QUOTE(laurriukas @ 2008 04 11, 11:09)
Dar neatlikom, bet pradėjom laikytis hipoalerginės dietos ir bėrimų mažėja, skruostai neberausta.
Nuo gimimo skruostus truputį bėrė, bet aš kažkaip nesureikšmindavau, galvojau baigsiu maitint ir praeis, o nepraėjo, kai pradėjo kojas bert tada pradėjau domėtis, nuvedžiau pas alergologę.
Šiaip aš tik spėju, kad čia galėjo būt nemigos priežąstis, nes jau kuris laikas normaliai miega. Jau seniai mačiau kad nemiga su maistu siejasi, tik niekaip neatkasdavau kaip, o va dabar viskas dėliojasi į savo lentynėles
Nu pas maniškę nėra jokių bėrimų, pilvuką, tai dar kartais papučia, bet bert neberia

Šiom dienom irgi esam priverstos dietukės laikytis be laktozės, nes buvo entero virusą pasigavus, tai duodu naktį mišinuką be laktozės, bet vistiek blūdinėja, šiąnakt tai išvis visą naktį pracypavo, bet galvoju, kad gal dėl dantukų, nes ryte jau krūminuko aštrią viršūnėlę apčiuopiau
Papildyta:
QUOTE(aukaja @ 2008 04 11, 11:23)
Mūsų situacija panaši: naktį kai užmiegam pamiegam 5 val. Po to keliamės kas 2 val.

Tiesa, nesikeliam, mano sūnelis neprabunda, tik per miegus pradeda vartytis, niurnėti ir pan. Kuomet paimu ant rankų - iškarto nurimsta. O kartais MP reikia.

Mano mama sako, kad jam kažkas negerai, nes mes (aš ir brolis) miegodavom per naktį. Bet aš pritariu Fanfan, kad taip yra dėl vaiko aktyvumo. Mano sūnelis labai judrus ir aktyvus, tad manau patirti per dieną įpūdžiai įtakoja nakties miegą.

Kartais dieną sunkiai užmiega, bet taip būna retai. Gal, kaip viena mama rašė, nemoka užmigti vienas, nes vienas nėra nė karto užmigęs

Bet neraminti ir leisti verkti neketinu, nes manau kad tai gali pakenkti vaikučio nervų sistemai. Manau, kad išaugsim iš tos problemos.
Aš tai savo dukrytės neimu ant rankų

tik paglostau, duodu pajusti, kad aš šalia, pakišu mišinuko pagerti,nes jeigu paimu ant rankų, tai išvis išsibudina ir jautada tenka migdyt pora valandų
Mum irgi gydytoja sakė, kad ta nemiga dėl didelio aktyvumo, paskyrė ir vaistukų vis girdyt, bet nieko jie nepadėjo

tik visą dieną tokia apsnūdus būdavo, o naktį vėl tas pats