Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 08, 21:22)
o man xanax padeda...ir bromazepamu grupe nebplogai, bet xanax kazkaip gerai veikia, nuotaika kelia.

o koks daktaras jums siuos vaistus israso? seimos daktaras tikr neisraso blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 08, 23:36)
nezinau, bet jei yra panika yra baime...man baisu,kad nenumirciau ar neapalpciau..ar neprarasciau samones, netekciau oro, neistiktu insultas ar infarktas..bijau ir laukiu mediku patvirtinimo,kad nieko ner baisaus..ir vis sunku patiket,kad kiekviena karta sako, nieko ner, tai ne pries insultine busena ar pan..tai panika..ir tai ne vezys jei as lyg netureciau kuom kviepuoti, man tik panika ir ji praeina kaip ir uzeina.aisku isgeriu tablete kokio xanax..bet kada tos panokos iseis is gyvenimo...nors beje jau reteja, bet vis bijau,kad neuzeitu..

man dar ir kokia baime oi doh.gif , as visa gyvenima visko bijau...
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 01:39)
o koks daktaras jums siuos vaistus israso? seimos daktaras tikr neisraso  blush2.gif
Papildyta:
man dar ir kokia baime oi    doh.gif , as visa gyvenima visko bijau...

tada reikia kazkokiu raminamu vaistuku xanax israso seimos gydytojas ir bromazepama ar lexsotanil..reikia paprasyti..bet su jais reik atsargiai,kad nepriprastum..as vis balansuoju taip pripratus..vis ju reikia...reiks mest visus ir pradet be ju gyventi..
Atsakyti
labutis 4u.gif ,
visą vakarą vakar išsikankinau dėl degančių dirglių kojų padų verysad.gif - ir su kremais tepiau ir mirkiau - toks jausmas kad kutena iš vidaus.
Šiandien ir rankų prisidėjo tai išgėriau lexotanil, vos galiu nusėdėti- tarsi kutena, dilgčioja - ar jums taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 11 09, 11:24)
labutis 4u.gif ,
visą vakarą vakar išsikankinau dėl degančių dirglių kojų padų  verysad.gif  - ir su kremais tepiau ir mirkiau - toks jausmas kad kutena iš vidaus.
Šiandien ir rankų prisidėjo tai išgėriau lexotanil, vos galiu nusėdėti- tarsi kutena, dilgčioja - ar jums taip nebūna?

Man taip būna, bet aš stengiuos nukreipti dėmesį... Pvz. padeda atsigulimas ir parelaksavimas, jei yra galimybė... Na bet čia kaip ir visi simptomai, kuo daugiau į juos įsijauti, tuo labiau jie atakuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 lapkričio 2010 - 10:36
QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 08, 23:53)
tada reikia kazkokiu raminamu vaistuku xanax israso seimos gydytojas ir bromazepama ar lexsotanil..reikia paprasyti..bet su jais reik atsargiai,kad nepriprastum..as vis balansuoju  taip pripratus..vis ju reikia...reiks mest visus ir pradet be ju gyventi..

bet tai jums is pradziu kazkoks kitas israse gydytojas, nes manau kad man taip paprastai ju neisrasys? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 09, 10:35)
Man taip būna, bet aš stengiuos nukreipti dėmesį... Pvz. padeda atsigulimas ir parelaksavimas, jei yra galimybė... Na bet čia kaip ir visi simptomai, kuo daugiau į juos įsijauti, tuo labiau jie atakuoja...

man irgi taip buna, bet as pradedu i koki kita daikta kasyti, bet deja nepadeda...kazkaip praeina po kiek laiko...bet gal reiktu kokio saldomo kremuko kad uzsaldytu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 01:39)
o koks daktaras jums siuos vaistus israso? seimos daktaras tikr neisraso  blush2.gif
Papildyta:
man dar ir kokia baime oi    doh.gif , as visa gyvenima visko bijau...

