Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(fifa1111 @ 2012 01 19, 16:20)
Sveikutes esu naujoke siame forume, bandau junktis prie jusu.
Pries 2 metus prasidejo baimes,nerimo atakos,sirdies permusimai nebenorejau nei gyventi tapau apatiska viskam tik gulejau lovoje bet ir tai jauciausi kaip mirusi.Pradejau gerti xanax reikejo daug laiko kol atsistaciau, bet nuo tu vaistuku tokia kaip apiblaususi vaiksciojau ir gyvenima maciau kaip per ruka.Pradejau mazinti dozes jau atrode ateinu i normalu gyvenima be vaistu, ir sia tau.Pries savaite turejau tokiu problemeliu ir man vel viskas sukilo verysad.gif bijau buti viena namuose kad galiu numirti, uzeina toks stiporus jausmas kad tuoj jau isprotesiu vakarais drebulys stiprus pradeda kresti galva svaigsta ir dar visokiu tokiu negalavimu.Kadangi gyvenu ne lt tai mano gydytojas esaantis cia pasake kad man reikia sportuoti ir viskas praeis nereikia jokiu vaistu.tai gaunasi taip kad vaistukus gaunu is lt o sis daktaras neteikia jokios pagalbos.Gal ir negerai padariau kad pradejau as gerti vaistus, bet manau be ju butu dar labiau sveikatele paslijusi arba gryzusi i pradine padeti (kokios nelinkiu nei didziausiam priesui).Mane tik viena mintis kamuoja nejaugi taip ir teks vargti visa gyvenima su tom baimem kaip kokiam mazam vaikui  verysad.gif

Sveikute, labai tave suprantu sad.gif . As jau kokia 10 metu su pertraukomis isgyvendavau ir tas baimes, ir panikos priepuolius, ir nerima, buvo ir nemigos. Zodziu eina kaku, nelinkeciau nei savo priesui tokiu dalyku schmoll.gif . Ka galiu pasakyt, nebeiskenciau, nuejau pas psichiatra - ir pradejau gerti AD, na dar plius xanax arba clonazepam labai labai mazom dozelem. Na padeda man jie tikrai, nors dar kartais uzeina tie priepuoliai nedideli tokie. Taciau dabar pradedu, kaip cia pasakius, prisitaikyti prie tokios saves. Pasakau sau: "Na bijau, bijau, panikuoju - ir ko dabar? Kas gi cia man nutiks? Na nugriusiu, nugriusiu, ras kas nors, iskvies greitaja, isves. Zodziu, kaip cia pasakius - tiesiog susigyvenu su tom baimem, panikom, nerimais. Ir matau, kad lyg ir maziau pradedu jaudintis. Jau nebe taip bijau eiti i parduotuve viena, i prekybos centrus. Ir aisku vartoju AD, galbut ir jie padeda keisti ta poziuri. Zinok galvoju, kad dar praejus eilei metu mes susigyvensim su savo panikom, rupes kiti dalykai, ir labai viliuosi, kad nereiks visa gyvenima but tuo mazu baimingu vaiku doh.gif
Atsakyti
zinot manau kad nereik dar varyt dievo i medi 4u.gif . aisku nemalonus mum tie pojuciai , bet buna kitiem ir blogiau. kiti kovoja del gyvybes( kam vezys) o cia dar galima kazkiek pasilengvint savo savijauta, su laiku ismokt su tuo gyvent. juk zinom nuo ko tai buna tie negalavimai juk zinom kad nemirtina tai, tik nemalonu. rolleyes.gif
as taip stengiuos galvot. o jei jau skirta iskeliaut tai nejausi net ... kada ir kaip smile.gif
visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 19 sausio 2012 - 16:17
Sveikos
Noreciau kad Jus pasidalintume patirtimi kuriem teko nutraukti xanax ar lexotanil, kaip sekesi? Kiek laiko vartojote? Ar lengvai pavyko nutraukti?
Man labai aktualu, nes siuo metu vel geriu lexotanili. Pries savaite nutraukiau, geriau 20 dienu. Kai nutraukiau, atsirado lomkes, sirdies permusimai, drebejau visa. Dar pries lexotanili vartojau xanax, bet neilgai, kartais vartojau del priepuoliu kai geriau lexotanil . Dabar stengiuosi atsikratyti ju, po truputi mazinti doze. Kol kas sunkiai sekasi verysad.gif
Atsakyti
as vat po 2 metu gerimo abndziau nutraukti XANAX sekesi gan neblogai bet po trupuciuka mazinant dozes, ir sia tau viena diena vel viskas sukilo verysad.gif o gal cia nebus taip kaip as noriu kad visai nebevartoti AD?????
Atsakyti
QUOTE(fifa1111 @ 2012 01 19, 18:35)
as vat po 2 metu gerimo abndziau nutraukti XANAX sekesi gan neblogai bet po trupuciuka mazinant dozes, ir sia tau viena diena vel viskas sukilo verysad.gif  o gal cia nebus taip kaip as noriu kad visai nebevartoti AD?????

