Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

Dar mėginsiu truputį patempti atsinešus šviesiai į laiptinę krūmelį ankstyvųjų oranžinių, o tada išmėginsiu bent keletą daigelių anksti įšaknydinti. Matysiu rezultatą, kas gaunasi. Jei nieko šiais metais nesigaus, sekantį rudenį paliksiu žiemojimui lauke.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 05, 07:56)
Bet jei žiemoja ir lauke, tai kam vargti  mirksiukas.gif Ne visos veislės yra tokios atsparios  schmoll.gif

Aš visad turėjau senovines, o šiemet prisipirkau visokių nužydėjusių tikiuos pražydint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 05, 11:25)
Aš visad turėjau senovines, o šiemet prisipirkau visokių nužydėjusių tikiuos pražydint ax.gif

Kaip gaila, kad per keletą metų senovinės išnyko, tos tai tikrai būdavo atsparios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 04, 10:51)
Mano gėlytės po sniegu, tikiuos neperšals ax.gif

Chrizantemos? blink.gif Kokios?
Papildyta:
QUOTE(virugie @ 2010 01 05, 00:11)
Apdengiau agro plėvele ir politilenine, durpėmis, o dabar ir sniegas apgaubė tikiuos pavasario sulauks.

o-ho bigsmile.gif kai tokie patalai, tai tikrai išsilaikys. Mano vėlyvosios geltonosios ir nedengtos kai kurios atželia (išbandžiau netyčia, kai ant kapų palikau).
Atsakyti
Kuo daugiau paskaitau, noris nuvažiuot į sodą ir išsiraut g.gif jau pradėjau bijot dėl savo gėlyčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 06, 13:59)
Kuo daugiau paskaitau, noris nuvažiuot į sodą ir išsiraut g.gif  jau pradėjau bijot dėl savo gėlyčių unsure.gif

Ką tu smile.gif tu jas tiek apklojai thumbup.gif jeigu bus labai lepios, tai ir taip neišsilaikytų. nepergyvenk mirksiukas.gif O kokias turi?
Atsakyti
Pavadinimų tai tikrai nežinau, pirkau visas kurios man gražios atrodė ax.gif tikiuos rudeniop parodysiu jei sulauksiu žiedų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 08, 10:12)
Pavadinimų tai tikrai nežinau, pirkau visas kurios man gražios atrodė ax.gif 

parduotuvėje pirkai ar iš pačių augintojų?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 08, 10:53)
parduotuvėje pirkai ar iš pačių augintojų?

Maximoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 08, 10:57)

nenoriu liūdinti, bet jeigu jos buvo užaugintos kokioj Olandijoj šiltnamiuos, tai pas mus gali neperžiemoti doh.gif
Atsakyti
Buvau šiandien rūsyje - mano chrizantemos numirė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 27, 17:58)
Buvau šiandien rūsyje - mano chrizantemos numirė  verysad.gif

O tai sušalo g.gif
Atsakyti