bromazapama arba kitu pavadinimu lexatonili gli israsyt ir seimos gyditojas, pati paprasau ir israso
Atsakyti
aš planuoju nueiti pas psichiatrą, paskutiniu metu nusprendžiau, kad reikia, man taip nusibodo tie nerimo ir baimės protrukiai, hipochondrija ir t.t. , bandysim kžk su tuo susidoroti gun_smilie.gif.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau dėl xanax paklaust.Ar sunku nuo jo atprast?
Man parašė mėnesiui mažą dozę,kad galėčiau geriau miegot ir skausmo nejausčiau (esu po operacijos)....
Gersiu po 0,5 mg. pailginto veikimo.
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 09, 21:28)
bromazapama arba kitu pavadinimu lexatonili gli israsyt ir seimos gyditojas, pati paprasau ir israso

reiks gal ir man tada paprasyti, jei neprisikabins prie manes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 08, 23:36)
nezinau, bet jei yra panika yra baime...man baisu,kad nenumirciau ar neapalpciau..ar neprarasciau samones, netekciau oro, neistiktu insultas ar infarktas..bijau ir laukiu mediku patvirtinimo,kad nieko ner baisaus..ir vis sunku patiket,kad kiekviena karta sako, nieko ner, tai ne pries insultine busena ar pan..tai panika..ir tai ne vezys jei as lyg netureciau kuom kviepuoti, man tik panika ir ji praeina kaip ir uzeina.aisku isgeriu tablete kokio xanax..bet kada tos panokos iseis is gyvenimo...nors beje jau reteja, bet vis bijau,kad neuzeitu..

Man lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 08, 13:58)
sveika, visi jusu, negalavimai panasus i ""nerimo sutrikima"", isivaizduoju kaip sunku gyvent taip, viska pragyvenau ta pati, tik gal daug kartu stipresniais smugiais, nes visuos situos negalavimus lidedavo "" panikos"" atakos, del kuriu atsidurdavau ligoninej, kviesdavau greitaja nes nesuprasdavau kas man dedas, ligoninej nieko nenustato, ir vel namo, iki kito tokio priepolio, kol galu gale atsiduriau pas psihiatra, tada antidepresantai, raminamieji vaistai. tik vaistu pagalba , su sypsena pradejau zvelgt i gyvenima. tad, kentet, ne iseitis, nera taip baisu eit , pas psihiatra, kaip atrodo, siulau ieskot ten pagalbos, ir matysit , kaip lengviau bus. sekmes 4u.gif

Na kai pasireiskė pats pirmasis priepuolis, tai as tikrai nė nenumaniau, kas čia man darosi - širdis daužosi kaip pasiutus, krečia drebulys, ritmas netolygus, pulsas nebesuskaičiuojamas, kvėpavimas sutrikęs, šaltas prakaitas išpilęs mane.. Skambinau greitąjai, bet man buvo paliepta išgerti raminamųjų blink.gif užėjo beprotiška mirties baimė, panika.. Skambinau vėl į greitąją. Vėl pasiulė gert raminamuosius. Tą naktį nė nebeužmigau, tiesiog bijojau mirti, nes nežinojau, kas su manimi dėjosi. Aišku, kažkaip nusivyliau medikais, kad nekreipe dėmesio į mano nusiskundimus, o tiesiog siūlė raminamuosius.
Maždaug po mėnesio, ilsėjausi pas tėvus kaime. Atsigulusi nakties meigui pajutau iš niekur nieko kylantį nerimą, paniką.. Vėl pasireiškė visi simptomai su beprotiška mirties baime.. Nusvirduliavau pažadinti mamos, ji, aišku, be galo išsigando mane tokia pamačiusi. Iš karto iškvietė greitąją, kuri šį kartą atvažiavo, suleido dozę raminamųjų ir vėl viską nurašė nervams.
Po šitų įvykių pradėjau jausti, kada artėja panašus priepuolis ir tiesiog įkalu tabletę ir viskas atsiperka tik begaliniu nerimu, dirglumu, padidintu jautrumu..
Atsakyti
Baisiai jauciuos, kai susinervinu pradeda imti drebulys, balsas pasikeicia ir taip visada kad ir su kuo nors bendrauju, jauciuos susikauscius ir labai nervinuos. g.gif
Atsakyti