QUOTE(vitalija... @ 2007 02 17, 09:50)
Pagal vikska galima spresti, kad auga tikrai
hiperaktyvus vaias!Nes maniskis tai siaip ramus, bailiukas
Vitalija, ką parašysiu, tai čia ne asmeniškai, bet šiaip iš esmės aš kalbu

Hiperaktyvus- nekenčiu šio žodžio, man atrodo, kad po šiuo žodžiu nurašomi truputėlį kitokie vaikai....viskas mūsų visuomenėja, kad nepaklūsta šiokiems tokiems rėmams yra nurašoma....Jei silpnenis- invalidas, jei energingesnis, greitesnis- hiperaktyvus...o kur jau indigo ar krištoliniai vaikai

anksčiau niekas nežinojo apie tą hiperaktyvumą ir viskas buvo gerai, o dabar jau daug kam pripaišo....beje šį žodį oavartojo ir mūsų neurologė- reabilitologė, bet mano Kotryna tiesiog energingesnė, greitesnė, gal ir gudresnė už kitus...pakolkas- vienu žingsniu greičiau už kitus

tai turėtų jai padėti gyvenime

aš pati tokia esu...tai va

gal ir aš buvau hiperaktyvi, kas čia žino
dėl alergenų, kadangi tavo Kristupėliui tik vasarį suėjo metukai įtariu, kad tyrimus darėtės tikrai iki metų

taigi, visus rezultatus gali pamiršti, nes iki metų vaikui alergenai kinta, makaluojasi, išnyksta, atsiranda, bala žino, kasd ten dar darosi organizme, tikslinga tyrimus daryti nuo metu, o dar geriau 2-3 metukų vaikui (man daryta buvo kai buvo 4-5 metai), ištyrė.....
nealergiška bulvėms ir mėsai- virtoms...visa kita uždrausta valgyti

na, kaip aš ošgyvenau su tokia diagnoze jau kita kalba, bet.....esu gyva, bet gyventi sunku
Pelyte, aš buvau užsuskusi į jūsų dvynukų skyrelį

apie Januškeviečienę daugiau rašiau hidrocefalijos skyrelyje (beje, ar taviškiams nebuvo diagnozuota hidrocefalija?

ar aš ką maišau, bet regis skaičiau apie jus neišnešiotukų temoje

prirašė mums tuos asparkamus, diakarbus

mažei tik blogiau, paskui lėkėm į KMUK, ten mums pasakė, kad viskas gerai

,,dėka" tos baisybės neurologės praradau 5 gyvenimo metus iš tų nervų, mažei be reikalo vaistus kišau....o ir šiaip...vos atėjus, vaiko nepabudina, iškart verčia ant nugaros, o kai vaikas apsimiegojęs nekelia galvos- sako, kad jis jau ligonis....tegu pirma leidžia vaikui išsibudinti

fu...man ta daktarė sukelia tik baisius prisiminimus, nenoriu jos akyse matyti