xanax yra ne ad . o jei jus du metus geret xanax ir dabar taip imsit ir nutrauksit gali tikrai buti nekas , nes prie siu vaistu raminamuju labai greit priprantama. issivysto fizine ir psichine priklausomybe del kurios zmones net ligoninej atsiduria
o lexatonili galima gerti tik menesi, bet po to ne greit nutraukt, o mazint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 19 sausio 2012 - 17:43
QUOTE(Lucero @ 2012 01 19, 18:41)
xanax yra ne ad . o jei jus du metus geret xanax ir dabar taip imsit ir nutrauksit gali tikrai buti nekas , nes prie siu vaistu raminamuju labai greit priprantama. issivysto fizine ir psichine priklausomybe del kurios zmones net ligoninej atsiduria
o lexatonili galima gerti tik menesi, bet po to ne greit nutraukt, o mazint  mirksiukas.gif

Anotacijoje parasyta kad lexotanili galima vartoti 4-8 savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 19, 18:53)
Anotacijoje parasyta kad lexotanili galima vartoti 4-8 savaites  g.gif

na taip, maximum.. bet zinokit kuo maziau tuo geriau
Atsakyti
Mergos verysad.gif
Neseniai apturejau staigu priepuoli, tokio nebuvo anksciau. Staigiai sukilo spaudimas 170/100, pulsas beveik 130. Galvojau numirsiu. Greitai iskvieciau greitaja. Sake nera pavojaus, nervai paslije, reikia rimto gydymo. Tai ka neuztenka vien lexotanilio??? Visa savaite kazko padrebedavau, tai turbut nuo to sukilo staigiai spaudimas. Nesuprantu ko drebejau visa savaite, gal per silpni sie vaistai. Ryt vel pas gydytoja keliausiu doh.gif
Esu dabar apdujusi, kazkokiu vaistu dave.
Vyras, mama ir brolis dirba uzsienyje, o as cia likau su dviem maziukais. Ir nori mus issivezti, bet bijau del savo sveikatos. Noriu pirma pasveikti, cia Lietuvoje dirba rimti gydytojai, o Anglijoje sake nekokie.
Kokia ziauri liga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 19 sausio 2012 - 20:45
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 19, 21:38)
Mergos  verysad.gif
Neseniai apturejau staigu priepuoli, tokio nebuvo anksciau. Staigiai sukilo spaudimas 170/100, pulsas beveik 130. Galvojau numirsiu. Greitai iskvieciau greitaja. Sake nera pavojaus, nervai paslije, reikia rimto gydymo. Tai ka neuztenka vien lexotanilio??? Visa savaite kazko padrebedavau, tai turbut nuo to sukilo staigiai spaudimas. Nesuprantu ko drebejau visa savaite, gal per silpni sie vaistai. Ryt vel pas gydytoja keliausiu  doh.gif
Vyras, mama ir brolis dirba uzsienyje, o as cia likau su dviem maziukais. Ir nori mus issivezti, bet bijau del savo sveikatos. Noriu pirma pasveikti, cia Lietuvoje dirba rimti gydytojai, o Anglijoje sake nekokie.
Kokia ziauri liga  verysad.gif

Sveikute, kuo skubiau eik pas psichiatra - psichoterapeuta. Lexatonilis negydo!! jis ne gydymui ir skirtas. tau reikia matyt kitu vaistu t.y gal ad. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 19 sausio 2012 - 21:06
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 19, 20:38)
Mergos  verysad.gif
Neseniai apturejau staigu priepuoli, tokio nebuvo anksciau. Staigiai sukilo spaudimas 170/100, pulsas beveik 130. Galvojau numirsiu. Greitai iskvieciau greitaja. Sake nera pavojaus, nervai paslije, reikia rimto gydymo. Tai ka neuztenka vien lexotanilio??? Visa savaite kazko padrebedavau, tai turbut nuo to sukilo staigiai spaudimas. Nesuprantu ko drebejau visa savaite, gal per silpni sie vaistai. Ryt vel pas gydytoja keliausiu  doh.gif
Kokia ziauri liga  verysad.gif

4u.gif viskas bus gerai, galbut reik ilgiau pagert vaistukus. as AD geriau tik savaite, paskiau geriau xanax 0.25 mg. ilgai geriau metus. paskui pasijutau gerai ir negeriau pusantru metu. dabar vel prasciau jauciuos ir isgeriu kartais. po truputi po truputi reik keliaut link geresnes savijautos. . tau 4u.gif nenusimink labai del to blogumo . ( as taip jas vadinu tas PA man graziau ir svelniau skamba:) )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 19 sausio 2012 - 21:09
Dekui uz palaikyma 4u.gif Reikia rimtai gydytis, buvo pagerejusi sveikata iki didelio isgascio (isgasdino koleges stiprus epilepsijos priepuolis), nuo to laiko vel pablogejo. Nuo tada pradejau kasdien drebeti, vel pradejau gerti lexotanili. Nu ka, ryt suzinosiu ka gydytojas pasakys. Taip pat uzsirasysiu pas psichiatra.
Atsakyti
mane tas pats drebulys, va ir dabar kamuoja. sedziu, vietos nerandu.... oj kaip tokia savijauta atsibodo...
Atsakyti