Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 27, 10:13)
  turbūt kokių 5cm daigeliai išsišovę  4u.gif

vau, kaip smagu. Pas mane tik 1cm.
Atsakyti
Tas ir įdomiausia, kad paprastas stiklinis šiltnamis, tik buvo žiauriai "apklotos" agro plėvele doh.gif (tėtis nešė visą galybę jos į šiltnamį, tai kažko jam surodė ant chrizantemų užmest, tai tos per porą savaičių turbūt ir šoktelėjo)
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 27, 20:29)
Tas ir įdomiausia, kad paprastas stiklinis šiltnamis, tik buvo žiauriai "apklotos" agro plėvele  doh.gif  (tėtis nešė visą galybę jos į šiltnamį, tai kažko jam surodė ant chrizantemų užmest, tai tos per porą savaičių turbūt ir šoktelėjo)

Tėtis žinojo, ką daro thumbup.gif O kokias auginate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 28, 13:12)
Tėtis žinojo, ką daro  thumbup.gif  O kokias auginate? ax.gif

Tas didžiąsias karališkas geltonas 4u.gif
Mama prisidaugina ir užaugina tiek, kad nebreik pirkti lotuliukas.gif ir puokštes pasidarom, ir pamerkimui dar lieka. thumbup.gif šiaip man patinka chrizantemų kvapas lotuliukas.gif
Tiesa, gal kas turės parduoti daigų ar motininių kerų chrizantemų? ax.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka chrizantemos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 28, 18:53)
Tas didžiąsias karališkas geltonas  4u.gif
Mama prisidaugina ir užaugina tiek, kad nebreik pirkti  lotuliukas.gif 

o kaip pasidaugint reikia? ax.gif
Pas mane šiltnamyje chrizantemos irgi atsigavusios. O jau galima jas į lauką persodint? Pernai pirmus metus auginau, tai nežinau, kaip čia po žiemos jas išsodint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 28, 20:42)
o kaip pasidaugint reikia?  ax.gif
Pas mane šiltnamyje chrizantemos irgi atsigavusios. O jau galima jas į lauką persodint? Pernai pirmus metus auginau, tai nežinau, kaip čia po žiemos jas išsodint  ax.gif

Manau dar tikrai anksti smile.gif nes aš bent pas save bandžiau žemę pakast, tai per kastuvą pakasus dar įšalas yr g.gif
O dauginti galima iš motininio kero. Kai iš jo pradeda lyst daigeliai, juos kokių 3,5-5cm ūgio galima skabyt ir šaknydinti 4u.gif Bent mes taip darom mirksiukas.gif Tiesa, dar gal priklauso kokios chrizantemos g.gif apie krūmines nežinau kaip dauginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 28, 20:26)
Manau dar tikrai anksti  smile.gif  nes aš bent pas save bandžiau žemę pakast, tai per kastuvą pakasus dar įšalas yr  g.gif
O dauginti galima iš motininio kero. Kai iš jo pradeda lyst daigeliai, juos kokių 3,5-5cm ūgio galima skabyt ir šaknydinti  4u.gif 

pas mus per kastuvo ilgį įšalo tikrai nėra - kasiau žemę vakar.
Ačiū už info, bandysiu - gal kas išeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 28, 21:52)
pas mus per kastuvo ilgį įšalo tikrai nėra - kasiau žemę vakar.
Ačiū už info, bandysiu - gal kas išeis  bigsmile.gif

Aišku išeis thumbup.gif tik aš dar nerizikuočiau nešt laukan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 28, 21:32)
Aišku išeis  thumbup.gif  tik aš dar nerizikuočiau nešt laukan  blush2.gif

tai dar ir nenešiu, jei taip sakot. O kada bus galima?
Atsakyti
sniegas nutirpo ir aš lėksiu savo apžiūrėt, tikiuos nenušalo unsure.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti apie sodinimą lauke g.gif mamos paklausiu tiksliau. Bet visad žiūrim į tai, kad jau naktį nebebūtų minuso smile.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 29 kovo 2010 - 20:25