ir man beda.noriu vyro,bet kunas nenori...va visom panasiai su MARVELON,bet i ka keist?gal pleistrai padetu?   

MANO DRAUGE SU PLEISTRU PASTOJO   

As net nelaukdavau vakaro, kai reikdavo eiti miegoti, kur jau laukdavo "isalkes" vyras   
  Va cia tiksliai pasakyta
 Va cia tiksliai pasakyta   deja ir man ta pati situacija
  deja ir man ta pati situacija  geriant kt vyro gali nebut, net erzina kartais atrodo tai vakare jau apsikabina
  geriant kt vyro gali nebut, net erzina kartais atrodo tai vakare jau apsikabina   gaila ir draugo ir saves
  gaila ir draugo ir saves   todel ir metu kt.
  todel ir metu kt.

Va cia tiksliai pasakyta
 Va cia tiksliai pasakyta   deja ir man ta pati situacija
  deja ir man ta pati situacija  geriant kt vyro gali nebut, net erzina kartais atrodo tai vakare jau apsikabina
  geriant kt vyro gali nebut, net erzina kartais atrodo tai vakare jau apsikabina   gaila ir draugo ir saves
  gaila ir draugo ir saves   todel ir metu kt.
  todel ir metu kt.

turiu mirena 4 metus ir vyro man bereikia tik per didziasias sventes  bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti
 bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti  vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas
 vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas  pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.Na reketu ta mirena imt lauk,bet nesiriztu,dar vieni ramus metai be galvos skausmo...bet uztat nesibaigiancios rietynes su vyru
 pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.Na reketu ta mirena imt lauk,bet nesiriztu,dar vieni ramus metai be galvos skausmo...bet uztat nesibaigiancios rietynes su vyru  mane jis jau varo i vienuolyna stot
 mane jis jau varo i vienuolyna stot  

bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti
 bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti  vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas
 vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas  pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.Na reketu ta mirena imt lauk,bet nesiriztu,dar vieni ramus metai be galvos skausmo...bet uztat nesibaigiancios rietynes su vyru
 pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.Na reketu ta mirena imt lauk,bet nesiriztu,dar vieni ramus metai be galvos skausmo...bet uztat nesibaigiancios rietynes su vyru  mane jis jau varo i vienuolyna stot
 mane jis jau varo i vienuolyna stot  

QUOTE(inqusiux @ 2010 02 25, 10:48)
turiu mirena 4 metus ir vyro man bereikia tik per didziasias sventes  bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti
 vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas  pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.
 pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.
 bijau eit miegot,laukiu kol jis pirmas nueis,ir gal jau atejusi ji rasiu bemieganti
 vien nuo minties apie TAI plaukai piestu stojas  pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.
 pries tai 5 metus geriau cilest,tai tokiu dalyku nebuvo.
Turėjau Mireną kelis metus, bet problemos dėl TAI nebuvo. Gal ne Mirenoje šaknys? Juk prieš tai vartotojote KT ir problemų nebuvo, vadinasi Jūsų libido nepasiduoda KT poveikiui

QUOTE(laumupė @ 2010 02 25, 07:58)
Turėjau Mireną kelis metus, bet problemos dėl TAI nebuvo. Gal ne Mirenoje šaknys? Juk prieš tai vartotojote KT ir problemų nebuvo, vadinasi Jūsų libido nepasiduoda KT poveikiui  

na sunku pasakyt,juk vienom tabletes vienos tinka,o kitos ju vartot negali
 gal tai priklauso ir nuo hormono dozes ir kokiu budu jis patenka i organizma?

