QUOTE(AStonke @ 2006 02 20, 09:58)
Dėl skaudėjimo,tai kol nepagimdziau vaiko ,tai ir galėjau mylėtis ir pasitenkinti viena poza,kai aš viršuje ant vyro.....Kitaip niekaip.......O pagimdziusi,dabar galiu viską........gal prasitampė kas
o dėl nenoro...........
Tai aišku čia viskas normalu......Nors mes su vyru saugojamės tik natūraliai,bet juk irgi visko būdavo,ir dingdavo noras.......ir tt....bet,kazkaip atvirai tai šnekėdavomės ir viskas baigdavosi ok........Dabar jau eidama 30metus

jaučiu tokį seksualinį pakilimą,kad net savo vyro rodos nebeuztenka,ir norisi dar su kitu....
O jei būna pvz,kad vyras labai nori,o tu ne.......padaryk oralinį jam,jei tau tai priimtina,o kai tu nenori-tegu jis pabando tave sujaudinti oraliniu irgi....
Nu galima visokių būdų rasti......
Svarbiausia nepanikuokite-ir atvirai šnekėkitės.........jei vyras nedurnas,,,,,,,,,turėtų suprasti,kad tokios situacijos normalios.........
Aciu uz patarimus,bet kad net ir oralinio man nebesinori ir net nepavyksta atsipalaiduot ir uzsivest,o anksciau nuo to kaifuodavau! na,ir dabar karts nuo karto taip buna,bet laaabai retai. As jam padarau oralini gan daznai,bet jis nenori myletis "vienas", jis nori,kad malonuma patirciau ir as,kad orgazmo gali ir nebuti,svarbu pats faktas,kad as jo noriu,kad jauciu jam aistra...as ir pati, ir jis nebetiki,kad kas gali keistis,nes per daugiau nei metus situacija tik blogeja... visur raso,kad jei nera aistros,nera ir meiles.... nezinau ar man taip yra,drisciau abejot. Na,laikas parodys... nors dabar jau jauciu,kad santykiai ilgai nebesites