Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

QUOTE(grazina37 @ 2007 02 11, 20:27)
bet gi tavo dar mazyte ,kodel jai negali nakti duoti misinuko ,duok jai sotesnio misinuko ir ji ilgiau ismiegos ,ir jei ji dabar jau miega tai zinoma nakti ji kelsis valgyti ,mane dabar kas uzmikdytu tai ir as kelciaus  uzvalgyti,savo maziu mp maitinau iki 1,3 ir nakti pora kartu valgydavo , kai pradejau duoti misini irgi valge nakti 3 valanda ,ir nuo 1,9 menesiu pradejo ismiegoti visa nakti  ax.gif

o kas tas yra sotesnis mišinukas? g.gif mes gerima hipoalerginį, kuris jau savaime yra riebesnis už paprastą 4u.gif maniškė maximum išgeria 120 ml, net jei pataisau daugiau, palieka, neišgeria.....O šiaip jau nėra maža- jau 8,5 mėn mirksiukas.gif pagal medikus jau huo pusės metų amžiaus vaikas turi išmiegoti beveik neprabusdamas, jei jau prabunda iki 2 kartų- tai miego sutrikimai, tai ką jau kalbėt apie mūsų 4-5 kėlimusis unsure.gif kita vertus, padėtis kitokia kaip MP maitini, bent jau nebijai, kad nuo buteliuko soskės pradės dantys gesti, o ir duodi savo MP, kuris yra sveika, o ne kažkokį chemikalą mišinuką bash.gif
QUOTE(Maša @ 2007 02 11, 21:51)
2. O kas skyre tuos zirniukus? Beje tas mandras mum skirtas vaistas irgi pirmas 2 val veikdavo.
kuris čia taip? baclofeni? g.gif po kiek gėrėt? aš pati gydausi pas homeopatą,tai papasakojau apie savo panelę ir jis pasakė, kad homeopatija nors ir lėtai, bet yra pajėgi sutvarkyti miego sutrikimus....pakolkas geriam tuos 2 žirniukus kas antrą dieną, bent jau kuriam laikui veikia thumbup.gif

p.s skaičiau vienoj temelėj, kad mamos vaikams duoda trintas kažkokias melisų ir valerijonų tabletes g.gif gal žinot, kas čia per tabletės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 12 vasario 2007 - 09:49
As manau, kad bedeles cia tikrai ne misinuko sotume, ne del to musu vaikai naktimis nemiega, nes alkani pastoviai buna.Sakytum diena nieko nevalgo, o va nakti atsigriebti nori.Cia liga miego sutrikimas. Rodos vaikas auga tuoj 1.1men o situacija kas diena visa blogeja neisivaizduoju ko jau ir griebtis!Kartais jauciuosi pati blogiausia mama visam pasauklyje, atrodo darau kazka ne taip kad mano vaikas nemiega, o kitu kaip nuo 3men sau parpia neprabusdami...Ypac sunku susivaldyti kai jau trunka nakti kantrybe, lyg nesioji miega paguldai 5min ir vel rekimas ... verysad.gif Na tikiuosi tokia juoda depresija tik mane puola is tiesu jau bet kokia vilti praradau nors viena para pailseti!Arteja vakras ir panika! doh.gif
Atsakyti
Vitalija patikek man lygiai tokia pat depresuha jau...
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 02 15, 13:56)
Vitalija patikek man lygiai tokia pat depresuha jau...

console.gif
O kas jums ta miego hormona skyre?Varysiu dar pas daktarus gal ir mum pabandyti.Mama vaistuku tokiu zoliniu atsiunte pagrindas melisa valerijonas, bet nieko niekas ju neima verysad.gif
Atsakyti
vaiko raidos centre neurologe dave nes jie neregistruoti lietuvoj tai tiesiog isdave 10 tableciu isbandymui jei atseit tiks (mat vaikas alergikas) reikes spec recepto kazkokio... bet pries tai guldys filmuot miega...
tik as dar nesikreipiau pakartotinai kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 02 15, 22:39)
vaiko raidos centre neurologe dave nes jie neregistruoti lietuvoj tai tiesiog isdave 10 tableciu isbandymui jei atseit tiks (mat vaikas alergikas) reikes spec recepto kazkokio... bet pries tai guldys filmuot miega...
tik as dar nesikreipiau pakartotinai kol kas.