QUOTE(inqusiux @ 2010 02 25, 11:04)
na sunku pasakyt,juk vienom tabletes vienos tinka,o kitos ju vartot negali  gal tai priklauso ir nuo hormono dozes ir kokiu budu jis patenka i organizma?
 gal tai priklauso ir nuo hormono dozes ir kokiu budu jis patenka i organizma?Na tablečių forma hormono daugiau patenka į organizmą per skrandį, kepenis, inkstus, nei Mirenos spiralė išskiria vietiškai gimdoje

Mazina dar ir kaip ta aistra  geriau KT 4 metus, tai paskutiniu metu isvis sexso galejo man nebut, pati niekada nerodydavau iniciatyvos, o dbr (nors negeriu tik 3,5 men.dar) kankinu saviski vos ne kasdien
  geriau KT 4 metus, tai paskutiniu metu isvis sexso galejo man nebut, pati niekada nerodydavau iniciatyvos, o dbr (nors negeriu tik 3,5 men.dar) kankinu saviski vos ne kasdien  

geriau KT 4 metus, tai paskutiniu metu isvis sexso galejo man nebut, pati niekada nerodydavau iniciatyvos, o dbr (nors negeriu tik 3,5 men.dar) kankinu saviski vos ne kasdien

As rinksiuosi bet kokia kita kad tik noras sugrystu  kaip del saves tai paciai gerai, nenori ir nesimyli, bet kaip tavo antrajai pusei jaustis.. kosmaras kaskoks, ne kiekvienas tokia kantrybe turi...
  kaip del saves tai paciai gerai, nenori ir nesimyli, bet kaip tavo antrajai pusei jaustis.. kosmaras kaskoks, ne kiekvienas tokia kantrybe turi...  o jei ims ir pasibaigs viena diena?
  o jei ims ir pasibaigs viena diena?  

kaip del saves tai paciai gerai, nenori ir nesimyli, bet kaip tavo antrajai pusei jaustis.. kosmaras kaskoks, ne kiekvienas tokia kantrybe turi...
  kaip del saves tai paciai gerai, nenori ir nesimyli, bet kaip tavo antrajai pusei jaustis.. kosmaras kaskoks, ne kiekvienas tokia kantrybe turi...  o jei ims ir pasibaigs viena diena?
  o jei ims ir pasibaigs viena diena?  

Man asmeniškai tikrai mažindavo, susijaudinti irgi sunkiau būdavo žymiai, už tai dabar, kai jau metus nebegeriu, mėgaujuosi iš visos širdies   

QUOTE(Nerija25 @ 2010 02 25, 16:38)
Jau kai KT vartojau,tai nesinorejo ir man,nes dar ir ten sausa buna,skauda  Gal kam irgi skaudejo?
 Gal kam irgi skaudejo?  Db net nebezinau kokia kontracepcija rinktis
  Db net nebezinau kokia kontracepcija rinktis 
 Gal kam irgi skaudejo?
 Gal kam irgi skaudejo?  Db net nebezinau kokia kontracepcija rinktis
  Db net nebezinau kokia kontracepcija rinktis 
man irgi taip buvo, o dar ir itrukima gavau, gydytojas paklause ar kokiu zaisliuku nesikisau per dideliu
 ir,kad taip buna per prievartini seksa..
 ir,kad taip buna per prievartini seksa..   
  tai tepaliuka israse ir sake jokio sekso savaite..

o zinot,mes irgi nesimylem..as tiesiog neturiu upo, bet jeigu viena nakti 'duodu' tai ir kita nori
 o paskui savaite ramu.. as KT geriu tik metus, bet kol jas tik pradejau vartoti nieko nebuvo, viskas ciki
 o paskui savaite ramu.. as KT geriu tik metus, bet kol jas tik pradejau vartoti nieko nebuvo, viskas ciki   . Bet kol isvykau atostogu savaitej,tai po jos ir sudrekau normalaiai ir sekso norejos,gal,kad issilgus buvau...
 . Bet kol isvykau atostogu savaitej,tai po jos ir sudrekau normalaiai ir sekso norejos,gal,kad issilgus buvau...bet irgi noreciau nutraukti, bet MB labai dar bijo kad nebuciau
 ...
 ...  

beje as geriu Microgynon 30 (cia uk)