Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(jediara @ 2010 02 27, 17:58)
Buvau šiandien rūsyje - mano chrizantemos numirė  verysad.gif

dar taip nesakyk. Ateis pavasaris-išneši į lauką, pradėsi laistyti ir gal atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 27, 19:15)
dar taip nesakyk. Ateis pavasaris-išneši į lauką, pradėsi laistyti ir gal atsigaus.

Sakai, gal dar gali būti vilties? g.gif

Ne, jos nesušalo, bet kiekvienais metais anksti išleidžia auginukus, kurie vėliau nudžiūsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 27, 18:39)
Sakai, gal dar gali būti vilties? g.gif

Ne, jos nesušalo, bet kiekvienais metais anksti išleidžia auginukus, kurie vėliau nudžiūsta  verysad.gif

Nusiramink. Pas mane šiltnamyje (specialiai ėjau pažiūrėti kokia padėtis) kaip numirę atrodo. O aš rami rolleyes.gif juk dar ne pavasaris.
Atsakyti
Šiltnamyje pas mane atželia chrizantemos thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 18:43)
Šiltnamyje pas mane atželia chrizantemos thumbup.gif  bigsmile.gif

Kaip Tau faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 07, 17:47)
Kaip Tau faina thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, šauniosios chrizantemų augintojos ir mylėtojos 4u.gif

Šiemet pirmąkart darbuosiuosi savo soduke thumbup.gif tad atėjau paklausti, gal kas turite parduoti motininių kerų ar daigelių? Dievinu chrizantemas wub.gif man tiktų visokios thumbup.gif pradedant tom didžiosiom karališkom, baigiant smulkiažiedėm ax.gif labai noriu jų daug lotuliukas.gif esu numačiusi nemažą plotą joms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 13 kovo 2010 - 19:54
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 13, 20:53)
gal kas turite parduoti motininių kerų ................

kerą bijočiau pirkti, nes gali ir atžalų nesulaukti. geriau tik daigelių ieškok. Kuriam Lietuvos krašte esi?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 13, 21:01)
kerą bijočiau pirkti, nes gali ir atžalų nesulaukti. geriau tik daigelių ieškok. Kuriam Lietuvos krašte esi?

Gyvenu Šilutėje, bet Klaipėdą ir Kauną aplankau dažnokai... 4u.gif
Atsakyti
Chrizantemos šiltnamyje sprogsta bigsmile.gif , o tos kur buvo lauke-dar ne g.gif
Atsakyti
Vakar mačiau, kad pas tėvų šiltnamy chrizantemos ne tik, kad susprogusios, bet jau gerokai ūgtelėjusios bigsmile.gif g.gif turbūt kokių 5cm daigeliai išsišovę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2010 03 27, 11:13)
Vakar mačiau, kad pas tėvų šiltnamy chrizantemos ne tik, kad susprogusios, bet jau gerokai ūgtelėjusios  bigsmile.gif  g.gif  turbūt kokių 5cm daigeliai išsišovę  4u.gif

Tai gal apšildomas šiltnamis? ax.gif
Atsakyti