Buvau kažkada pasimatyme su vyruku, kurio panagės buvo juodos. Nors jis tikrai ne juodadarbis. Daugiau su juo nesusitikau

QUOTE(Dios @ 2007 12 06, 00:00)
bet dėl nešvarių panagių tai kaip sakant. jei purvinas darbas (konkretus pvz. -- automechaniko), tai ne tai kad panagės, bet ir rankos pajuoduoja. per vieną dieną net neatmirkysi. jei per savaitgalį kiek pavyksta atšveist, kai kasdienybėje vėl tas pats. vyras manikiūro juk kas vakarą nesidarys.

Papildyta:
QUOTE(Sommer @ 2008 01 09, 20:28)
Pažįstu vaikiną,kuris dirba suvirintoju,dar tenka jam ir dažyti ir šveisti ir visokie kitokie purvini darbai.Bet pamatytumėt jo rankas...
-baltutės,minkštutės,kaip kunigėlio. Tiesiog į akis krenta.Tai aš kartą jo ir paklausiau: "Gal tu su pirštinėm visada? " Sako:"Cha,pamatytumėt ,kokios jos vakare būna..dabar visokių priemonių tam yra.Neisi gi pas panas juodom rankom..."

tai pasakykit nors viena ta stebuklinga priemone-isbandysim

Taip, visiskai sutinku, kad yra profesiju, kuriu atstovai nesvariu panagiu, deja, isvengti negali, taciau tuomet toki vyra galima atskirti ir pagal pajuodusias rankas, ne tik panages. O man asmeniskai vyras nesutvarkytais nagais atrodo labai atstumianciai, nes rankos yra vienas pirmuju dalyku, i kuri atkreipiu demesi. Ir labai gerbiu vyrus (nesuprantu tu, kurie is tokiu juokiasi), kurie bent retkarciais pasidaro profesionalu manikiura - mano supratimu, tai nieko gedingo vyrui, o priesingai, labai sveikintinas dalykas
.

Na dirbant kokiam autoremonto bare,nelabai su manikiūru pabūsi,
bet po darbo rankas reikia atsiplaut,yra specialios pastos,o ir nagučius reik kirpt,tada nebus kur juoduliams kauptis

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 03 07, 14:22)
Dar pažįstu vieną, kurios skonio - žemo ūgio, pliktelėję ir storuliai.
As irgi tokia viena mergina pazįstu, tiesa, pati ji mano akimis tikrai grazute
Fe, jei panagės juodos
Pirmiausia atkreipiu dėmesį į vyro rankas. o jei panagės tokios, tai sudiev tada...

QUOTE(minik @ 2008 02 08, 01:44)
O man asmeniskai vyras nesutvarkytais nagais atrodo labai atstumianciai, nes rankos yra vienas pirmuju dalyku, i kuri atkreipiu demesi.
Aš irgi visų pirma žiūriu į rankas.

nevala ir viskas tuom pasakyta

QUOTE(Raspberry @ 2007 01 15, 12:55)
Daznai tenka matyt vyrus nesvariom panagem
O ka jus apie tai manot? O gal paprasciausiai nekreipiate i tai demesio?
O ka jus apie tai manot? O gal paprasciausiai nekreipiate i tai demesio?
Vaje......Tai kažkas baisaus. Ir vyrams, ir moterims galioja tos pačios taisyklės - jokių nešvarių panagių.
Na jau - "nekreipiat dėmesio". Kreipiu. Gal kartais ir per daug

Laimei, mano mylimojo (o ir mano) rankos tvarkingos

pajuodusios panages ir purvini rankogaliai tai man didziausias kosmaras, aisku as nesneku apie automechanikus ir pan.. sunku tas rankas tada nusveist. bet tada naguciai turi but graziai nukirpti ir t.t.