Vat ir pas mus panasios bedos
, iki 3 men. miegodavo puikiai, prabusdavo tik 1 k. 3 val. nakties ir diena gerai miegojo, o dabar tai siaubas kazkoks, diena ismiega 3 kartus po puse valandos, prabunda irzli, nepatenkinta, matosi , kad vaikas neissimiegojes. O naktimis prabunda nuo 4 iki n.. kartu, buna atsikelia kokia 2 val., o miegoti eina apie 5 ryte, zaisk su ja. Pas neurologa dar nebuvome, greit eisime, bet jau pradejau abejoti, kad jis kuo nors mums pades.

Sveikos mamytes!!
Mano sunelis jau gan didelis - jam daugiau nei 2 metukai, bet jau kelios dienos taip prabudineja naktimis ir saukia... As pati jau kaip ir lunatikas vaikstau... Bandau nuraminti, bet viskas veltui - tiek jis puola i isterija. Pradeda vardinti daiktus visokiu - viska pradedu krauti as jam - niekas nepadeda.. Skaiciau visus 5 puslapius. Kazkuri mama parase, kad tai gali testis iki 4 metuku... oho, kiek ilgai.
Na, as bandau suprasti, kad gal del ankstesniu problemu jis sitoks jautrus(gime anksciau, operacija, inkubatorius, nuolatiniai vizitai pasitikrinimui pas gydytojus)? Bet vis tiek, kaip pagelbeti vaikuciui? Beje, pietu mes miegam ilgokai - maziausiai po 1.5 val

Mano sunelis jau gan didelis - jam daugiau nei 2 metukai, bet jau kelios dienos taip prabudineja naktimis ir saukia... As pati jau kaip ir lunatikas vaikstau... Bandau nuraminti, bet viskas veltui - tiek jis puola i isterija. Pradeda vardinti daiktus visokiu - viska pradedu krauti as jam - niekas nepadeda.. Skaiciau visus 5 puslapius. Kazkuri mama parase, kad tai gali testis iki 4 metuku... oho, kiek ilgai.
Na, as bandau suprasti, kad gal del ankstesniu problemu jis sitoks jautrus(gime anksciau, operacija, inkubatorius, nuolatiniai vizitai pasitikrinimui pas gydytojus)? Bet vis tiek, kaip pagelbeti vaikuciui? Beje, pietu mes miegam ilgokai - maziausiai po 1.5 val

Sveikutes nemiegaliu mamytes
Na mes irgi jungiames i jusu nemiegaliu bury, prastai miegam nuo gimimo...iki 8 men isvis po 6 val nakty nemiegodavo
dabar po kokius 6 kartus pabunda ir saukia klykia, spardosi....Vienu zodziu siubas kazkoks tai...Jokie sirupai nepadejo...Relaniumais savo vaiko nenoriu trucyti, taip kad guodziuosi ta mintimi, kad ne vieni tokie esam....Kada nors isaugsim
(apie 4 metus
)

QUOTE(giedryte @ 2007 10 03, 09:31)

Na mes irgi jungiames i jusu nemiegaliu bury, prastai miegam nuo gimimo...iki 8 men isvis po 6 val nakty nemiegodavo

..Relaniumais savo vaiko nenoriu trucyti, taip kad guodziuosi ta mintimi, kad ne vieni tokie esam....Kada nors isaugsim
(apie 4 metus
)
[/quote]
mano vaikuciui greit keturi metukai.. bet ir pabunda klydmas naktim, saukia, spardos.. nieko neprisileidzia.. mums padeda Nota lasiukai.. vaikas labai jautrus...turejom neurologine beda( kaupes vandenukai), tai neurologe patare tuos lasiukus.. tai hemeopatinis prieparatas ir tikrai padeda...
Papildyta:
mano mazius taip pat buvo
diena maksimum penkiolika minuciu miegojo.. nakti kas valanda, pusantros... turejom ivairiu ligu (stafilakomas, hidroc.sindromas) gal tas itakojo.. bet ir pagijus blogai su miegu.. galima sakyti tik nuo mazdaug triju metu geriau pasidare. Dabar 3,7 m. bet jei kas darze nutinka ar kas siaip sirdele suneramina: saukia per miegus, budinejas... kaip rasiau ir raminanciu lasiuku reikia laika snuo laiko..
dar dabar nezinau ka reiskia naktis, kai vaikas miega visa nakti..

