Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

Rasai, kad negalite isbandyti daugumos pozu, nes tau skauda ir dar daug problemu... Tai gal esme ir yra tame, kad tau skauda? Gal itakos tavo seksualumui turi ir kartu gyvenantys tevai? Gal pasamoneje arba net ir samoningai vis galvoji apie tai, kad tevai kazkur netoli ir tas tau trukdo atsipalaiduoti? Jei tu aplamai nesi labai seksuali, o cia dar kazkokie skausmai pozu metu, dar tevai gretimame kambaryje, tai gal todel tas tavo seksualumas ir eme garuoti kaip vanduo Sacharos dykumoje? g.gif . Siaip jau sunku kazka tau patarti, nes mes nezinome visu smulkmenu. Gal kazkokios dvasines problemos tave slegia? Bandykit kartu su vaikinu rasti priezasti. Jei jis tave myli, tai tikrai nores tau padeti, o tuo paciu, padedamas tau, jis pades ir sau - taigi patenkinti liksite abu mirksiukas.gif . Kas del issiskyrimo, tai issiskirti yra lengviausia. Sunkiau rasti iseiti is susidariusios situacijos. O jei tavo vaikinui nerupi kaip tau padeti, o jis tik nori is taves sekso nepaisydamas tavuju problemu, tai judvieju santykiai tikrai neturi ateities schmoll.gif .
Atsakyti
Dėl skaudėjimo,tai kol nepagimdziau vaiko ,tai ir galėjau mylėtis ir pasitenkinti viena poza,kai aš viršuje ant vyro.....Kitaip niekaip.......O pagimdziusi,dabar galiu viską........gal prasitampė kas mirksiukas.gif
o dėl nenoro...........
Tai aišku čia viskas normalu......Nors mes su vyru saugojamės tik natūraliai,bet juk irgi visko būdavo,ir dingdavo noras.......ir tt....bet,kazkaip atvirai tai šnekėdavomės ir viskas baigdavosi ok........Dabar jau eidama 30metus g.gif jaučiu tokį seksualinį pakilimą,kad net savo vyro rodos nebeuztenka,ir norisi dar su kitu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jei būna pvz,kad vyras labai nori,o tu ne.......padaryk oralinį jam,jei tau tai priimtina,o kai tu nenori-tegu jis pabando tave sujaudinti oraliniu irgi....
Nu galima visokių būdų rasti......
Svarbiausia nepanikuokite-ir atvirai šnekėkitės.........jei vyras nedurnas,,,,,,,,,turėtų suprasti,kad tokios situacijos normalios......... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AStonke: 20 vasario 2006 - 10:02
QUOTE(AStonke @ 2006 02 20, 09:58)
Dėl skaudėjimo,tai kol nepagimdziau vaiko ,tai ir galėjau mylėtis ir pasitenkinti viena poza,kai aš viršuje ant vyro.....Kitaip niekaip.......O pagimdziusi,dabar galiu viską........gal prasitampė kas    mirksiukas.gif
o dėl nenoro...........
Tai aišku čia viskas normalu......Nors mes su vyru saugojamės tik natūraliai,bet juk irgi visko būdavo,ir dingdavo noras.......ir tt....bet,kazkaip atvirai tai šnekėdavomės ir viskas baigdavosi ok........Dabar jau eidama 30metus  g.gif  jaučiu tokį seksualinį pakilimą,kad net savo vyro rodos nebeuztenka,ir norisi dar su kitu....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O jei būna pvz,kad vyras labai nori,o tu ne.......padaryk oralinį jam,jei tau tai priimtina,o kai tu nenori-tegu jis pabando tave sujaudinti oraliniu irgi....
Nu galima visokių būdų rasti......
Svarbiausia nepanikuokite-ir atvirai šnekėkitės.........jei vyras nedurnas,,,,,,,,,turėtų suprasti,kad tokios situacijos normalios.........  drinks_cheers.gif

