Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(miegale23 @ 2006 08 31, 15:54)
gal kam nesunku pasidalinti savo patirtimi ir parasyti kada atsirado noras myletis nutraukus gerti kt? cia be abejo klausimas toms kurioms jis buvo dinges.

du kartus geriau KT, abu akrtus buvo dinges noras. atsistate daugmaz per menesi. bet cia jau labai individualus dalykas
Atsakyti
tai jau tikrai kad individualus, nes tai geriu KT ir noras nezmoniskas wub.gif blush2.gif
Atsakyti
tai jau tikrai kad individualus, nes tai geriu KT ir noras nezmoniskas wub.gif blush2.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

manau kad KT tik isdalies ta nora mazina, bent jau ne visoms ir 100% pritariu Adm
Papildyta:
pupute > kokias KT geri?
Atsakyti
anksciau gėriau Diane ir Logest, tai ir budavo iš serijos help, nera noro... biggrin.gif dabar jau antri metai geriu Yarina ir potraukis smileysex.gif nežmoniškas... Niu žmoniškas, bet pakankamai didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
as irgi geriau yarina, bet noro smileysex.gif nebuvo jokio.
Atsakyti
nu va ir yrodymas kaip kiekvienai skirtingai veikia KT 4u.gif
Atsakyti
As tai nieko negeriu, bet noras yra tik kambarius tvarkyti, forume sedeti ir dirbti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2006 09 01, 14:36)
as irgi geriau yarina, bet noro smileysex.gif nebuvo jokio.

man lygiai taip pat nuo yarinos. ir gana greitai pasireiske sis pasalinis poveikis - mazdaug po menesio gerimo
o stai kai geriau cilest, nenoras atsirado tik po kokiu metu-dveju. vot taip - sakau kad labai ndividualu.
bet kiek pastebiu jei nedingsta noras pradzioj, buna kad vis tiek palaipsniui mazeja jis
Atsakyti
nustojus gerti kt jau po keliu dienu noras smileysex.gif atsirado, ir jausmas geresnis.
Atsakyti
sveikos. taigi noriu pasigirti, kad prasirgau MM ir nebepirkau naujos pakuotes (pinigu pagailejau blush2.gif ). Ziuresim kas bus. Gal nestuke.gif . Siaip leliaus neplanuoju, taigi nusipikau pakeli prezer... , menkas su jais malonumas blush2.gif , bet pabandysiu be KT. Stebesiu savo bukle, nuotaiku kaita, ir aistra.... smileysex.gif

jei kam idomu bus , pasidalinsiu ispudziais....

geriau lindenety 30, siaip viskas buvo ok. tik noro absoliuciai nebuvo.

sekmes visoms!!!
Atsakyti
Sveikos, nenoriukes. jungiuosi ir as prie jusus bei saukiu garsiai garsiai SOS! mano vaikui jau greit trys, ir tiek pat laiko kaip as visiskai visiskai visiskiausiai nenoriu..... Nu vyras kantrus, bet, kiek gi galima???? (jam - laukt, tiketis, man - apsimetinet, atsisakinet, sugalvot ivairiausias prie=astis kodel nenoriu) Jau man ir paciai kantrybes laukt kada pradesiu noret nebeliko. AS TAIP NORIU NORET!!!!!!!!!!!!!!!!
Baigiau gert kt kai jau norejau pastot, bet po pastojimo noras taip ir neatsirado. Gal kuri lankesi pas koki gydytoja profesionala? Gal seksopatologa?Gal kokius vaistus rimtus vartojote? raset apie kazkoki cefagil'i - kokios jo vartojimo pasekmes? nu gal galit nors ka nors rekomenduot?
Atsakyti