QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 05, 20:31)
labas vakarelis merginos

..as panikuotoja jau gal 5metai....maniau pradzioj,kad sirdis ar vezys man..bijodavau,kad nualpsiu,truks visiskai oro , deguonies..tai nuo situaciju, bet tai uzeidavo ir be priezasties..labai iskankina tai...zinau as puikiai ir tuo tarpu prisicirkinu, bent jau as- kvieciu greitaja, matuoju spaudima, sakau mirsiu, diagnozuojuos visokias ligas ir tt. veliau kai greitoji suleisdavo vaistus ir praeidavo kazkaip po biski pradejau tiket, kad gal nervu sistema...nes kodel padeda ramonantys i vena..iskart atleidzia...apsilankiau gal pora metu issikankinus pas psichiatra ir diagnoze panika...na ji neapaaiskinama..jau buvo pusmetis ne kato ir vel uzeina retkarciais.

pastebejau uzein kartais pries menesines..o dar buna manau istiks insultas, infarktas ar tt.baime begaline...xanax labai gerai, bet deja pripratau prie ju...isgeriu po 2 ,o karts 3 ml. ir bromazepamo retsyliais...dar remaval kartais laseliu ir kazkoiu dar duotojamu sero...na galo pav.nepamenu..
dabar atrodo viskas gerai, gyvenime netruksta kazko, grazute12 metu ukra, seima, grazus namai, pati ne baidykle ir tt. na o panika kaip seselis velkas is paskos ir nezinia kada vel uzeis...
bettt as tokia muzika turiu lietuviskai ten moko kaip tuo metu kvepuoti jei namuose esi, lyg biski padeda..atsigult ir tt...relax seansas...internete parsisiunciau.
dar padeda kai artimi salia...viena manau gala gauciau..vat taip su ta panika..manau ji kazkafda paliks mane ramybeje.labos..
o tu jokiu AD negeri? nes labai ilgaic gerti xanax negerai, be to jie negydo, tik laikinai padeda. as kazkada geriau xanax 4 men. paskui kai pradejo veikti AD nebereikejo.
siandien paskyre naujo tipo xanax- prailginto veikimo bet tik 0.5mg. mane ir taip nuo jo apima miegas, nezinau, kaip reiketu su 2-3mg. tikriausiai miegociau visa diena.
negerai taip daryti!!!!! kodel neini pas psichiatra, kuris tau parinks vaistus, kai prades jie veikti sumazinsi po biski ir xanax
kitokie lasiukai, zoleles mano jau seniai isbandytos, bet nieko nepadeda. man permusineja sirdis, atrodo, kad kazkas nutiks- matuojuosi pulsa, klausau sirdies ritmo, taigi tave suprantu. tai vargina, bet nuo nerimo nemirsi, nes tavo kunas sveikas, bet psichika, smegenys ne.
siandie daktaras padidino efexor doze( paskutinius 8men.geriau tik 37.5mg), tikiuos kad ji man pades-nurims nerimas ir sirdies permusimai.