Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(miegale23 @ 2006 08 21, 20:01)
gal kas bandet femine maisto papilda, sprunk - jansen firmos, atseit libido kelia.

bandziau 4u.gif , nezinau kas ten ka kelia ,bet man tai nieko nepakele hihihi.gif ,gaila pinigu isleistu verysad.gif (o vyras taip tikejos)

nors cia priklauso kaip nuteiksi save ,jei isivaizduosi kad padeda tai ir pades 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita... @ 2006 08 24, 02:20)
As ir su jumis drinks_cheers.gif manau i si sarasa galetu isirasyti kokia80% Lietuvos moteru.Taigi perskaiciau viska,kadangi labai aktualu.Isnagrinejau visas psichologines,fizoilogines ir kitas -logines galimas priezastis irnusprendziau,kad nenorejimo atsiradimo receptas toks:truputis rutinos,truputis buitiniu problemu,apsipratimas su partneriu,KT(vartojancoims,nes as tai ne,o nenoras toks pats kaip ir vartojanciu)Truputis sio truputis to ir viskas susideda.
As savo ruostu nutariau isbandyti Zenseni moterims tada jei nepades Cefagil,Dar cia apie kazkoki Femina rase,bet savo libido atgaivinsiu  biggrin.gif Linkiu ir jums taip karingai nusiteikti,nes jau dabar jauciu kaip jis sufrista,gal reiks eit vyra kelt lotuliukas.gif Jauciu nesuprastu kas cia man lotuliukas.gif
Ojei rimtai tai kartais reikia is saves pasijuokt,kad ir skaudzioj vietoj,uzsimirst ir nedaryt sau spaudimo,gyvenu su vyru 8m.ir su tuo noru visaip buna,kartais vyras seip prisiglaust nori,o mums galvoje skamba "ir vel" doh.gif

100% drinks_cheers.gif ,aukso zodziai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar priimsit klubą?
Šiandien apsisprendimo diena. Gėriau Cilest, pašalinių poveikių visa eilė: noro nėra, galvą skauda, nusilpo akys, apimtys padidėjo, nors porcijas sumažinau. Vienintelis pliusas-nereikia baimintis nėštumo. Bet kaip ir nusprendžiau, kad hormonų nebenoriu. Užtat antra diena suku galvą - ką daryti toliau. Gumyčių baisiai nenoriu - nepatinka man jos. Žvakutes bandėm, pasirodo vyras joms alergiškas. Bijau, kad silpnumo akimirką nenulėkčiau į vaistinę.
KT geriu jau 7 metus. Per tiek laiko užmiršau, kaip tas noras ir atrodo.
Atsakyti
QUOTE(pukse @ 2006 08 25, 15:22)
Sveikutės, ar priimsit  klubą?
Šiandien apsisprendimo diena. Gėriau Cilest, pašalinių poveikių visa eilė: noro nėra, galvą skauda, nusilpo akys, apimtys padidėjo, nors porcijas sumažinau. Vienintelis pliusas-nereikia baimintis nėštumo. Bet kaip ir nusprendžiau, kad hormonų nebenoriu. Užtat antra diena suku galvą - ką daryti toliau. Gumyčių baisiai nenoriu - nepatinka man jos. Žvakutes bandėm, pasirodo vyras joms alergiškas. Bijau, kad silpnumo akimirką nenulėkčiau į vaistinę.
KT geriu jau 7 metus. Per tiek laiko užmiršau, kaip tas noras ir atrodo.

Tai kam tada tie KT? Jei noro nėra, tai nieko ir "nedarai" smileysex.gif .... Tai ir saugotis galima kitaip, jei pasimyli tik pora kartų į mėnesį (man taip buvo). Į vėją išmėčiau pinigus.....
Džiaugiuosi kad dabar viskas tvarkoj thumbup.gif , kai atsisakiau KT. Nors gėriau tik 4 mėnesiu, o jau patyriau visus žinomus simptomus.... Po 5-8 metų nežinau ar būčiau ką išvis jautus......
Atsakyti
NUOSIRDUS PATARIMAS 4u.gif As t.p. rami buvau po pirmo sunaus.Jokiu apsisaugojimo priemoniu,juk garantuota buvau,nes maitinau.Bet staiga pokst kaip is giedro dangaus rytinis pykinimas bigsmile.gif ...ir ka jus manot auginam netyciuka bigsmile.gif Pasirodo man gydytoja viska isaiskino.Maitini krutimiir kai pradedi ivedinet maista leliukui/nors k per d papildoma/moters organizme kazkas apsivercia ir JAU gali PASTOTI doh.gif Sakau is savo patirties.Suneli maitinau tik savo pienu,ir kai jam buvo 6men pastojau doh.gif ,nors jokiu menesiniu nebuvo.Papildoma maista pradejau duot 5men 2sav.Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
na čia jau nieks neapsaugos ir senai medikai sako ,kad po gimdymo reikia saugotis nuo 1 lyt.akto
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 08 26, 03:33)
na čia jau nieks neapsaugos ir senai medikai sako ,kad po gimdymo reikia saugotis nuo 1 lyt.akto

