merginos, sian buvau pas psihoterapeute, jinai israse man vaistuku kur yra veiklioji medziaga escitalopramas, man jau pirma dien gana gera savijauta, viskas kaip ir susitvarke. ar jums irgi toki panasu israse? o koki jus pirkot? nes tenai nuo 14 litu yra iki 88 Lt
nesuprantu kas man siandien atsitiko jau tris kartus
nuotaika superine buvo gerem arbata,ir toks silpnumas uzejo........ kaip kad sirdis butu sustojusi dirbti.ar kam buna taip?man taip pirma karta nezinau net ka galvoti
po keliu sekundziu praejo,paskui vel.......... ir toki kaip pilvo sukima pajutau viena kart ir pykinima.........

[quote=monikaie,2010 12 02, 19:42]
nuotaika superine buvo gerem arbata,ir toks silpnumas uzejo........ kaip kad sirdis butu sustojusi dirbti.ar kam buna taip?man taip pirma karta nezinau net ka galvoti
po keliu sekundziu praejo,paskui vel.......... ir toki kaip pilvo sukima pajutau viena kart ir pykinima......... 
Man taip būna dar ir pilvą pradeda sukti- toks keistas jausmas lyg kūnas atsiskiria su dvasia
Papildyta:
Man taip budavo visa vaikyste ir paauglyste, kol galiausiai ismokau savyje viska laikyti ir niekam nepasakoti, tyliai savo kambaryje issiverkiu, pageriu valerijona, pasikankinu ir viskas. Ir dabar jau gresia senmergyste, prisimenu vaikyste paauglyste ir galvoju kad daug ko nepadariau ir neturejau ka kiti turejo, nekalbu apie pinigus, kalbu apie meile siluma supratima
, net baisu daros, norisi imt ir numirti, nes jauciuosi kaip ateive is kito pasaulio, tik atskirta nuo viso pasaulio, net sunku prisitaikyti, rasti kalba prie kitu zmoniu, maciau visa gyvenima tik grubuma ir ziauruma, net sunku susirasti darba, sunku praeiti visas atrankas, tiesiog norisi einant palysti po masina ar nusokti nuo tilto 
galbut jums tai pasirodys keista, bet deja mano toks gyvenimas, tik neturiu kam papasakoti, o ir norisi kitu nuomone isklausyti, atrodau daug kam juokinga, bet deja as tokia esu ir nezn kas manes laukia
[/quote]
Labai gerai tave suprantu- tik nekalbėk tokių nesąmonių!
Aš neatsimenu kad mama būtų paglosčius ar ant kelių paėmus - nors nesakyčiau kad nemylėjo, tiesiog l. šalta- o apie pasikalbėjimus nė minties nebūdavo- vis rėkdavo ir rėkdavo ant visų.
Net prasidėjus pirmom mėnesinėm slėpiaus ilgą laiką- nes buvo gėda!
Tad nenusimink viskas bus gerai- mūsū daug tokių

Man taip būna dar ir pilvą pradeda sukti- toks keistas jausmas lyg kūnas atsiskiria su dvasia

Papildyta:
Man taip budavo visa vaikyste ir paauglyste, kol galiausiai ismokau savyje viska laikyti ir niekam nepasakoti, tyliai savo kambaryje issiverkiu, pageriu valerijona, pasikankinu ir viskas. Ir dabar jau gresia senmergyste, prisimenu vaikyste paauglyste ir galvoju kad daug ko nepadariau ir neturejau ka kiti turejo, nekalbu apie pinigus, kalbu apie meile siluma supratima

galbut jums tai pasirodys keista, bet deja mano toks gyvenimas, tik neturiu kam papasakoti, o ir norisi kitu nuomone isklausyti, atrodau daug kam juokinga, bet deja as tokia esu ir nezn kas manes laukia

[/quote]
Labai gerai tave suprantu- tik nekalbėk tokių nesąmonių!
Aš neatsimenu kad mama būtų paglosčius ar ant kelių paėmus - nors nesakyčiau kad nemylėjo, tiesiog l. šalta- o apie pasikalbėjimus nė minties nebūdavo- vis rėkdavo ir rėkdavo ant visų.
Net prasidėjus pirmom mėnesinėm slėpiaus ilgą laiką- nes buvo gėda!
Tad nenusimink viskas bus gerai- mūsū daug tokių

