Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

na mamos patarkit,ka dareyti jau kokia savaite mergyte pradeda nakty klykti ir daug blasosi ar yra kam taip buve,man neramu,bet pas gyd.nera galimybiu nueiti,nes ne LT gyvenam,patarkit ir pasidalinkit savo bedomis
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2007 12 18, 14:59)
na mamos patarkit,ka dareyti jau kokia savaite mergyte pradeda nakty klykti ir daug blasosi ar yra kam taip buve,man neramu,bet pas gyd.nera galimybiu nueiti,nes ne LT gyvenam,patarkit ir pasidalinkit savo bedomis

Greiciausiai pilvukas. Mums irgi ne kas naktimis, mano suneliui 4 men. tai gydytoja sake espumizano nakciai duoti, ir nakti jei maitinu. Ir dar vienas homeopatas patare nux vomica vartoti.
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2007 12 18, 13:59)

Mum taip buna, bet viskas pagereja kai dantukas islenda. Tiesiog reikia laukti.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2007 12 18, 13:16)
Pirmiausiai rekomenduočiau pakeisti gydytoją. Vaikui miegoti per naktį 2 val neatrodo normalu. Na būna paklykia kokią valandą, dar kelias pazirzia. Bet taip pastoviai na nezinau  schmoll.gif . Pabandykit nueiti, gal pas privačią pediatrę pradžiai, jei neišeina greit persirašyti. Ar buvote pas neurologę? Ka ji sako? Ar darė galvytės echoskopiją?? Tokius tyrimus PRIVALO padaryti.
Šiaip raminančių tokiam mažučiukui tikrai nelabai yra efektyvių ir nekenksmingų. Nebent galit pabandyti homeopatinius Acomininum, jie nekenksmingi, bet dėl efektyvumo irgi ne visiems padeda. Mums nepadėjo.

aciu uz issame info, tai jau ketinu pakeisti gydytoja nes jau neimanoma jam kazka sakyti jis vis teigia - vyras gyd. kad vaikas sveikas, tai kodel jis verkia taip , spiegia, juk jam kazkas skaudetu ir nemiega isvys, o del neurologes as prasiau poto reikalavau kad duotu siuntyma sako neduosiu ens tai kenksmiga vaikuj, vienzo matau kad nieko nera daroma del to vaiko kad jam padetu daktarai, tai va bandau kazka savo jega daryti, bet manau pabandysim tuos heomopatinius
Atsakyti
QUOTE(justina20 @ 2007 12 18, 19:03)
aciu uz issame info, tai jau ketinu pakeisti gydytoja nes jau neimanoma jam kazka sakyti jis vis teigia - vyras gyd. kad vaikas sveikas, tai kodel jis verkia taip , spiegia, juk jam kazkas skaudetu ir nemiega isvys, o del neurologes as prasiau poto reikalavau kad duotu siuntyma sako neduosiu ens tai kenksmiga vaikuj, vienzo matau kad nieko nera daroma del to vaiko kad jam padetu daktarai, tai va bandau kazka savo jega daryti, bet manau pabandysim tuos heomopatinius