[/quote]
mano vaikuciui greit keturi metukai.. bet ir pabunda klydmas naktim, saukia, spardos.. nieko neprisileidzia.. mums padeda Nota lasiukai.. vaikas labai jautrus...turejom neurologine beda( kaupes vandenukai), tai neurologe patare tuos lasiukus.. tai hemeopatinis prieparatas ir tikrai padeda...
Papildyta:
QUOTE(Jurgiedra @ 2008 12 28, 15:24)
Aš galiu tik paguosti kad daug tokių esam naktį keliam kas 1,5-2val ir taip jau 5 mėn. Dieną miega 15-20min 

mano mazius taip pat buvo

dar dabar nezinau ka reiskia naktis, kai vaikas miega visa nakti..

ir as i jusu buri jungiuosi. Maziukui mano suejo 1,7 m. gal pries pusantro men prasidejo bedos su miegu. Anksciau ir miegot pietu ejo be problemu ir vakare budavo 9 val .paguldau ir jis pats uzmiega. Na o dabar kazkoks kosmaras. Ispradziu prasidejo nuo pietu miego, ne uz ka neina,nors matosi kad nori akis trin,bet priesinasi ir viskas ,visa diena irzlus buna, o vakare irgi nenoriai eina miegot.Tik kai mes su vyru einam tai ir jis apie 23val-23.30val. ir tai dar reik pavargt kol uzmiega. Nesuprantu ar cia ritmas keiciasi. Kaip jam uztenka tiek miego. Vat ir siandien pietu uzmigdziau tik per asaras, priesinosi,bet miegot nori jau senai, verke,verke kol atejo salia manes prigule ir uzmigo. Siaip diena jis jei miega tai gerai po kokias 3 val. Be t taip buna 2kartus per savaite, visas kitas dienas nemiega ir pats kankinasi ir mane kankina. Ir naktim pabundineja paryciais atsistoja lovytej ir nesavu balsu klykia. Nu jau net nezinau ka ir daryt. Tikiuosi isaugs, bet jau tokia pavargus esu, kad i zmogu nepanasi...Nu va ir pasiguodziau, ir palengvejo....
Mes apsilankeme pas neurologa, israse mums nervu lasiuku ir dave siuntima i echoskopija, sake, kad nuo lasiuku po menesio turetu miegas susitvarkyti. Geriam lasiukus jau 5 d. nakti pagerejimu nematau kol kas, o vat diena, ismiega ilgiau, kazkur 2 kartus po 1 - 1.15 val.
ir dar 2k. po 30 min.
. Labai tikiuosi, kad greit susitvarkys mums tuos naktines nemigos

ir mes jungiames prie nemiegaliu
mano maziui tuoj 6 men, iki 3 men ismiegodavo gerai, keldavosi 1-2 kartus per nakti
, o dabar 3-4 kartai geriausiu atveju. o sunkiausia yra, kad tevu lovoje uzmiega, o paguldomas i lovyte pradeda vartaliotis ir verkti
, bandau su tuo kovoti, bet po kokio 3 karto is eiles pasiduodu ir leidziu miegot su mumis
. galvojau po kieto maisto ivedimo miegos geriau, bet jau 3 savaite ragaujam darzovienes ir nieko nepasikeite. o savaitgali dar temperatura buvo pakilus iki 39, net zvakutes nepadejo, teko greitaja kviest, nakti nuo 3 iki 5 praleidom ligoninej, bet apziureje mazyli gydytojai pasake, kad arba virusas arba dantukai dygs ir psio. praeita nakti irgi miegojo su manim, diena truputi daugiau nei pusvalanduka ismiega, be to toks zyzliukas pasidare, beveik visa diena ant ranku praleidzia ir valgyt blogiau pradejo, sian apziurejau dantenas, tai apatines isbalusios ir patinusios. tikiuos, kad greit perliuku sulauksim

mano maziui tuoj 6 men, iki 3 men ismiegodavo gerai, keldavosi 1-2 kartus per nakti

