Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

As nuo gimimo aspiratorių naudoju, būdavo kartais problemyte ir nosyteje, bet retai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DaliaG @ 2007 06 04, 10:11)

Kol kas geriausiai padeda Magnis B6 ampolės, prieš naktš sugirdau pusę ampolės, bet neduosiu juk pastoviai ax.gif Tikiuosi išaugsim, ir draugės ir gyd sako, kad nemažai vaikučių iki kokių 3 metukų taip naktimis "durniuoja" doh.gif

O ką daro tas magnis??
Iki 3 metų ir išprotėt galima doh.gif
Atsakyti
Na va matau,kad ne viena aš neišsimiegu, mano sūnelis irgi ik 6men. miegojo labai gerai thumbup.gif , nuo 22.00val. - iki 6.00-7.00val. ryto, o dabar ....užmiega apie 23.00val.ir nuo 2k. iki 10 k. per naktį keliasi ir verkia, duodu pagerti vandenuko, tada tik užmiega,o būna kad ir tai nepadieda, kol ant rankų nepaimu nenusiramina; ir taip kas naktį, pati ramiausia naktis kai 2k. atsikels....ryte keliasi apie 8val. ryto...miega su mumis vienoj, lovoj, nes lovytei, tai dar baisesnis košmaras su tuo miegu...vis rošiuosi atpratinti miegoti su mumis, bet su tokiu miegu.........kartais duodu Melisos arbatos pagerti, padeda, bet ne visada........va taip ir kankinames kas naktį, dar gerai, kad kol kas nedirbu...........
Atsakyti
Aš irgi vis galvoju pabandyt melisos duot. Bet kad jis apskritai nepripažįsta jokių arbatų, nei vandens (nei su cukrum nei be) doh.gif . Neįsivaizduoju kaip reiks sugirdyt.
Atsakyti
as nebezinau kad dukrai darosi,verkia ir verkia miegodama,galvoju gal neurologiai parodyt dukra g.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi prie jusu. Maniskis dienom tik lauke arba vezimely stumdomas uzmega, na dar masinoj gerai uzsimigdina, o vakarais uzmigdau lengviau, bet pamiega kokias 3 val ir tada prasideda... Atrodo uzmiega ir pradeda rankom kojom duotis, verkaut, inkst, prunkst. Vyras uzspaudzia visas rankas, tada arba isibliauna arba iminga. Man jau stogas ciuozia nuo tos nemigos. Seriu tik misinukais, kakoja normaliai, bet kaip ta miega sureguliuot neisivaizduoju. Reiks gal prasyt siuntimo pas neurologa.
Atsakyti
FORGETE,tai tavo dar mazuliukas visai yra,gal pucia pilvuka?nes kaip maniskei pusdavo tai naktimis ir nemiegodavo,
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 06 10, 10:56)
. Vyras uzspaudzia visas rankas, tada arba isibliauna arba iminga. Man jau stogas ciuozia nuo tos nemigos. Seriu tik misinukais, kakoja normaliai, bet kaip ta miega sureguliuot neisivaizduoju. Reiks gal prasyt siuntimo pas neurologa.

O tu pabandyk suvystyti. Kol mano buvo toks mažuliukas, netgi labai padėdavo. Jis mosikuodamas pats save prikelia. Iki 3 mėn vystymas nakčiai, nekenkia. Maniškiui netgi patikdavo, nė kiek nesipriešindavo vystomas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 06 10, 16:58)
FORGETE,tai tavo dar mazuliukas visai yra,gal pucia pilvuka?nes kaip maniskei pusdavo tai naktimis ir nemiegodavo,

jau nebepucia, kai pute tai bliaudavo. o dabar malas malas naktim, pakalbini tai sypsosi smile.gif ryt eisiu pas doktorka, reiks prasyt pas neurologa siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2007 06 03, 16:29)
O neįtari dėl ko? Ar negali ką nors skaudėti?
Šiaip mūsų neurologė sakė, kad net jei yra kažkokios konkrečios problemos, galima pavartoti homeopatinių lašiukų "Acomininum". Tipo jie nekenksmingi visiškai, o daug kam padeda pagerinti miegą.
3k per dieną po lašiuką. Vėl pradėjau duoti. Žiūrėsim  ax.gif

Acomininum :super thumbup.gif thumbup.gif Tik pades po ilgo laiko vartojamu.Daktare patare gert pastovei.Mano suvartoju jou antra butulijuka,no per pilnati vistek blaskasi.Miega su manim (man taip geriau) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mano gražuolė irgi miega prastai, nors dar tik 4 mėnesiai, bet čia jau tikrai ne be pilvukas schmoll.gif Užmiega apie 21 val. o apie 4-5 val. prasidėda blaškimas, ji neatsibunda, bet vartosi, lyg ir bando ant pilvo apsiversti, o kai apsiverčia paguli ramiai kelias minutės ir vėl blaškosi, tada jei soskės neduodu pradeda verkti, duodu soskė tada vėl blaškosi, bet neverkia doh.gif Geriausiu atvėju taip būna nuo 7 val. ryto, o blogiausiu nuo 1 val. tada kasvalandą. Nesuprantu kas jai gali būti, iki 3 mėnesių gerai miegodavo palyginus, aišku kartais pilvukas skaudėdavo, bet tikrai nesiblaškidavo taip. Miega irgi su mumis nes lovytėje jei ir miega tai aš baisiai neišsimiegu, nes ištisai reikia soskę padavinėti. Kai taip blaškosi vartosi bandau kartais pamaitinti, tai kitą kartą valgo ir vėl ramu valandai, o kitą kartą neima krūties ir varosi.
Sakyčiau kad dieną geriau miega taip nesivarto ir nesiblaško, nors dieną miega ilgiausiai apie 3-4 val. o naktį neatsibusdama tik valgo miegodama nuo 21 iki 8 val.
Atsakyti
Je_lenka, uzuojauta jums, mano sūnutis irgi taip pat daro nuo kokių 2,5 mėn. dar iki dabar.
Būna naktų kad tik nuo 6 val pradeda blaškytis, dažniausiai nuo 4val. Praitą naktį aš apskritai gal 3 val. miegojau ax.gif
Kai pilvą pučia, jis tikrai daugiau blaškosi. Dabar dar dantys dygsta, gal dar ir dėl to g.gif O gal žemuogytės netiko.
Atsakyti
Mano sunelis nuo 8 men. blogai miegojo. gera naktis buvo, kai jis keldavosi 4-5 kartus per nakti. Nuo 11 iki 2 nakties ismiegodavo gerai, o paskui prasidedavo baliukai: tai jam reikia pas mane i lova, tai pavalgyt, tai atsigert. budavo naktys, kai kelesi kas 0.5 val. dabar mum 1m. 8 men. jau visa savaite ismiegam nakti, net atsigert nepraso. Hemoglobinas pas mus buvo normoje iki 1 m.7 men. Tik 3 sav. "geriam" HEMOFER (su didziausiais skandalais), kartais net isvemia. Nemanau, kad musu atveju kaltas hemoglobinas.
Atsakyti