Oho, jie privalo duoti siuntima. As siulinu nelaukt ir kreiptis pas kita gydytoja. Gal tikrai kokia rimta priezastis tokio trumpo miego. Geriau nedelst ir nezaist su homeopatiniais , o kreiptis pas normalius gydytojus
Atsakyti
Tai jau tikrai kad geriau nežaisti ir tą pačią diną eiti pas normalų gydytoją. Kokie čia bajeriai neduoti siuntimo pas neurologę blink.gif ? Man stogas nuvažiuotų, turbūt skandalą pakelčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 19 gruodžio 2007 - 11:38
Mums po savaites - 7 men.Taciau viskas eina ne geryn , o blogyn.Nemiega visiskai.Kad imciau skaiciuoti,kiek per nakti atsikeliu ,tai ranku pirstu neuztektu... doh.gif keliasi kas 15 min.Ilgiausia ismiega 2 val.Pavalgo MP,o po15 min.jau verkia.Kas jam yra,nebezinau.Pykstu ant saves ir ant viso pasaulio,nes man atrodo,kad tik man taip yra.Kiek pastaruoju metu aplink gime vaikuciu - tai mamos tik ir pasakoja,kad ju vaikeliai ismiega visa nakti...Tai kodel man taip... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
problema greičiausiai, kaip ir visų šiame skyrelyje, jautri vaiko nervų sistema, ir nieko čia labai nepadarysi, kol išaugs. doh.gif
Pablogėjimas greičiausiai dėl dantukų dygimo jums dabar. O papuką kaišiot kas 15 min. naktį yra tikrai didelis blogis. Aš bandyčiau, duoti ne dažniau kaip kas 3 val. naktį. Per kokių porą mėnesių turėtų pagerėt, o vėliau galima bandyt siūlyt arbatytę ar vandenuką naktį.
Jei dažnai duosimt pienuko, tai bus tik blogiau verysad.gif , pripras ir nori, nenori kėlinėsis, net jei ir neskaudės dantukai. Mums taip neurologė išaiškino.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 19, 19:39)
Mums po savaites - 7 men.Taciau viskas eina ne geryn , o blogyn.Nemiega visiskai.Kad imciau skaiciuoti,kiek per nakti atsikeliu ,tai ranku pirstu neuztektu... doh.gif keliasi kas 15 min.Ilgiausia ismiega 2 val.Pavalgo MP,o po15 min.jau verkia.Kas jam yra,nebezinau.Pykstu ant saves ir ant viso pasaulio,nes man atrodo,kad tik man taip yra.Kiek pastaruoju metu aplink gime vaikuciu - tai mamos tik ir pasakoja,kad ju vaikeliai ismiega visa nakti...Tai kodel man taip... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

PAs mus tas pats buvo kai tik vaikas gime, bet tai buvo ir diena ir nakti. papas istisai burnoj. jau nekalbant apie speneliu jautruma. vienas protingas zmogus pasake, kad negalima kudikiui duoti kruti ks 15min. Nes taip susisluoksniuoja pienas, sustoja skrandis ir kudikis labai blogai jauciasi. Reikia tarp tokiu maitinimu istempti bent valanda. Tada vaikas labiau praalks. Kai valgo - neleisti uzmigti ant kruties, krutinti, svelniai zadinti znaibyti, kad vaikas kuo daugiau privalgytu ir ilgiau butu sotus. Pabandykit, mum padejo smile.gif
O siaip gali buti ir dantukai, mes sianakt neblogai miegojom (valge viena karta), o siaip buna visko. tik siaip valgio jau nekaisiojam, stengiames ciulptuka ikisti, pakalbinti paglostyti, silto vandenelio atsigerti. TIkrai nevisada tas vaikas valgyt nori.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 19, 20:39)
Mums po savaites - 7 men.Taciau viskas eina ne geryn , o blogyn.Nemiega visiskai.Kad imciau skaiciuoti,kiek per nakti atsikeliu ,tai ranku pirstu neuztektu... doh.gif keliasi kas 15 min.Ilgiausia ismiega 2 val.Pavalgo MP,o po15 min.jau verkia.Kas jam yra,nebezinau.Pykstu ant saves ir ant viso pasaulio,nes man atrodo,kad tik man taip yra.Kiek pastaruoju metu aplink gime vaikuciu - tai mamos tik ir pasakoja,kad ju vaikeliai ismiega visa nakti...Tai kodel man taip... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

oi, aš nenuraminsiu, nes mano mažei jau greit pusantrų, o miegas negerėja doh.gif ir verkia, ir geria, ir t.t. nežinau kada tai baigsis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 20, 10:03)
oi, aš nenuraminsiu, nes mano mažei jau greit pusantrų, o miegas negerėja doh.gif ir verkia, ir geria, ir t.t. nežinau kada tai baigsis blink.gif

o ka neurologai sako?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 19, 19:39)

mano supratimu - tai dantukai... bent pas mus tai tikrai. įsitikinau. iš vienos mamos praktikos, daviau prieš miegą vaikui Ibufeno (nuo skausmo) - daug ramiau ir ilgiau miegojo... Ir dar vėl pradėjau duoti Espumizaną nuo pilvo pūtimo - irgi padeda. Taip kad - vieną kartą pilvas, kitą- dantys....
Dar viena mintis girdėta - naujas maistas, pagalvok, ar neįvedei kokio nors produkto, nuo kurio blogiau miega? Pabandyk atsekti ir neduoti jo...
Atsakyti