man zymiai noras sumazejo...
Vat skaitau ir mastau ko tik nebuna,geriau Yarine tai apetitas savo brangiausiajam buvo nezmoniskas....jau net sakydavo kada tau gana....bet kamavo kitos problemos nuo tu kt,tad pakeiteme su gydytoju i visai kitos sudeties tabletes,Lindonete,jauciuos kolkas puikiai,tik va su noru tai prastai,toks jausmas ale sekso gali ir nebuti
atsigulam vakare o as ir sakau niu tai labanaktis,zodziu apsikeitem rolemis su vyru,jis darboholikas,tai juokiuos pailses nuo mano noru.....Nu nenoriu nors tu ka.....
Spirales detis negaliu,nes turejau negimdybini nestuma,tai po operacijos ir pasake,kad spirale netinka....Spirale su hormonais ir netinka,nes ten ta pati formule kaip Yarine tabletese,man nuo ju budavo migrena

Spirales detis negaliu,nes turejau negimdybini nestuma,tai po operacijos ir pasake,kad spirale netinka....Spirale su hormonais ir netinka,nes ten ta pati formule kaip Yarine tabletese,man nuo ju budavo migrena

hm... skaitau skaitau ir stebiuosi kaip gali būti
Man tai nieko tokio nepasireiškė... Gal net ir į gerą gavosi su kt, nes tik dar ir dar norisi

Man tai nieko tokio nepasireiškė... Gal net ir į gerą gavosi su kt, nes tik dar ir dar norisi

Pritariu V*i*k*ai, bet gal čia ne nuo visų KT taip būna?
QUOTE(gattigo @ 2010 01 08, 20:57)
Sveiki norejau jusu nuomones ar yra buve problemu kad mergina nepasitenkindavo, negaledavo atsipalaiduoti su vaikinu, gal priezastis ar sprendimo budus galit nurodyt? butu saunu jai kas padetumet
Tai priezasciu gali labai daug, dar labai nuo zmogaus priklauso

Ir man mažina.
Nors ne taip drąstiškai, kad vyro jau visai nereiktų
Nors ne taip drąstiškai, kad vyro jau visai nereiktų

As net nelaukdavau vakaro, kai reikdavo eiti miegoti, kur jau laukdavo "isalkes" vyras

QUOTE(chiuncia @ 2010 01 26, 18:19)
As net nelaukdavau vakaro, kai reikdavo eiti miegoti, kur jau laukdavo "isalkes" vyras 

Tai, KT mažina aistrą, arba kaip man... išvis ją sunaikina. Išbandžiau daugelį KT. Kol neapsikentusi pasiskaičiau internete, kad KT su drospirenonu tokio poveikio nesukelia. Išbandžiau ir jas, jei neklystu-tai Jarina. Bet deja, jas vartojant taip pat tas pats. Mano ginekologė kai apie tai užsiminiau, ar taip gali būti, kad nuo KT nenori mylėtis, bet nieko konkretaus nepatarė. Aš pagalvojau, kam mokėti tokius pinigus, jei mylėtis per mėnesį tik kokius 3-4 kartus prisiverti. Kam išvis jas tada vartoti. Tiems keliems kartams ir kokių žvakučių pakaks. Mečiau aš tas tabletes, jaučiuosi pati tikrai daug geriau, nebevargina galvos skausmai, sumažėjo nervingumas, o svarbiausia......atsirado noras mylėtis. Ir dar koks... matyt organizmas nori atsigriebti.