Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

QUOTE(Fedes @ 2010 06 14, 14:43)

beje, jei jums zarnyno alergija ir gaunat alergenu, tai gerosios bakterijos kaip i kiaurasamti eis, mazai is ju naudos. reiktu ieskoti koknkreciu alergenu, tirtis kurios konkreciai jums bakterijos neauga ir tuomet jau gydymas gb gali buti sekmingas .
mes nuo alergeno issiaiskinimo dar gydemes mazdaug metus, kol susitvarke zarnynas.

Laba diena, pas mus nuolatines bedos su pilvuku, pucia labai, vaikui skauda, neramus pastoviai ir as niekaip nepagaunu nuo ko. Kol geriam geras bakterijas, kaip ir geriau, vos nebegeriam - vel blogai. Be kita ko0 vaikas apetito neturi... O kaip jus issiaiskinote, kad alergija zarnyne, kur kreiptis, akd padarytu alergenu tyrima? Nes tiesa sdakant jau nebezinau ka ir bedaryti ir ka vaikui duoti valgyti (nevrtojam pieno produktu ir kvieciu, rugiu, meiziu).
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 06 16, 20:51)
Laba diena, pas mus nuolatines bedos su pilvuku, pucia labai, vaikui skauda, neramus pastoviai ir as niekaip nepagaunu nuo ko. Kol geriam geras bakterijas, kaip ir geriau, vos nebegeriam - vel blogai. Be kita ko0 vaikas apetito neturi... O kaip jus issiaiskinote, kad alergija zarnyne, kur kreiptis, akd padarytu alergenu tyrima? Nes tiesa sdakant jau nebezinau ka ir bedaryti ir ka vaikui duoti valgyti (nevrtojam pieno produktu ir kvieciu, rugiu, meiziu).

mano vaikas nuolat viduriavo , tyrėmės dėl celiakijos, paskui darėmės alergenų tyrimą ir pagal jį pasisekė atspėti alergeną. iš pradžių, net nesitikėjo, kad taip yra, bet paskui pamatėm, kad tikrai užragavus to produkto viduriavimas labai suintensyvėja... dar paskui lgai kapstėmės galvojom ar dar kas nealegizuoja, bet pasirodo organzimas nuo vieno to produkto buvo taip įsijautrinęs, kad reikėjo metų, kad atsigautų ir pradėtų žarnynas normaliai funkcionuti be gerųjų bakterijų ir virškinimo fermentų.

beje, mums ir fermentų trūkumas buvo, bet labai gerai matėsi, kurio maisto nevirškina iš kakučio, bet dabar jau daug maž susitvarkė ir šitas.

alergenų tyr iš kraujo gali padaryti bet kuri privati laboratorija.
o gerčąsias bakterijas ilgai gerkit, po mėnesį - du,darykit perktrauką ir vėl gerkit, jei žarnyno veikla sutrikusi, ne taip greit viskas atsistato.

o apetito ir mūsiškis neturi, ir iki šiol nėra iš valgiųjų. bet mes galų gale vadovavomės jo nuojauta ir duodavom tai, ko jis pats prašydavo, 90% atvejų pasiteisindavo, kažkaip jaučia matyt kas jam gerai.
Atsakyti
mum jau virs 2 metu ir vis dar keliames keleta kartu naktim.... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,labai prasau,patarkit,ka daryt su musu mergaite...
prasidejo pries kokius 1.5 menesio,seniau nakti lovyteje miegodavo kaip ir be problemu,dabar neimanoma paguldyt,turiu uzmigdyt vezimelyje,tada perkelt i lova,o tuomet ji po valandos,ar keliu prabunda vel verkdama,ir niekaip nebegaliu jos paguldyti atgal i lova,ir vel esu priversta guldyt i vezimeli,nes paskutines kokias 3 savaites aplamai miegojau po 3-4 valandas,nes netgi vezime budama ji blaskosi,verkslena,nors kai paziuriu atrodo kad miegodama..galeciau pakentet,sakysit,taciau keliuosi i darba 5 ryto,tai jei virkdysiu ja lovyteje,busiu visai be miego..
gal jai kokios sveikatos problemos,bet valgo isvis be problemu,tustinasi normaliai,lyg ir viskas gerai...gyvename UK,todel deja nera kolkas galimybes apsilankyti pas lietuviska gydytoja..
Atsakyti
QUOTE(giedruska1979 @ 2010 09 21, 19:10)
sveikos,labai prasau,patarkit,ka daryt su musu mergaite...
prasidejo pries kokius 1.5 menesio,seniau nakti lovyteje miegodavo kaip ir be problemu,dabar neimanoma paguldyt,turiu uzmigdyt vezimelyje,tada perkelt i lova,o tuomet ji po valandos,ar keliu prabunda vel verkdama,ir niekaip nebegaliu jos paguldyti atgal i lova,ir vel esu priversta guldyt i vezimeli,nes paskutines kokias 3 savaites aplamai miegojau po 3-4 valandas,nes netgi vezime budama ji blaskosi,verkslena,nors kai paziuriu atrodo kad miegodama..galeciau pakentet,sakysit,taciau keliuosi i darba 5 ryto,tai jei virkdysiu ja lovyteje,busiu visai be miego..
gal jai kokios sveikatos problemos,bet valgo isvis be problemu,tustinasi normaliai,lyg ir viskas gerai...gyvename UK,todel deja nera kolkas galimybes apsilankyti pas lietuviska gydytoja..