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 02 08, 18:21)
Aciu patarimus,bet.... zieda vartoju tik antra menesi,o noro nebera jau daugiau nei metai..... taigi cia ne ziede esme manau tikrai...

labai pazistama...deja, abiem atvejais tai baigesi santykiu nutraukimu.
draugystes pradzioje, hormonai visad verda wub.gif deja, veliau, viskas rimsta, o kai pats mylejimasis tampa rutina, "is reikalo", apie nora daznai galima tik pasvajoti. Kontraceptikai, prie viso to irgi prisideda... deja, perspektyvos nera labai dziuginancios. dauguma vyru neislaike moteru abejingumo, pradeda lankyti kitas, arba tokie atrodo "salta" moteris per koki nors baliuka netiketai pajunta aistros antpludi ka tik sutiktam jaunuoliui ir atsiduria jo gleby... labai reik tiketis, kad jums pavyks aistra gaivinti patiems - ieskant nauju vietu, kalbant apie savo norus, o gal net pabanzius viena-kita zaisliuka is sex-shopo... wink.gif
Atsakyti
noro myletis gal jau metus nejauciu. pradzioje cilesta geriau, bet neilgai, kai pakeiciau i mercilona, po poros menesiu atsalau, pries metus pradejau gerti yarina, noras neatsirado, dabar zada nebegerti kt, tikiuos noras atsiras.
Atsakyti
Na va radau ir aš šį skyrelį ir panorau parašyti... Kažkada buvo mane apėmęs irgi visiškas nenoras mylėtis. Nors ties sakant vaistu jokiu nenaudojau - saugojausi spirale. Prieš tai seksas buvo gana puikus, bet viena dieną staiga viską tarsi nukirto - nebenorejau myletis, net pagalvoti apie tai, o jei prisileisdavau tai apie orgazmą nė kalbos ax.gif Turėjom tada sunkumų, nes kaip tik pradėjom gyvenimą kartu. Psichologė patarė pasigimdyti. Kaip buvo nulis taip ir liko. g.gif Po ilgų literatūros nagrinejimų ir eksperimentų su vyru padariau išvadą, kad geram seksui su įspūdinga kulminacija reikia fizinio ir emocinio atsipalaidavimo. Fizinio - tai kai kiekviena kūno ląstelė atpalaiduota (relaksacija), o emocinis - tai kai negalvoji ničnieko apie problemas, o susitelki vaizduotę ties tuo kas vyksta. Pasirodė, kad negaliu mylėtis todėl, kad nuolat planuodavau, kad kazko nepamirščiau, visur "lėkiau", po to dar tėvai už sienos, pinigų stygius..... - nuo to susierzinimas ir fizinė įtampa. Atsipalaiduoti išmokau, kai ką pakeitėm ir tarsi atgijau. Na bent jau tuo metu moku "atsijungti" nuo visko. Orgazmas užliejantis visą kūna sugrįžo, o su juo ir noras pakartoti tai dar ir dar.... wub.gif
Atsakyti
gal kam nesunku pasidalinti savo patirtimi ir parasyti kada atsirado noras myletis nutraukus gerti kt? cia be abejo klausimas toms kurioms jis buvo dinges.
Atsakyti
Man ir noro nera. Jis kazkur dingo, kaqi pagimdziau, nors mano mergytei jau virs metu verysad.gif verysad.gif Per visa ta laika gal pora kartu tik norejau doh.gif Neisivaizduoju, kaip susigrazinti orgazma. Gal cia reikia laiko verysad.gif doh.gif Nemanau, kad noro nebuvimas priklauso nuo tableciu, pati esu su spirale. Gal cia kaltas nuovargis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 08 31, 19:18)
Man ir noro nera. Jis kazkur dingo, kaqi pagimdziau, nors mano mergytei jau virs metu  verysad.gif  verysad.gif  Per visa ta laika gal pora kartu tik norejau  doh.gif  Neisivaizduoju, kaip susigrazinti orgazma. Gal cia reikia laiko  verysad.gif  doh.gif  Nemanau, kad noro nebuvimas priklauso nuo tableciu, pati esu su spirale. Gal cia kaltas nuovargis?  verysad.gif

Nuovargis tikrai labai rimta priežastis nenorui. Ypač, jei esi jautresne.
Atsakyti