Mano vaikas taip pat alergiskas.Gali buti gal tas hormonas sunkiau alergiskiems vaikams gaminasi, juk jis gaunamas su maistu, o kai praktiskai ryzius su avizom valgai tai koks cia pilnavertis maistas doh.gif
Jus jau toli nuvaziave, net gultis norite miego filmuoti!Ir ka ten tie gyd pamatys?Netiki kad nemiega ar ka?As pastebejau, kad mano vaikas labai nori miego, bet va babunda klykdamas ir viskas pora val negali vel uzmigti, ir dainuoja sau...Bet va mamos vaistukai po truputeli veikia nes nuo 1.00 iki 6.00 ismiegojo!!!!Cia taip dar nera buve.
O jusu vaikas prabudes gretai vel uzmiega?
Ir cikadeles alergiskas vaikelis, va cia tai sutapimai!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 16 vasario 2007 - 11:34
Labas rytas mamulkos mirksiukas.gif biggrin.gif
buvom išvažiavę į kaimą ir svečius cool.gif tai va....o jau miegelis, koks nesaldus buvo svetur verysad.gif naktį mažė kai virkavo, šiaip nusiramindavo ir sūpuodama, bet paskui ir vėl, tai man kažkaip buvo nesmagu prieš tuos žmones, kur apsistojom, kaime- seni bočiai, tai duodavau ir mišinuko....bet vienyose svečiuose nakvojom dvi naktis, ir pastebėjau, kad antrą naktį miegojo ramiau, gal tiesiog pradėjo adaptuotis naujoje vietoje? g.gif o šiaip visus stebino mūsų mažylė thumbup.gif nes spirgalas jis pas mus thumbup.gif visur jos pilna, tai visi stebėjosi, kad tokia nedidelė, o tokia drąsi, vikri wub.gif ir dar....Kotrynėlė išmoko papūsti į lūpinę armonikėlę ir gaunasi garsas, tai tokia patenkinta, ir mes patenkinti mirksiukas.gif

šiąnakt miegojom namie thumbup.gif miegojo neblogai ir aš pati jaučiuosi pailsėjusi thumbup.gif manau, kad todėl, kad mažė miegojo namie...nes taip džiauigėsi grįžusi namučio thumbup.gif

Maša, kokia mieste čia jus filmuos? mes Klaipėdoj lankėm ankstyvosios korekcijos centrą cool.gif

Vitalija, mano mažė nėra alergiška (tfu tfu tfu unsure.gif bet aš esu, todėl didelė paveldimumo tikimybė cool.gif pakolkas lyg ir nieko tokio nepastebėjom, bet pvz mišinį dėl savo rizikos grupės geriam hipoalerginį cool.gif vitaloja, kur čia jums tyrė alergenus? aš tai nuo gimimo alergiška, galiu papasakot šiek tiek unsure.gif rolleyes.gif kur jau šiek tiek- visą gyvenimą kankinuosi, deja iki šiol.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 17 vasario 2007 - 09:12
Sveikutes 4u.gif
Dziaugiusi, kad pakileta gera nuotaika!Pailsejot abi! thumbup.gif O mergaite saunuole,ismoko armonikele pusti! bigsmile.gif Pagal vikska galima spresti, kad auga tikrai hiperaktyvus vaias!Nes maniskis tai siaip ramus, bailiukas blush2.gif
I nauda kelione abiem ir mama pailsejo ir vaikas!!! thumbup.gif
As pamaniau, kad geriat hipoalergini misini , kad alergiska.Tuomet gerai, manau, kad jei butu kam alergisak gal jau butu pasimate, o dar plius kai pati alergiska tai cia galima sakyti stebuklas kad vaikeliui nepersidave tfu tfu tfu!O kam tu alergiska?
Mums alergenus nustate santariskese durio budu.Bet puikiai parode, tai pienas, kiausiniai, vistiena, kvieciai ir t.t.. zodziu patys tie alergenai!
O va siandien mano Kristupas prastai miegojo, kaip sakiau atsigriebe uz praeita nakti! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 11, 22:08)
pas Maskolenkaitę thumbup.gif tik va ji mums ir skyrė tą baclofeni verysad.gif nors nenoriai, bet pati sakė, kad jei niekas nepadeda, reik stipresnius rašyt verysad.gif tik neikit pas Januškevičienę gun_bandana.gifo jūs pas ką?
ne per naktį, per parą mirksiukas.gif šiandien man šventė, vyras pavadavo- dvi valandas pasnaudžiau dieną clap.gif dabar mažė netikėtai užmigo, bet po labai didelių riksmų, nes pavargo, o užmigti negali....galėčiau eiti ir aš pasnaust, nes dar ir sergu pati, bet....turiu darbo, reik pinigėlius uždirbt mirksiukas.gif

Sveikos mamos 4u.gif .Va ir radau aktualų man skyrelį thumbup.gif .
Auginu dvynukus ir be miego esu jau metai laiko.Kaip ir jus rašote po 20 min. ilgiausiai 2 val numiega ir viskas doh.gif .Tokia pati ir ši naktis , visai be miego , pasiėmusi viena nemiegaliuką šyrit 5 val. ryto sėdėjom virtuvėj kaip nuprotėję doh.gif .Na nemiega abu nors tu ką.Tai esam įtraukti į tą rutiną abu vu vyrų.Nes viena tai išprotėčiau.Ir ko tik nedarėm ir miksturėlės ir sirupęliai su relanijumu, pamiegodavo gal kokias tris valandas ir vėl viskas iš naujo doh.gif .Va ir dabar rėkia visu balsu net nebegaliu klausyti doh.gif .Ir svarbiausia kad nepavargsta rėkia , blaškosi nors tu ką.Atrodo viskas gerai vaikams , galvytės gerai , pilvukai irgi praeitį, tai net nežinau kas jiems darosi .Kai paklausiu gydytojų sako nieko nepakeisi tokie jau vaikai , tokie harakteriai , kentėkis iki kokių trijų metų doh.gif , o gal ir ilgiau .
Mes Klaipėdiečiai ir lankomės pas Januškevičienę. Ir kaip supratau iš Cikadelės , kad nelabai pataikėm su neurologu.Gal ką gali parašyti daugiau apie ją.Aš tai kažkaip nieko negirdėjau apie ją.O kad Maskolenkaitė gera tai tikrai žinau.
Mamos kantrybės , stiprybės visoms, ir svarbiausia nesusirkit tą baisia liga debresūha doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2007 02 17, 09:50)
Pagal vikska galima spresti, kad auga tikrai hiperaktyvus vaias!Nes maniskis tai siaip ramus, bailiukas  blush2.gif

