Įkraunama...
Įkraunama...

Gabija

QUOTE(maziausia @ 2007 03 21, 09:10)
gražus, todėl ir dažnas  thumbup.gif

ir as taip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Kol savo princesės nepavadinom Gabija, tokio vardo net nebuvau girdėjusi, bet... dabar kas antra mergaitė atrodo šaukiama šiuo vardu blink.gif ax.gif
Atsakyti
Gabija ir Gabrielė - dabar tikriausiai patys dazniausi mergaiciu vardai cool.gif
Atsakyti
Grazus vardas,bet siuo metu labai jau daznas
Atsakyti
O man tai nesvarbu kad daznas kaip sake kazkas grazus tai ir daznas bet siaip mano nuomone dar priklaauso nu to kad mano pacios vardas Gabija tai... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
labai gražus vardas, bet ir labai dažnas tongue.gif
Atsakyti
Grazus vardas tikrai, mano sese Gabija, jos amziaus (jai 20 m.) Gabiju nera daug, bet mazu mergaiciu tokiu vardu tikrai pilna. Is penkiu mano draugiu ar bendradarbiu per pastaruosius kelerius metus susilaukusiu dukryciu, keturios dave varda Gabija doh.gif
Atsakyti
Na vardas man gražus, kai kirčiuojama ant -a-, tačiau dar besimokant per liet. paskaitas dėstytoja sakė, kad iš tikrųjų reikia kirčiuoti ant -i- (antrą skiemenį), kaip Marija... Tai tada man nebegražu...
Atsakyti
kazkada buvo grazus, bet dabar kur paziuresi ten Gabija, ar Gabriele, tai ir pats grozis isgaravo g.gif
Atsakyti
Grazus vardas ,bet daug tu Gabiju rolleyes.gif
Atsakyti
Atsakymas į temos klausimą: PERNELYG.
Atsakyti
Man labai labai sis vardas grazus thumbup.gif As irgi mastau savo dukrytei parinkti toki varda, tik va beda, italiskai nekaip skamba smile.gif Anksciau nesusimasciau, bet va dabar kai perskaiciau ogi tikrai - narvas reikstu lotuliukas.gif
Ir dar, manu jei tau sis vardas grazus, t.y. graziausias is visu kitu, tai kodel gi nepavadinus savo dukrytes, ir nemanau jog reiktu labai jau ziureti ar cia daznas ar ne vardas.
Atsakyti