Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

o man kartais buna taip - staiga apima keista baime, atrodytu, kad nera dėl ko, bet kžk bijau. atrodo, lyg kojas butu kas pakirtę unsure.gif ir taip tokiom bangom, kelias dienas dienas nieko po to vel tas pats doh.gif
Atsakyti
rytoj einu pas psichiatra, nes paskutinem savaitem labai pablogejo sveikata. permusineja sirdis, nerimas kankina, panikos atakos, neina uzmigti. buvau pas kardiologa-nieko nerado..nerimas "eda". uzeina is niekur nieko pulsavimas galvoje, svaigimas, pradeda spausti krutine, "kala" sirdis...tikiuos kad pakeis vaistus, nes mano manymu efexor man jau nebeefektuvus
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 11 03, 19:40)
o man kartais buna taip - staiga apima keista baime, atrodytu, kad nera dėl ko, bet kžk bijau. atrodo, lyg kojas butu kas pakirtę  unsure.gif ir taip tokiom bangom, kelias dienas dienas nieko po to vel tas pats  doh.gif

man tas pats doh.gif dabar vel gerklei pradejau jausti kaip gumola kazkoki (jutau ji pries pora metu-ir jis buvo apie puse metu)kol vaistuku raminamu nebuvau pradejus vartoti.viskas tik blogeja.o kai baime staiga atsiranda pakerta ir kojas ir prakaitas tai saltas tai karstas ismusa verysad.gif nezinau kiek dar be vaistu iskesiu verysad.gif turbut kol nepasigimdysiu reiks kazkaip nestuke.gif
Atsakyti
labas vakarelis merginos 4u.gif ..as panikuotoja jau gal 5metai....maniau pradzioj,kad sirdis ar vezys man..bijodavau,kad nualpsiu,truks visiskai oro , deguonies..tai nuo situaciju, bet tai uzeidavo ir be priezasties..labai iskankina tai...zinau as puikiai ir tuo tarpu prisicirkinu, bent jau as- kvieciu greitaja, matuoju spaudima, sakau mirsiu, diagnozuojuos visokias ligas ir tt. veliau kai greitoji suleisdavo vaistus ir praeidavo kazkaip po biski pradejau tiket, kad gal nervu sistema...nes kodel padeda ramonantys i vena..iskart atleidzia...apsilankiau gal pora metu issikankinus pas psichiatra ir diagnoze panika...na ji neapaaiskinama..jau buvo pusmetis ne kato ir vel uzeina retkarciais. g.gif pastebejau uzein kartais pries menesines..o dar buna manau istiks insultas, infarktas ar tt.baime begaline...xanax labai gerai, bet deja pripratau prie ju...isgeriu po 2 ,o karts 3 ml. ir bromazepamo retsyliais...dar remaval kartais laseliu ir kazkoiu dar duotojamu sero...na galo pav.nepamenu..
dabar atrodo viskas gerai, gyvenime netruksta kazko, grazute12 metu ukra, seima, grazus namai, pati ne baidykle ir tt. na o panika kaip seselis velkas is paskos ir nezinia kada vel uzeis...
bettt as tokia muzika turiu lietuviskai ten moko kaip tuo metu kvepuoti jei namuose esi, lyg biski padeda..atsigult ir tt...relax seansas...internete parsisiunciau.

dar padeda kai artimi salia...viena manau gala gauciau..vat taip su ta panika..manau ji kazkafda paliks mane ramybeje.labos..
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 05, 20:31)
labas vakarelis merginos 4u.gif ..as panikuotoja jau gal 5metai....maniau pradzioj,kad sirdis ar vezys man..bijodavau,kad nualpsiu,truks visiskai oro , deguonies..tai nuo situaciju, bet tai uzeidavo ir be priezasties..labai iskankina tai...zinau as puikiai ir tuo tarpu prisicirkinu, bent jau as- kvieciu greitaja, matuoju spaudima, sakau mirsiu, diagnozuojuos visokias ligas ir tt. veliau kai greitoji suleisdavo vaistus ir praeidavo kazkaip po biski pradejau tiket, kad gal nervu sistema...nes kodel padeda ramonantys i vena..iskart atleidzia...apsilankiau gal pora metu issikankinus pas psichiatra ir diagnoze panika...na ji neapaaiskinama..jau buvo pusmetis ne kato ir vel uzeina   retkarciais. g.gif pastebejau uzein kartais pries menesines..o dar buna manau istiks insultas, infarktas ar tt.baime begaline...xanax labai gerai, bet deja pripratau prie ju...isgeriu po 2 ,o karts 3 ml. ir bromazepamo retsyliais...dar remaval kartais laseliu ir kazkoiu dar duotojamu sero...na galo pav.nepamenu..
dabar atrodo viskas gerai, gyvenime netruksta kazko, grazute12 metu ukra, seima, grazus namai, pati ne baidykle ir tt. na o panika kaip seselis velkas is paskos ir nezinia kada vel uzeis...
bettt as tokia muzika turiu lietuviskai ten moko kaip tuo metu kvepuoti jei namuose esi, lyg biski padeda..atsigult  ir tt...relax seansas...internete parsisiunciau.

dar padeda kai artimi salia...viena manau gala gauciau..vat taip su ta panika..manau ji kazkafda paliks mane ramybeje.labos..

