Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Na paskaičius atrodo, kad tikrai lunatikuoja panelė ax.gif ,,Pasigirsiu'' - su lunatikavimu tėvus gazdindavau ir aš smile.gif Bet baisesniom pozom... blink.gif Vaikščiodavau po kambarius, stovėdavau prie tėvų lovos(taip ir mama esu ne kartą išgazdinusi vidurį nakties), o kartą teko netyčiom prabust ir pati supratau kad guliu ne lovoj, o.....virtuvėj prie stalo lotuliukas.gif (nors miegot tikrai nuėjau kaip visi normalūs žmonės)....Na o dabar kai jau atskirai gyvenu nuo tėvų, tai dabar vyrui tenka išklausyt naktinių mano sapalionių lotuliukas.gif Naktimis jam pasakoju kad tipo pinigus skaičiuoju, bokalus plaunu(tuo momentu dirbau bare), pakėlusi pagalvę kažko ieškau ir t.t.Ir jis jau susitaikė su mano lunatizmu lotuliukas.gif Jau ir anekdotai apie mane vyro ,,surišti'' tongue.gif Ir svarbiausia, kad rytą atsikėlus po tokių nesamonių nieko nepamenu ir rodos gerai išmiegojus būnu ax.gif Manyčiau, kad gal ir nereiktų labai pergyvent dėl ,,naktinių pasikalbėjimų''.... cool.gif
Atsakyti
Ir maniškiai lunatikai doh.gif Sūnus atsisėda naktį lovoj ir kalba,prieinu ir paguldau tai toliau miega.
Vyras sakė jis ir laukan išeidavo vaikystėj,kartą tėvai jį rado šalia griovio gulintį.Tai ir aš bijau nakčiai langą pravirą palikt maža ką sugalvos mano lunatikai ax.gif
Neramu,bet visur sako,kad dieną energijos visos neišliejo,tai ir lunatikuoja.Nors atrodo išsidūksta pakankamai.Aš tik darbe kai pavargdavau irgi naktim pinigus skaičiuodavau lotuliukas.gif
Tikiuosi išaugs ... 4u.gif
Atsakyti
Ir as maza lunatikavau. Vienakart tevai mane su sese pagulde miegot, o patys i restorana isleke. tai, sako, grizta paryciais, o as stoviu tarpdury, duris i lauka atidarius. jie issigande pribega, as kazka suburbuliuoju, apsisuku ir nueinu i lova.
Siaip labai daznai atsisesdavau ir kalbedavau.
Dabar jau praeje, bet mano vyras, kai darbe labai pavargsta irgi kalba per sapnus, visada darbo tema.
O sesers vyras net atsiseda ir krapsto kazka kampe. Sistra klausia, ka ten darai. O jis: plintusus valau (dirba grindu dangu firmoj) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianamis @ 2007 08 31, 10:01)
Sveikutes
Mano vyresnei dukrytei tuoj bus 10 metu. Jai 2 menesiai ,kaip ji mieganti kalba. Matau ,kad miegas neramus. Gaila vaiko. Gydytojai visi sako ta pati: aktyvi,per daug ispudziu,labai jautri ir israso eiline doze kokiu homeopatiniu raminamuju.
Prasau mamytes,turincias panasiu problemu su vaikais,pasidalinti patirtimi. Nebesinori vaika vaistais alinti

mano mazas bet jau pora savaiciu neissimiegu doh.gif ,visa nakti kalba saukia mamyte ,sesyte ir pasakoja kazka g.gif ,aktyvus vaikai ir tiek ,lai kalba kiek ji nori blush2.gif prades eiti i mokykla gal daugiau pavarks ir nustos kalbeti ,nemanau kad kalbejimas miegant yra lunatikavimas g.gif
Atsakyti
sveikos
aš irgi stoju į jūsų gretas. mažoji nebemiega nuo 5 mėnesių, kai dantukai pradėjo dygti (pirmas 5,5 mėn). Tada keldavosi kas pusvalandį. išsikalus pirmies dantukams kėlesi kas 1-2 val. dabar mums jau 1,2 bet vis vien nuo 2 iki 5 val. jai užeina neramumas. vartosi, blaškosi, stojasi ir nori kad paimčiau. kartais užtenka tik paglostyti ir kuriam laikui vėl ramu. paryčiais jau neiškenčiu ir įsikeliu pas save į lovą, užmiega iš kart ir miega toliau.
gerai jei galėčiau dienos metu pamiegoti. bet negaliu - nes jau einu į darbą. tai dabar laukiu kad bent iki Kalėdų miegelis susitvarkytų