Aciu uz patarimus,bet kad net ir oralinio man nebesinori ir net nepavyksta atsipalaiduot ir uzsivest,o anksciau nuo to kaifuodavau! na,ir dabar karts nuo karto taip buna,bet laaabai retai. As jam padarau oralini gan daznai,bet jis nenori myletis "vienas", jis nori,kad malonuma patirciau ir as,kad orgazmo gali ir nebuti,svarbu pats faktas,kad as jo noriu,kad jauciu jam aistra...as ir pati, ir jis nebetiki,kad kas gali keistis,nes per daugiau nei metus situacija tik blogeja... visur raso,kad jei nera aistros,nera ir meiles.... nezinau ar man taip yra,drisciau abejot. Na,laikas parodys... nors dabar jau jauciu,kad santykiai ilgai nebesites verysad.gif
Atsakyti
Jei vien galvosi apie santykiu baigti, tai jie tikrai ilgai nesites. Verciau imkis isbandyti ivairiausias priemones ir reikalai susitvarkys cool.gif
Atsakyti
ikisiu savo trigrasi blush2.gif mes tokia problema turejom del mano psichologiniu problemu... bet vaikino kantrybe, supratingumas yra labai reikalingi. dabar situacija gereja, nes: pakeiciau tabletes kontraceptines i svelnesnes, pradejom daznai ir daug kalbetis, dar padejo psichologines knygos, kaip pasitiket savimi, dar pradejau sportuot- patikek tai padeda, nes pagreiteja medziagu apykaita, geriau gaminasi laimes hormonai, turi daugiau jegu ir atsiranda minciu blush2.gif tuo labiau kad jautiesi pati daug geriau, sexualiau ax.gif o dar jei vaikinas megsta sportuojancia panele bigsmile.gif dar patarimas, vakare einant miegot i bendra lova, save istept kruopsciai kvepianciu (kad abiem kvapas patiktu) kuno kremu, apciupinesi save visa (tokia mini preliudija) o malonus aromatas atpalaiduos rolleyes.gif Man padeda blush2.gif Dar aisku muzika daug ka duoda, taip pat einant i lova nereikia kalbet apie buitinius kasdienius dalykus, lovoj - tabu visokios snekos apie kas darbe dedas. Dar is bendro zodyno isbraukt zody - as noriu to, darom taip, davai darom - zodziu liepiama nuosaka isbraukt.
Na, nezinau, ar pades unsure.gif
Skaiciau tik paskutini puslapi blush2.gif
Atsakyti
siandien netiketai radau aprasyma Pleasure Crème; kuris padeda, jei

*Sumažėjo libido (lytinis potraukis)

*Retai pasiekiate orgazmą

*Atsirado makšties sausumas menopauzės laikotarpiu

*Norite po gimdymo greičiau atgauti lytinį pajėgumą

Gal kuriai nors pravers mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Gal jau kuriai noras sugryžo?????
Aš neviltį..... 3 mėn. gėriau Gracial, dabar pakeičiau į Cilest. Nežinau ar gerai, bet kad noras visiškai išnyko. Prieš savaitę bent jau gerai "padirbėjus" pasiekdavau viršūnę, o dabar - po valandos didelių pastangų nieko nesigavo schmoll.gif (buvau nesimačius su vyru savaitę laiko, galvojau viskas bus gerai, bet...... cray.gif)
Atsakyti
Mečiau aš gerti KT ir gyvenimas nušvito visai kitom spalvom. Gėrimo Kt turiu 8 metų stažą blink.gif .Noro nebuvo visai o jau apie vyro prisilietima net nupurtydavo tai ypač paryškėjo , kaip pardėjau gerti Lyndinete 20 schmoll.gif . Dabar įssidėjau spirale paprasta varine, nes gydytoja pradžiai patarė dėtis paprasta , kadangi gimda nuo KT taip susitraukė, bijojo kad nepameščiau biggrin.gif .Po kokių metų sakė dėsim Mirena ax.gif .Žodžiu labai rimtai pagalvokite dėl KT erimo ypač kai reiškaisi tokie pašaliniai simptomai.
Atsakyti
Solo, paskaiciau keleta tavo ir patarianciu postu. Pasakysiu: o gal jus abu vienas kitam.... nusibodoto, juolab nevede, vaiku nera, busto atskiro irgi, ka? Man taip buvo... Nebenorejau jo matyti ir ne tik matyti. Pagalvok ramiai, jei sakai dar kitu vaikinu lyg neturejai..
Atsakyti
jūs čia visos KT geriat, o ką daryt man? negeriu nieko o noro nerasta lens.gif verysad.gif pradedu kompleksuot verysad.gif
Atsakyti
ir as neturiu jokio noro, unsure.gif jokiu kontraceptiku nevartojau ir nevartoju schmoll.gif o ir vietos nera kur tai daryti verysad.gif berysio kazkaip verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Radode problema... Kiek panu pazistu, nei viena nera tokia, kad jau pastoviai taip ir noretu... Cia nebent vyrai tik urzgia, kad jiems mazai ir mazai (nors aciu dievui manasis isskirtinis ir jam kogero maziau reikia nei man biggrin.gif) O moterys jau tokie padarai, akd joms ne tas galvoje. Pacia lygiai tas pats: is pradziu labai lengva budavo susijaudinti, o dabar (nors irgi vartoju KT) tai atrodo daryk ka nori: sausa ir tiek.. Manau cia esme visai ne KT ar vyro nemylejime. Tiesiog esame labai susigyvenome su antrom pusem ir cia mums atrodo viskas labai gerai, o va kitur pilna problemu (darbas, vaikai ir pan.) Tai kam cia organizmui dar draskytis ir stengtis del kazkokio pasimylejimo?... Pati tai tam kad visai nenutoltume griebiuosi tokiu gudrybiu kaip iniciatyva (net jei ir nelabai norisi vien jau zaidimas uzveda), arba galu gale yra visokie kremai (cia jau tuo atveju, kai nenori, bet reikai biggrin.gif)
Atsakyti