o tu jokiu AD negeri? nes labai ilgaic gerti xanax negerai, be to jie negydo, tik laikinai padeda. as kazkada geriau xanax 4 men. paskui kai pradejo veikti AD nebereikejo.
siandien paskyre naujo tipo xanax- prailginto veikimo bet tik 0.5mg. mane ir taip nuo jo apima miegas, nezinau, kaip reiketu su 2-3mg. tikriausiai miegociau visa diena.
negerai taip daryti!!!!! kodel neini pas psichiatra, kuris tau parinks vaistus, kai prades jie veikti sumazinsi po biski ir xanax
kitokie lasiukai, zoleles mano jau seniai isbandytos, bet nieko nepadeda. man permusineja sirdis, atrodo, kad kazkas nutiks- matuojuosi pulsa, klausau sirdies ritmo, taigi tave suprantu. tai vargina, bet nuo nerimo nemirsi, nes tavo kunas sveikas, bet psichika, smegenys ne.
siandie daktaras padidino efexor doze( paskutinius 8men.geriau tik 37.5mg), tikiuos kad ji man pades-nurims nerimas ir sirdies permusimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 06 lapkričio 2010 - 00:18
QUOTE(ZBITKA @ 2010 11 06, 01:16)
o tu jokiu AD negeri? nes labai ilgaic gerti xanax negerai, be to jie negydo, tik laikinai padeda. as kazkada geriau xanax 4 men. paskui kai pradejo veikti AD nebereikejo.
siandien paskyre naujo tipo xanax- prailginto veikimo bet tik 0.5mg. mane ir taip nuo jo apima miegas, nezinau, kaip reiketu su 2-3mg. tikriausiai miegociau visa diena.
negerai taip daryti!!!!! kodel neini pas psichiatra, kuris tau parinks vaistus, kai prades jie veikti sumazinsi po biski ir xanax
kitokie lasiukai, zoleles mano jau seniai isbandytos, bet nieko nepadeda. man permusineja sirdis, atrodo, kad kazkas nutiks- matuojuosi pulsa, klausau sirdies ritmo, taigi tave suprantu. tai vargina, bet nuo nerimo nemirsi, nes tavo kunas sveikas, bet psichika, smegenys ne.
siandie daktaras padidino efexor doze( paskutinius 8men.geriau tik 37.5mg), tikiuos kad ji man pades-nurims nerimas ir sirdies permusimai.

o kiek mg efexor visoje tableteje?
Nes as geriu tai seroxata 20mg o po puses metu uztenka tik puseles tai 10mg,kaip sakoma palaikomoji doze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 11 06, 02:16)

as geriu cipralex 10ml..i diena jau kie 2metai..bet va prie xanax pripratau...nezinau sunku numazint..pamazinu, vel negera kazko, gal ja ir vaisu organizmas praso...reiks po biski nuiminet, kaip buvo rekomendavus gydytoja, bet va,kad neiseina, tada bromazepamo geriu, nes bijau,kad oro netruktu, nemirciau.pav pastebejau jei koksbalius ir vaistu negeriu,o isgeriu vyno, tai neuzein panika ir ner nuojautos,kad bus bloga, jis gal atpalaiduoja..man irgi yra ne kart atrode sirdis taip stipriai plak be priezasties, dar labiau issigastu ir visai bloga...galva kazkaip atrodo svaighsta, bijau nualpt, nors gyvenime ne kart nebuvau nualpus..
Papildyta:
o eferol ar tas panasu i cipralex...ar geresnis vaistukas
Atsakyti
man tai ir galva sukas ir pulsas 150 kala cray.gif ar jum nepakyla pulsas ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yadhira: 06 lapkričio 2010 - 22:20
man budavo kartais ir pulsas sukildavo 120 blink.gif
Yadhira o raminantys nepadeda truputi numusti pulso,arba zoleliu kokie lasai,pvz.
Nota lasiukai neblogai man pulsa sutvarkydavo,arba sukatzoliu tinktura, rolleyes.gif
Atsakyti
padeda sirdies lasai valerijonai ar lexatonili jau blogiausiu atveju, bet buna kad ir vaistus nuo spaudimo tenk gert jei jau raminami nepadeda verysad.gif kazkoks siaubas ir pastebejau kad tas pulsas pakyla zaibiskai staigiai, susijaudinu per akimirka ir viskas pulsas 150, o susijaudinu as del kiekvieno menkniekio doh.gif
bijau kad sirdis neatlaikys mano nervu cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yadhira: 06 lapkričio 2010 - 22:36
Atlaikys nepergyvenk Yadhira console.gif o pergyvendama del sirdeles dar labiau save uzsuki i ta uzburta rata,nes as taip pat elgiuosi jei man kas nors buna blogai,is kart galvoju kad viena diena mano organizmas nebeatlaikys doh.gif bet kaip skaiciau viename straipsnyje kad kurie serga nervu ligomis ir daznai buna panikos atakos,ju sirdele yra daug stipresne nes ji tiesiog treniruojama smile.gif negu tu kuriems jokiu PA nebuna.
Atsakyti
Aciu Neilaaa 4u.gif as tai manau kad sirdis labai isvargsta nuo visu nerimu ir pa doh.gif
Atsakyti