sveikos cia mano megstamiausia tema apie bemieges nakti, mes su berniuku nemiegojom iki 2,5 m tai labai gerai zinau ka reiskia bemieges naktys . Mano maziukas nei diena nenoredavo miegoti oj mes vargom ko mes tik nedarem ir kokiu vaistu tik negerem ir relanium ir sedalija ir n visokiausiu kas savaite lankemes pas neurologus,, pcishologus , logopedus ir dar n visokiausiu svietem ir galvyte ir kur mes tik nevaziavom baisu net prisiminti naktimis mes abu ir zvaigdutes skaiciuodavom ir masinas ir lempytes, ir su sviesa ir be jos bandem miegot ir su muzika ir be ,ir niekas jam nepadedavo ir nieko nerado o tik jam uzmigus jis tiek rek pradedavo kad net baisu, kartais kaimynai klausdavo ar mazylis labai serga kad tai verkia istisai as tik guzteldavau peciais ir viska tuo budavo pasakyta, tai istisa nakti supdavau nesiodavau ir kitaip niuniuodavau o jis bent min sustoji ir vel rekia gerai budavo kai supamas nevergdavo tai budavo labai labai gerai, baisiausiai budavo kai ir supamas spiegdavo nes ten jau nebeverkimas supi visa nakti o jis supamas visas nakti ir pravergdavo .tai vaiksciojau kaip gyvas lavonas akim pajuodusiom . Kaip dziaugiausi kai jis pirmas penkias min miegojo nesupamas poto miegojo 10 ir taip toliau kol ismiegojo visa val o po pusmecio ir puse nakties ismiegodavo o dabar jau miega kartais dar uzeina kad verkia bet jau nebe tai baisu tai tokia musu patirtis visosm mamytems didedeles kantrybes auginan mazaji verksniuka nes tikrai jie isauga tik reikia labai labai tiketi

Labukas mamytes. Labai pazistamas jausmas ta nemiga
. Siaip mes emem neramiai miegoti kuomet eme kaltis dantukai, tikrai esu 100 proc. isitikinusi. Dabar mano berniukui jau 8 men. ir jau 1 men. kaip per nakti prabundame po 3-4 kartus. Didelio triuksmo nesukelia tik pazirzia, suinkscia jei neranda burnyteje tiutiuko, jeigu jo neidedu greitai, tada ima verkti. Tuo pat metu kovoju del naktinio maitinimo, rodos pavyko jo atsikratyti, bet... suaktyvejo zirzimas. Manau, visa tai baigsis kuomet issikals visi dantukai. Juk buna ir blogiau
Sekmes migdant ir sapnuojant

Sekmes migdant ir sapnuojant
maniske pradejo nakties metu klykti kai nutraukiau maitinima, t.t nuo 2 m. 4 men., tai stai jau trecia men. siurpinam kaimynus
. siaip per 2 m. ir 7 men. tai dar nebuvo nei venos nakties, kad ismiegotu iki ryto, na bent ki paryciu nesikelusi. Kol maitinau keldavosi nakti po 3-4 kartus, nuo pat gimimo. Bet pakisdavau papuli, patraukdavo pieno ir uzmigdavo, klyksmu nebudavo, tad ir ta migracija mano ne tokia baisi buvo (mazoji miega kitam kambary), o dabar vakare bijau nakties
Klyksmas (ne verksmas, o klyksmas ar zviegimas, na kad net ausis skauda) prasideda tarp 1-3 val. nakties, isterija tesiasi apie pusvalandi, po to buna naktinis nuotrauku ziurejimas, ar teliko ziurejimas, ar knygos vartymas
. Buvom pas neurologe- diagnoze- sutrikes nakties miegas, israse relaniumo, net nezinau dvejoju kazkaip ar pradet ji duoti, juolab kad tai stiprus vaistas. Siaip tai jau isvargau nuo jos isteriju, nes ir dienos metu isterikuoja, jei kas nors ne pagal jos dudele.
vaiko raida labai gera, daugeli dalyku , t.y. vaikscioti, kalbeti, t.t pradejo daryti zymiai anksciau, nei standartiskai priklauso.
Isterijos metu buna visa isitempusi, akys isplestos, ant ranku paimama nesiduoda, rieciasi i kita puse, ar musasi, rekdama kartoja ne, nenoriu.
As manau, kad cia del maitinimo nutraukimo, nes to papulio net prejus trims men. dar taip reikia.

vaiko raida labai gera, daugeli dalyku , t.y. vaikscioti, kalbeti, t.t pradejo daryti zymiai anksciau, nei standartiskai priklauso.
Isterijos metu buna visa isitempusi, akys isplestos, ant ranku paimama nesiduoda, rieciasi i kita puse, ar musasi, rekdama kartoja ne, nenoriu.
As manau, kad cia del maitinimo nutraukimo, nes to papulio net prejus trims men. dar taip reikia.
mes tai diena prastai miegam,nakti miegam kartu,nes dar maitinu,prabunda daznai,dar augam be ciulptuko,tai buna papa paima ir kaip soske paciulpia ir nurimsta,neurologe mums pasiule nakciai ,kai maudom i vonia valerjono saknu ipilt,2kart per sav,tai reiks pabandyt