QUOTE(monikaie @ 2010 12 02, 19:42)

man taip dar nei vieno karto nebuvo, bet sian kaip ne keista jauciuosi puikiai, gal jau antidepresantai pradeda veikti,
bet priepoliai uzeina pora kartu i diena, tada suciulpiu ketvirti clonazepama ir lyg praeina ...
o dar noriu pas jus pasiteirauti, ar geret kokius nors vaistus kurie retina pulsa ir stabilizuoja spaudima ? Nes man sake gerti Betaloc zok po visa tablete, bet geriu po puse ir manau pakankamai uztenka kol kas ...
man israse nuo spaudimo vaistu bet as ju negeriu, nes juk man is nervu, man priepuolinis pulsas, aisku kai uzkyla 160 pulsas tai tenka isgert..... bet taip kad kasdien gerciau vaistus nuo spaudimo tai neee

QUOTE(Yadhira @ 2010 12 04, 12:25)
man israse nuo spaudimo vaistu bet as ju negeriu, nes juk man is nervu, man priepuolinis pulsas, aisku kai uzkyla 160 pulsas tai tenka isgert..... bet taip kad kasdien gerciau vaistus nuo spaudimo tai neee

Aisku, as irgi bandysiu mazinttu, o antidepresantus jus geret ? Kiek laiko jau sergat? Daznai buna priepoliai? O kokius jums vaistukus nuo spaudimo israse ?
sweikos.noriu jusu patarimo, gal esat susidurusios su tuo..as nzn kaz man daros.. senaiu kai susinervindavau atrodo pilve lyg koks guzas atsirasdavo, pradedavo spausti viduj..o dabar atrodo ir esu rami, bet viduj toks nerimas, baimes jausmas ir nuolatos tas guzas..gal zinot ssu kuo cia susjije?ar cia nerviskai kas nors ar zarnyno problemos?
Straipsnis skirtas sportininkams, bet visą tai pilnai galima prisitaikyti ir kiekvienam asmeniškai http://www.sportopsi...ualizacija.html
Gaivile, aš tiesiog įsitikinusi, kad viską tau daro nervukai
Gaivile, aš tiesiog įsitikinusi, kad viską tau daro nervukai

noriu pasiteirauti kam teko lankytis pas psihoterapeuta, kiek seansu reikejo, ar padejo, kokius metodus taike

nezinau
as daznai jauciu ta pati nerimo jausma
,dieve koks jis slykstus
.atrodo jau niekada nebesijausiu laiminga,rami,saugi....bijau iseiti is namu.jei tik keliu koja is namu pirmiausia pasiziuriu ar turiu vaistus,o tik tada pirmyn suskaupus visas jegas....pabodo ta savijauta.....kaip nuo to pabegti???

Jau ilga laika turiu tokia beda.. seip esu komunikabili, megstu bendraut, drasi net gi sakyciau.. bet buna taip, jei bunu viena ir susiduriu su nepazystamais zmonem man kazkas atsitinka.. ir tas kazkas labai nemalonus..
atrodo sukabina visa kuna, negaliu net pajudet, sirdis pradeda tabaluotis, vidinis drebulys kartais buna.. atrodo jei atsipalaiduosiu susipurtysiu visa
gal skamba juokingai, bet man tai kancia buna tuo metu.. gal kazkam pan taip buna?
Seip esu gan jautri.. jokiu vaistu negeriu ir nenoriu gert.. nepripazystu raminamuju, sorry kas naudojat..
Man toks jausmas, kad jei nueisiu pas gyd ju israsys is vsio.. bet cia lengviausias sprendimas.. as noriu sizinot tokio dalyko priezasti pradzioj

Pasirodo ne man vienai staiga uzeina nerimas... Dabar viena su vaiku, zinau, kad vyras gris velai (man kazkaip lengviau, kai susugusiuju yra namie, gal, kad iskvies pagalba jei kas...) lexotanil nepadejo, net nezinau, ka toliau daryt.....Bijau to nerimo ir bejegiskumo jausmo....