Vitalija, ką parašysiu, tai čia ne asmeniškai, bet šiaip iš esmės aš kalbu unsure.gif Hiperaktyvus- nekenčiu šio žodžio, man atrodo, kad po šiuo žodžiu nurašomi truputėlį kitokie vaikai....viskas mūsų visuomenėja, kad nepaklūsta šiokiems tokiems rėmams yra nurašoma....Jei silpnenis- invalidas, jei energingesnis, greitesnis- hiperaktyvus...o kur jau indigo ar krištoliniai vaikai doh.gif anksčiau niekas nežinojo apie tą hiperaktyvumą ir viskas buvo gerai, o dabar jau daug kam pripaišo....beje šį žodį oavartojo ir mūsų neurologė- reabilitologė, bet mano Kotryna tiesiog energingesnė, greitesnė, gal ir gudresnė už kitus...pakolkas- vienu žingsniu greičiau už kitus thumbup.gif tai turėtų jai padėti gyvenime thumbup.gif aš pati tokia esu...tai va unsure.gif gal ir aš buvau hiperaktyvi, kas čia žino lotuliukas.gif

dėl alergenų, kadangi tavo Kristupėliui tik vasarį suėjo metukai įtariu, kad tyrimus darėtės tikrai iki metų unsure.gif taigi, visus rezultatus gali pamiršti, nes iki metų vaikui alergenai kinta, makaluojasi, išnyksta, atsiranda, bala žino, kasd ten dar darosi organizme, tikslinga tyrimus daryti nuo metu, o dar geriau 2-3 metukų vaikui (man daryta buvo kai buvo 4-5 metai), ištyrė.....nealergiška bulvėms ir mėsai- virtoms...visa kita uždrausta valgyti cool.gif na, kaip aš ošgyvenau su tokia diagnoze jau kita kalba, bet.....esu gyva, bet gyventi sunku cool.gif

Pelyte,
aš buvau užsuskusi į jūsų dvynukų skyrelį blush2.gif apie Januškeviečienę daugiau rašiau hidrocefalijos skyrelyje (beje, ar taviškiams nebuvo diagnozuota hidrocefalija? blush2.gif ar aš ką maišau, bet regis skaičiau apie jus neišnešiotukų temoje g.gif prirašė mums tuos asparkamus, diakarbus doh.gif mažei tik blogiau, paskui lėkėm į KMUK, ten mums pasakė, kad viskas gerai thumbup.gif ,,dėka" tos baisybės neurologės praradau 5 gyvenimo metus iš tų nervų, mažei be reikalo vaistus kišau....o ir šiaip...vos atėjus, vaiko nepabudina, iškart verčia ant nugaros, o kai vaikas apsimiegojęs nekelia galvos- sako, kad jis jau ligonis....tegu pirma leidžia vaikui išsibudinti cool.gif fu...man ta daktarė sukelia tik baisius prisiminimus, nenoriu jos akyse matyti bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 17 vasario 2007 - 18:40
Cikadele, labai tave suprantu, neduok Dieve užsiraut ant tkių daktarų ir neurologų...pati patyriau tai ir niekam nelinkėčiau...labai džiaugiuosi ,kad mažiukei viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nežinau ar mane prisimeni..aš pamenu tavo bliuskutę su zuikiu,,meete, ir tave puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 17 vasario 2007 - 18:48
QUOTE(bafi @ 2007 02 17, 18:47)
Cikadele, labai tave suprantu, neduok Dieve užsiraut ant tkių daktarų ir neurologų...pati patyriau tai  ir niekam nelinkėčiau...labai džiaugiuosi ,kad mažiukei viskas gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
nežinau ar mane prisimeni..aš pamenu tavo bliuskutę su zuikiu,,meete, ir tave puikiai 4u.gif
aišku, kad pamenu tongue.gif mano l.gera atmintis mirksiukas.gif bendravardės mes drinks_cheers.gif
skaičiau ir aš tavo žinutes anoje temoje apie hidrocefaliją cool.gif taigis taigis, kad mandri tie mūsų medikai, nelabai atsakomybę jaučia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 17 vasario 2007 - 19:02