Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 13:29)
As kol geriau KT,sumazejes seksualinis apetitas buvo iki minimumo. Dabar naudoju KP, tai tikrai viskas normoj, o gal ir dar padidejes noras. Na bet ir dar vienas skirtumelis, galejes tureti itakos- tabletes naudojau gyvendama su ex, o pleistra klijuot pradejau kai reikalas su naujuoju draugu pribrendo  lotuliukas.gif Is cia galir tas seksualumo bangavimas  ax.gif

manau pritarsiu tavo nuomonei kad tai hormonu bangavimas biggrin.gif
manau KT gali vienaip ar kitaip reaguoti i odos, svori, bet ne i nora myletis smile.gif
Atsakyti
Mn buvo sumazejes noras, kazkaip tikrai galvoti apie smileysex.gif nebuvo jokio noro.. o ir sausumas jautesi.. meciau gerti, dabar tikrai jauciu, kad noras atsiranda.. kartais labai didelis!! wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik KT ji mazina!!! tik nesakykite kad kol ju negeriau noredavau nereliai, o vos tik jas pradejus gerti eme ivyko stebuklas ir dingo noras, kurio nebuvo kol geriau KT, ty. virs pusantru metu? lotuliukas.gif kai pagalvoju, tiek laiko mylejausi be jokio noro, baisu darosi, absurdas kszkoks! doh.gif nebegeriant KT jauciu jog vel pradeda atsibusti mano norai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dazniausiai moterys KT pradeda vartoti,kai jau turi pastovu partneri,reguliaru lytini gyvenima, kuris, pripazinkime, palaipsniui vienodeja... Is cia gal dar viena priezastis atsalimo, priskiriama KT g.gif Ir, zinoma, sausumas, kuris yra daugelio KT salutinis palydimasis poveikis...
Atsakyti
Na nezinau bet man tai tirai nemazina viskas su vyru su siuo reikalu pas mus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
As geriu Janine, tai noras zveriskas savo vyro smile.gif)) Plius dar krutine is B dydzio iki C padidejo, tikrai nieko blogo apie sias kontraceptines tableteles negaliu pasakyti, bet kol jas atradau, isbandziau gal kokias 4 skirtingu firmu ir sudeciu.
Atsakyti
sveikutes drinks_cheers.gif pasidalinsiu ir as savo patirtim, anksciau geriau yesminele tai galiu pasakyti kad nuo ju tikrai buvo dinges noras verysad.gif budavau kazkokia kaip ne sava, paskui meciau jas ir daktare israse kitas yarina o nuo situ beprotiskai uzsimnau paisdykaut su savuoju 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif ax.gif mane vyras guldosi i lova kai vaikas jau uzmiega bet man nesinori sekso ? blush2.gif
Atsakyti
Kai kazkada geriau KT nepastebejau,kad noras butu sumazejes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 17, 17:17)
Mn buvo sumazejes noras, kazkaip tikrai galvoti apie  smileysex.gif nebuvo jokio noro.. o ir sausumas jautesi.. meciau gerti, dabar tikrai jauciu, kad noras atsiranda.. kartais labai didelis!!  wub.gif  lotuliukas.gif

man lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Perskaciau info ir nusprendziau pasisakyti. As geriu Yarina jau beveik 5 metus. Jokio salutinio poveikio nebuvo, kaip tik skausmai pirmomis dienomis praejo. Tik paskutiniu metu kazkaip dingo noras. Kazkaip ir negalvojau, kad cia nuo KT taip gali buti. verysad.gif
Atsakyti
Gėriau Yasminelle, vyras dažnai klausdavo kas atsitiko, kodėl atšalau unsure.gif kai mečiau laimingas kad sugrįžau į senas vėžias biggrin.gif
Atsakyti