Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

QUOTE(Fanfan @ 2008 03 26, 11:08)
Tai va kad moka. Vakare paguldau ar pietų miego, jokių problemų. Bet numiega porą h ir vsio. Linksmybės prasideda doh.gif
Ir svarbiausia, kad jam reik pieno. Jis litrą per nakį mišinio išgeria  blink.gif Bet gi nesveika šitaip. Visą naktį butelys burnoj  unsure.gif

Pas mus irgi linksmybes trunka visa nakti. Vienintelis nuraminimo saltinis- MP. Geriama buna po 10-15 kartu per nakti. Vienakart ismiegojo neprabudes 3 val., tai atsikelus klausiausi, ar kvepuoja. Is to keisto nerimo ir pati nebemiegojau...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 04 05, 14:28)
Is to keisto nerimo ir pati nebemiegojau...

Čia geriausia vieta cool.gif tokia jau pažystama doh.gif Gaila, kad ne per dažnai pasitaiko doh.gif
Atsakyti
na va,tai pasirodo daugiau mazyliu naktimis nemiega,o as maniau,kad tik mano vienos smile.gif .Nes visu draugiu,pazistamu leliukai,vaikuciai miega puikiausiai.Vis galvoju kas cia mano mazium ne taip unsure.gif Perskaiciau Fanfan,kad jos vaikutis pradejo normaliau nuo 1m miegoti.Tai as taip irgi viliuosi,jei tik viena kart per nakti prabunda,manau yra idealu smile.gif Jau nedaug mums iki metu liko,tikuosi reikaliukai pasikeis rolleyes.gif
Atsakyti
Po pusantrų metų atradau dar vieną galimą nemigos priežąstį. Pasirodo mano vaikas yra alergiškas pieno baltymui. Nuo to jam galėjo skaudėti ir pūsti pilvuką ir tai sukėlė miego sutrikimus. unsure.gif
Stebėkite, ar nėra spuogelių ar nerausta žandukai jūsų vaikučiams.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 04 11, 09:02)
Po pusantrų metų atradau dar vieną galimą nemigos priežąstį. Pasirodo mano vaikas yra alergiškas pieno baltymui. Nuo to jam galėjo skaudėti ir pūsti pilvuką ir tai sukėlė miego sutrikimus.  unsure.gif

O tai kaipčia atradai g.gif Tą pilną gal alergenų tyrimą atlikot?
Atsakyti
Tai va, kad alergija gali būti neramumo ir nemiegojimo priežastis. Maniškis pirmas netoleravo laktozės, bet tą mes greit išsiaiškinom, pradėjom gert fermentus ir viskas susitvarkė. Be tų femrentų, jis net mano pienuko nevirškino, kas pasak medikų labai retas dalykas yra.
O antras alergiškas maisto produktams. Nubertas visos kojytės, ir kai tik bėrimai suintensyvėja, pastebu, kad jis blogiau miega, tiksliau visai beveik nebemiega. Bet tai nėra galutinė mūsų priežastis, nes ir neesant bėimų blūdijam naktim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2008 04 11, 09:35)
O tai kaipčia atradai g.gif Tą pilną gal alergenų tyrimą atlikot?

Dar neatlikom, bet pradėjom laikytis hipoalerginės dietos ir bėrimų mažėja, skruostai neberausta.
Nuo gimimo skruostus truputį bėrė, bet aš kažkaip nesureikšmindavau, galvojau baigsiu maitint ir praeis, o nepraėjo, kai pradėjo kojas bert tada pradėjau domėtis, nuvedžiau pas alergologę.
Šiaip aš tik spėju, kad čia galėjo būt nemigos priežąstis, nes jau kuris laikas normaliai miega. Jau seniai mačiau kad nemiga su maistu siejasi, tik niekaip neatkasdavau kaip, o va dabar viskas dėliojasi į savo lentynėles ax.gif
Atsakyti
Mūsų situacija panaši: naktį kai užmiegam pamiegam 5 val. Po to keliamės kas 2 val. blink.gif Tiesa, nesikeliam, mano sūnelis neprabunda, tik per miegus pradeda vartytis, niurnėti ir pan. Kuomet paimu ant rankų - iškarto nurimsta. O kartais MP reikia. wub.gif Mano mama sako, kad jam kažkas negerai, nes mes (aš ir brolis) miegodavom per naktį. Bet aš pritariu Fanfan, kad taip yra dėl vaiko aktyvumo. Mano sūnelis labai judrus ir aktyvus, tad manau patirti per dieną įpūdžiai įtakoja nakties miegą. cool.gif Kartais dieną sunkiai užmiega, bet taip būna retai. Gal, kaip viena mama rašė, nemoka užmigti vienas, nes vienas nėra nė karto užmigęs g.gif Bet neraminti ir leisti verkti neketinu, nes manau kad tai gali pakenkti vaikučio nervų sistemai. Manau, kad išaugsim iš tos problemos.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 04 11, 11:09)
Dar neatlikom, bet pradėjom laikytis hipoalerginės dietos ir bėrimų mažėja, skruostai neberausta.
Nuo gimimo skruostus truputį bėrė, bet aš kažkaip nesureikšmindavau, galvojau baigsiu maitint ir praeis, o nepraėjo, kai pradėjo kojas bert tada pradėjau domėtis, nuvedžiau pas alergologę.
Šiaip aš tik spėju, kad čia galėjo būt nemigos priežąstis, nes jau kuris laikas normaliai miega. Jau seniai mačiau kad nemiga su maistu siejasi, tik niekaip neatkasdavau kaip, o va dabar viskas dėliojasi į savo lentynėles  ax.gif