Sakyciau, kad gal dantukai kalasi?
O mano angeliukas dar ne vienos naktie nera ismiegojes, o 5-6 val. be pertraukos yra ismiegojes vos keleta kartu.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 09 21, 17:18)
Sakyciau, kad gal dantukai kalasi?
O mano angeliukas dar ne vienos naktie nera ismiegojes, o 5-6 val. be pertraukos yra ismiegojes vos keleta kartu.

jo,dantukai dygsta,jau 6 turim,bet pirmi 2 isdygo 6 menesiu,ir tokiu prbl nebuvo.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
net nezinau ka daryt,kaip nuo to vezimo atpratinti...
Atsakyti
Mums irgi dabar dziaugsmo doh.gif beveik nemiegoje vaikstom biggrin.gif dantukai kalasi!
Atsakyti
pas mus tos pacios problemos nors jau mums 11men ,bet nera ne viena naktele visa ismiegoje, pamiega is vakaro 2-3 valandas ir pradeda verkti, blaskytis,nezinau maniau dantys ,bet kazin ar galima visa kalte versti dantim, bandziau duoti ir hemopatiniu lasiuku ir stodal syrupo ,bet kazko yspudingo taip ir nesulaukiau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Gal kuri patartu kaip pastumti vaiko rezima?
Jau 4 vakarai, kai vaikas pavalges apie 22val nebeuzmiega, o nori keltis, nemiega.
Po poros val. bandau vel pamaitint ir migdyt nesiodama, vaikas cypia, reikia doh.gif
Galiausiai abu su vyru nusikankine nulauziame tik ~1-1.30 blink.gif doh.gif

Ir nakti pradejo prasyt valgyt kas 2val. O jau ismiegodavo iki pirmo pavalgymo nakti ir 5-6val.

Ir dar, maitinancioms MP, padaznejo kakucio su gleivem. Esu skaicius, kad nera gerai tai. Gal kuri daugiau ismano?
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 10 18, 13:27)
Sveikos mamytes smile.gif

Gal kuri patartu kaip pastumti vaiko rezima?
Jau 4 vakarai, kai vaikas pavalges apie 22val nebeuzmiega, o nori keltis, nemiega.
Po poros val. bandau vel pamaitint ir migdyt nesiodama, vaikas cypia, reikia  doh.gif
Galiausiai abu su vyru nusikankine nulauziame tik ~1-1.30  blink.gif  doh.gif

Ir nakti pradejo prasyt valgyt kas 2val. O jau ismiegodavo iki pirmo pavalgymo nakti ir 5-6val.

Ir dar, maitinancioms MP, padaznejo kakucio su gleivem. Esu skaicius, kad nera gerai tai. Gal kuri daugiau ismano?

Mano vaikas irgi iki 3 men miegodavo geriau, o tada prasidejo kelimaisi dazniau. O gleives normalu, kol ju nera labai daug. Gali buti reakcija kazkoki jusu valgoma nauja produkta, jei gleiviu labai daug, gali buti kazkoks bakteriju disbalansas zarnyne.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 10 18, 18:24)
Mano vaikas irgi iki 3 men miegodavo geriau, o tada prasidejo kelimaisi dazniau. O gleives normalu, kol ju nera labai daug. Gali buti reakcija  kazkoki jusu valgoma nauja produkta, jei gleiviu labai daug, gali buti kazkoks bakteriju disbalansas zarnyne.

Aciu Luttuke, uz atsakyma 4u.gif
Siandien vaziuojam pas gydytoja, pasiklausiu jos nuomones.
Atsakyti
na mano sunus ir keldavosi naktimis kas dvi valandas pavalgyti, mat mano pienas buvo per liesas ir jis greitai isalkdavo, na bet db jau viskas gerai jam jau metukai tai miega visa nakti
Atsakyti