Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(pamesa @ 2006 08 01, 20:50)
Sveikos,
As irgi save priskirciau prie nenorinciuju.. Nuo pat draugystes pradzios vartojau kontraceptikus, tai as net nezinau koks butu jausmas nevartojus ju? Is pradziu vartojau Logest, bet man jie netiko, tai gydytoja patare Femoden. Ta problema dingo.. bet nenoras isliko toks pat..
Jauciu, kad atejo laikas kazka keisti.. net su vyru apie tai diskutavome..

Kazkuri is jusu rasek apie pleistra, ir kad jis jums padejo. Bet juk tai toks pat kontraceptikas, tik hormonai pasisavinami ne per skrandi, o per oda.. tai as nematau jokio skirtumo noro ar nenoro klausimu.

nenaudok is viso kontraceptiku (pastoviai geriamu). as meciau kontraceptiku vartojima ir dabar einu is proto, kaip noriu (na praejo jau 4 men - po pirmu 2 men dar nebuvo taip), o kad nereiktu gumyciu - naudoju minkstas kontraceptines piliules i putuka, jos tirpsta akimirksniu - per 4 min, laukt nereikia, saugo is karto, o ir oraliniam netrukdo - nes gali detis tik tada, kai jau sumastai, kad reikia
Atsakyti
QUOTE(jepse @ 2006 08 03, 13:45)
nenaudok is viso kontraceptiku (pastoviai geriamu). as meciau kontraceptiku vartojima ir dabar einu is proto, kaip noriu (na praejo jau 4 men - po pirmu 2 men dar nebuvo taip), o kad nereiktu gumyciu - naudoju minkstas kontraceptines piliules i putuka, jos tirpsta akimirksniu - per 4 min, laukt nereikia, saugo is karto, o ir oraliniam netrukdo - nes gali detis tik tada, kai jau sumastai, kad reikia

o kaip vadinasi sios piliules? ar tareisi su ginekologe, koki saugojimosi buda rinktis?

apie piliules esu girdejusi, kad jos tinka tuomet, kai santykiai nera reguliarus. o jeigu turi pastovu patneri ir santykiai reguliarus, geriau naudoti kt, bent taip ginekologe sake
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 08 03, 14:56)
o kaip vadinasi sios piliules? ar tareisi su ginekologe, koki saugojimosi buda rinktis?

apie piliules esu girdejusi, kad jos tinka tuomet, kai santykiai nera reguliarus. o jeigu turi pastovu patneri ir santykiai reguliarus, geriau naudoti kt, bent taip ginekologe sake

geriausia naudoti KT, jei nori geros apsaugos, bet tada su noru... kaip pasiseks, bet daznai jis iseina.....
tabletes ar zvakutes - PHARMATEX, mes naudojam pakeitimui, kai nusibosta gumytes ar pan. siaip tai nera geriausias sprendimas, bet kolei kas geresnio neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jepse: 07 rugpjūčio 2006 - 10:21
patarciau panaudot CEFAGIL,cia tokios homeopatines tabletes.turetu but visose vaistinese,jos padeda ir vyrams,ir moterims.o veikia-suaktyvina dubens kraujotaka.tik jas kaip ir visus homeopatinius reikia pagert ilgesni laika.

ir nevartokit kontraceptiku smile.gif ,nors ir pati 2 metus naudojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 03 30, 16:21)
Va mergaites,viskas susitvarke!! grizo noras,grizo trauka mylimiausiajam,tiesiog nustojau naudoti zieda!

Ką dabar naudoji/vartoji?

blink.gif Bet ir daug čia mūsų.... g.gif
Atsakyti
kai naudojau piliules man ir noro nebūdavo, dabar čiki.
Atsakyti
as geriau Mercilon 3metus be pertrauku.is pradziu buvo kaip ir nieko,bet veliau staigiai dingo noras.pasidariau nervuota,irzli.vienu zodziu nieko nenorejau mad.gif sutriko skydliauke,prisidejo kitokios ligos.
viena diena kaip trenkiau KT i siuksledeze ir jau 6men kaip negeriu smile.gif ir ka jums pasakysiu viskas stojo i savo vietas.susitvarke skydliauke,gryzo noras clap.gif
isvada:JOKIU KONTRACEPTIKU!!!!!!!!!!
Atsakyti
Oi merginos, pati visa tai isgyvenau, todel irgi dabar meciau jau menuo laiko, uztat noras toooooks didelis, kad negaliu žodžiais apsakyti, noriu ryte vakare, per pietus, nakti ir visur wub.gif
Draugas be galo patenkintas, nes irgi kentedavo nuo mano nenoro, bet buvo supratingas ir neversdavo bigsmile.gif
užtat dabar atsiimsim už visus 1,5 metu, stai tiek manajam reikejo kenteti, o ir man tai buvo kancia blush2.gif

Taigi, dabar nebegeriu ne tik del to, kad nenoriu, bet ir planuoju gal po kokiu 1 metu nestuke.gif , tad noriu, kad organizmas butu svarus mano busimam stebukleliui wub.gif
Atsakyti
gal kas bandet femine maisto papilda, sprunk - jansen firmos, atseit libido kelia.
Atsakyti
buvo ir man taip, naudojau mercilon ir ups... noras dingo ir svarbiausia paciai neatrodo keista, man buvo paaiskinta ir irodyta kad mano poreikiai pasikeite.aisku paskui pastebejau ir pati ko pasekoje meciau kontraceptines ir nenaudoju nieko harmoninio. turiu drauga,galim ir kitais budais apsisaugoti jeigu nenorit leliu kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
geriau mercilona ir po kokio pusmecio dingo noras myletis, nuejau pas ginekologa pasikonsultuoti ar galejo taip atsitikti nuo kontraceptiku, tai ji mane itikinejo, kad jokiu budu, kad taip nebuna, tiesiog jos nuomone mano vyras nesugeba manes patenkinti, truksta ivairoves.
Atsakyti
As ir su jumis drinks_cheers.gif manau i si sarasa galetu isirasyti kokia80% Lietuvos moteru.Taigi perskaiciau viska,kadangi labai aktualu.Isnagrinejau visas psichologines,fizoilogines ir kitas -logines galimas priezastis irnusprendziau,kad nenorejimo atsiradimo receptas toks:truputis rutinos,truputis buitiniu problemu,apsipratimas su partneriu,KT(vartojancoims,nes as tai ne,o nenoras toks pats kaip ir vartojanciu)Truputis sio truputis to ir viskas susideda.
As savo ruostu nutariau isbandyti Zenseni moterims tada jei nepades Cefagil,Dar cia apie kazkoki Femina rase,bet savo libido atgaivinsiu biggrin.gif Linkiu ir jums taip karingai nusiteikti,nes jau dabar jauciu kaip jis sufrista,gal reiks eit vyra kelt lotuliukas.gif Jauciu nesuprastu kas cia man lotuliukas.gif
Ojei rimtai tai kartais reikia is saves pasijuokt,kad ir skaudzioj vietoj,uzsimirst ir nedaryt sau spaudimo,gyvenu su vyru 8m.ir su tuo noru visaip buna,kartais vyras seip prisiglaust nori,o mums galvoje skamba "ir vel" doh.gif
Atsakyti