Nu pas maniškę nėra jokių bėrimų, pilvuką, tai dar kartais papučia, bet bert neberia schmoll.gif Šiom dienom irgi esam priverstos dietukės laikytis be laktozės, nes buvo entero virusą pasigavus, tai duodu naktį mišinuką be laktozės, bet vistiek blūdinėja, šiąnakt tai išvis visą naktį pracypavo, bet galvoju, kad gal dėl dantukų, nes ryte jau krūminuko aštrią viršūnėlę apčiuopiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(aukaja @ 2008 04 11, 11:23)
Mūsų situacija panaši: naktį kai užmiegam pamiegam 5 val. Po to keliamės kas 2 val.  blink.gif Tiesa, nesikeliam, mano sūnelis neprabunda, tik per miegus pradeda vartytis, niurnėti ir pan. Kuomet paimu ant rankų - iškarto nurimsta. O kartais MP reikia.  wub.gif  Mano mama sako, kad jam kažkas negerai, nes mes (aš ir brolis) miegodavom per naktį. Bet aš pritariu Fanfan, kad taip yra dėl vaiko aktyvumo. Mano sūnelis labai judrus ir aktyvus, tad manau patirti per dieną įpūdžiai įtakoja nakties miegą.  cool.gif Kartais dieną sunkiai užmiega, bet taip būna retai. Gal, kaip viena mama rašė, nemoka užmigti vienas, nes vienas nėra nė karto užmigęs g.gif  Bet neraminti ir leisti verkti neketinu, nes manau kad tai gali pakenkti vaikučio nervų sistemai. Manau, kad išaugsim iš tos problemos.

Aš tai savo dukrytės neimu ant rankų schmoll.gif tik paglostau, duodu pajusti, kad aš šalia, pakišu mišinuko pagerti,nes jeigu paimu ant rankų, tai išvis išsibudina ir jautada tenka migdyt pora valandų unsure.gif
Mum irgi gydytoja sakė, kad ta nemiga dėl didelio aktyvumo, paskyrė ir vaistukų vis girdyt, bet nieko jie nepadėjo schmoll.gif tik visą dieną tokia apsnūdus būdavo, o naktį vėl tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 04 11, 09:02)
Po pusantrų metų atradau dar vieną galimą nemigos priežąstį. Pasirodo mano vaikas yra alergiškas pieno baltymui. Nuo to jam galėjo skaudėti ir pūsti pilvuką ir tai sukėlė miego sutrikimus.  unsure.gif

pucia ne nuo baltymo o nuo laktozes. Mes misini tik belaktozi geriam, jeigu duodu kokio jogurto prasideda purpciojimai ir riksmai naktim. Va mum 7dieni jau metukai, bet dabar vel prasidejo prastas miegojimas, nakti prasimala po kelias valandas, turbut vel dantukai kalas sad.gif
Atsakyti
Skaičiau straipsnį kad ne vien nuo laktozės pučia, gali ir nuo baltymo. Tipo simptomai praktiškai tie patys. Bet aš tikrai nežinau gal mano vaikas ir laktozės netoleruoja g.gif , na padarysim tyrimus bus aiškiau.
Atsakyti
cia visu mamyciu mazi leliukai.. o mano jau trys metukai greit mazajam, tai tik dabar pradejo normaliau miegot... o taip nuo gimimo, nakti kas valanda, dvi keldavos.. neramus,, diena pradzioj po penkiolika minuciu miegodavo.. siaubas... lauke irgi nemiegodavo..vis rasdavom del ko toks jis buvo: hidrocefalija, stafilokokas.. bet tik neseniai pastebejau kad i pieno produktus organizmas blogai reaguoja.. kai nedaug gerai viskas.. bet kai daugiau... sad.gif dabar net koju skausmu priepuoliai uzeina... gydytoja sake, jog cia su virskinimu kazkas.. eisim tirtis.. o as savo kudiki tik pravirkus savo pienuku maitinau,.. sad.gif tai ir neramus budavo.. nakti kad visa ismiegotu labai retai budavo.. o ar alergiskas laktozei, kur ejot tirtis pas alergologa, ar gastro gydytoja?
Atsakyti