dienos metu tai problemų neturim - miega kaip priklauso: vieną kartą apie 2-2,5 val.
Atsakyti
Maniškiui jau 2,3mėn.,bet prieš užmiegant tenka visokiausių kapryzų išklausyt..pyksta,rėkia,vartosi,spardosi...Jau predėjau galvot apie kokią raminančią arbatytę pvz.melisų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 08 07, 10:09)
vaje vaje mum 11 menesiuku, o mes iki kokiu 8men miegojom pakankamai ramiai, kelemes 1 karta valgyti, na o tada ir prasidejo.....kuo toliau tuo prasciau miegam, keliames po kokis 6-7 kartus nakti, ir ne kaip seniau tik kniurkdami kad norim valgyt, bet su didziuliais riksmais....ir sedames ir stojames, ir kartais ne verkiam, o tiesiog klykiam. Visada miegodavo iki kokiu 8-9h ryto, dabar buna nors ir uzmiegam velai, prabunda kokia 6.30h ir zyziam zyziam....Aplamai tokie zyzliai pasidarem, jei ne miegam taizyziam....Kosmaras....vis kaltinu dantukus tikiuosi tai jie kalti...Jau galvoju gal ir kokia raminancia zvakute panaudoti, ba jau baisu..... doh.gif

va va va tokia pat situacija ir pas mus doh.gif nebezinau ka ir daryt ir pasupu ir padainuoju bet vos 2 zingsnius iki lovos nueinu jau vel kuiciasi sukasi kalba kol galiausiai pradeda rekaut doh.gif o miegelio man taip norisi paciiai kad ojojoj biggrin.gif bandziau det raminama zvakute bet veltui doh.gif
Atsakyti
Na mes ir turim nemiegojimo problemyte,mums jau 10 men.,pacioj pradzioj mazdaug nuo 4 men.inkste,lyg suverkslendavo kelis kart per nakti.Bet dabar kas pasidare doh.gif ,mazdaug jau pora savaiciu ji atsistoja savo lovytej ir tiesiog pradeda isteriskai verkti,kol nepaimi ant ranku,jau atrodo nurimsta,iminga,tik paguldau ir vel viskas is naujo.Pradejom guldyt pas save i lova(blogas dalykas),bet jau nebezinom ka daryt.Bet irgi buna pasimuisto,vartosi...Buvom,pas daktare,sako dygsta dantukai,del to, bet jie jau dygsta nuo 4 men.,o isterijos prasidejo tik dabar.Bandysim vel eit pas savo daktare,kad siustu pas neurologa,gal ten ka pasakys... unsure.gif
Atsakyti
nepades niekas, nes mums niekas nepadejo. Nuo gimimo kankinuosi, galvojau isves mane pacia kada.Dabar mums jau 1m ir8men vis dar nemiega...laukiu kada isaugs, nes kito kelio nebera.Tiesiog nezinau kodel vaikas isvis nakti pabunda?ko jam truksta?kas ne taip?bet klausimai tik ir lieka...kantrybes jums ir man friends.gif
Atsakyti
Kankinausi ir aš, nuo maždaug 4 mėnesių kas valandą pabusdavo ir klykdavo kaip sirena. O viską išsprendė vitaminas D ir kalcis - nuo rachito buvo labai jautrūs nervai. Ir dabar, kai tik pradeda zyzlys ir neklusnus darytis, kalcio padidinu normą porai savaičių, ir akimirksniu susitvarko ir miegas, ir zyzimas. Tik kol atradau šitą stebuklingą vaistą tai košmarai buvo doh.gif Ir ko tik nebandžiau - ir sirupėlius, ir homeopatinius Complex Ignatia, ir žvakutes, ir valerijonų voneles, ir pačią valerijonų arbatą. Tai kai tik suėjo metai, myniau į darbą neatsigręždama, ir pirmas 2 savaites miegojau ant stalo galvą pasidėjusi. Gerai, kad šefas supratingas papuolė - nelindo į akis kurį laiką, kol pailsėjau wink.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie jusu mamytes mano sunus iki 1metuku miegojo thumbup.gif ,kaip as dziaugiausi ir se tau prisidziaugiau dabar nakti keliasi kokia 1-2nakties ir prasosi pas mus o jei jau t valanda neprabunda atsikels 3-4ir po to kokias 2valandeles mes nemiegosim o vartysimes,lipsimis lovytes ir aisku verksime kad atkreiptume demesi oi kaip as pavargau!!!!!
Atsakyti
ir aš galiu sakyt , kad tai tik sutapimas, bet kai tik pradėjau duot osteocare, miegas pasitaisė. nebėr tų baisių klykimų kaip būdavo. Prabunda ir dabar, bet atsigeria vandens ir miega. O kalcio mums patarė gert, kad dantukai lengviau dygtų. Tai va, vaikiukas tikrai daug ramesnis thumbup.gif Pabandykit , mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti