Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nešvariomis panagėmis

QUOTE(snaige @ 2007 07 25, 15:15)
Bet koki darba dirbant,ranku higiena yra butina,o apie panages is vis patyliu.Prie tokio vyro net prisiliest nelabai malonu butu.Fui,cia tas pats kaip ir su neplautais dantim  schmoll.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif cia jau tikrai
Atsakyti
Jus masinas remontuotumete diena is dienos, paziureciau kaip cia karksetumete.
Atsakyti
Mano vyras augina ilgus nagus ax.gif ... Labai graziai atrodo, ir juos labai priziuri nebuna niekad purvinom panagem... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2007 10 24, 07:49)
Mano vyras augina ilgus nagus ax.gif ... Labai graziai atrodo, ir juos labai priziuri nebuna niekad purvinom panagem... thumbup.gif

O tai kokio ilgio tie ilgi nagai blink.gif mano MB tai nukarpo tiek kiek eina nukirpti,ir papraso kad odeles nukarpyciau aplinkui,nes jos itruksta ir skauda.
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 23, 16:53)
Jus masinas remontuotumete  diena is dienos, paziureciau kaip cia karksetumete.

Maniskis pries kokius astuonis metus dyrbo,gryzes namo eidavo sklapti kanors lotuliukas.gif nu ir nevisada atsisplaudavo...aciu dievui nebedyrba sitokio darbo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesvarios panages - tai tikrai fui fui fui mad.gif Nesvarbu ar vyro, ar moters. Kai oda ir nagai nepriziurimi, visokios ligos kimba, pvz. grybelis. O tai jau daugiau nei estetine problema doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 25, 12:42)
O tai kokio ilgio tie ilgi nagai  blink.gif  mano MB tai nukarpo tiek kiek eina nukirpti,ir papraso kad odeles nukarpyciau aplinkui,nes jos itruksta ir skauda.
Papildyta:

Maniskis pries kokius astuonis metus dyrbo,gryzes namo eidavo sklapti kanors  lotuliukas.gif  nu ir nevisada atsisplaudavo...aciu dievui  nebedyrba sitokio darbo  drinks_cheers.gif

na ilgiausias 0.5cm bet niue ne apvalus o ismailinti kaip "zvereliu" labai fainai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2007 10 26, 09:43)
na ilgiausias 0.5cm  bet niue ne apvalus o ismailinti kaip "zvereliu" labai fainai atrodo  ax.gif

noreciau pamatyti,nes niekur taip dar nemaciau blush2.gif nes seip tai man nepatraukliai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
o maniskis sutinka kad jam kaskart manikiura daryciau, ir man patinka krapstytis ir jis patenkintas su graziais naguciais thumbup.gif
Atsakyti
Nepatinka nei naguoti,nei murzini vyrai.Rankos turi būti tiesiog švarios,nagai trumpai nukarpyti.Tvarkė mano ex kažkada irgi mašinas.Su senu dantų šepetuku ir ūkišku muilu kasvakar panages nušveisdavo,niekad juodos nebuvo.
Atsakyti
n jau vyras su nekarpytais nagais, o dar baisiau su nesvariais doh.gif feee.... slykstu....
Atsakyti
Suprantu, kad dėl darbo ne visada panages galima atplauti, bet atrodo tai tikrai fe Na, sakykim, kad dėl darbo tai pateisinama, juk vyras dažnai sunkiai nugarą lenkia, kad šeimą išlaikytų, bet kai tas purvas yra dėl nevalyvumo, tai schmoll.gif
Atsakyti
Fui, fui, fui.

Tik svarus ir trumpi nagai. Niekaip kitaip schmoll.gif
Atsakyti