[quote=RENEKE,2007 02 02, 23:20]
Sveikos mamytes,noriu pasidalinti savo patirtimi,nes sis laikotarpis jau mums praejo. Nenoreciau nei vienos isgazdinti,bet mano dukryte kas pusvalandi kelesi kol jai sukako 2metukai. dabar jai jau 2,5,bet per nakti ji pabunda 2 ar 3 kartus. Ko tik as neisbandziau... Taip pat gerem visokiausias miksturas,kambary tikrai budavo visada vesu,maisto atrodo jai taip pat niekad netruko. Taciau man tai baigesi,kai as nustojau ja maitinti krutimi. Greiciausiai ji priprato ir istisai norejo buti prie kruties,nes nakti as jau nebeturedavau jegu,kad pamaitint ir idet i lovyte. taip ji pradejo miegoti su manim lovoje. Diena jos miegas taip pat trukdavo tik 20min. Kai jai buvo 1m ir 10 men,pasakiau gana tu papu,nes darbe as jau nepajegdavau dirbt. Kad atpratint nuo kruties,as 3 naktis miegojau atskirame kambaryje,vyras zinoma vargo,bet ... Aisku buvo daug riksmo ir asaru,bet Godyte atprato nuo mano kruties. Iskart po to,mes pradejome ja guldyti i atskira kambari,taip ji man pradejo miegoti. Man dabar palaima,ji keliasi tik 2 ar 3 kartus,kartais net ismiega visa nakti. Tiesa,as vel la/quote]
Nebijok,antras vaikas bus ramus,pamatysi

PAS MUS PIRMAGEMIS buvo ramut,ramutelis

o su antra vargstam naktimis.Parasyk,prasau kokius tyrimukus daretes