Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Sveikos mamytes....
As esu siaip optimiste, bet siuo metu esu neissimiegojus pesimiste.
Mazyliui 1, 5 metuku. NEMIEGA naktimis nuo kudikystes. Ka turiu omenyje, rasydama nemiega - blaskosi, verkia, saukia, vartosi, sukasi pagal ir pries laikrodzio rodykle, atsiseda miegodamas, arba akytes atmerkia, vel uzmerkia, buna atveju, retu, bet pasitaikanciu, kad taip isiverkia, kad negaliu NIEKAIP NURAMINTI, mane net stumia nuo saves. Blogiausia, kad pati jau tiek laiko galima sakyti nemiegu. Esu pasizymejusi tas naktis, kai mano sunus ismiegojo NUO ...IKI... Ju "NET 5", tada keldavausi ziuredavau, ar viskas jam ok...Gerem NOTTA, SEDALIA, NIEKAS NEPADEJO. Kol dar neinu i darba, egzistuoju pusetinai, bet nesu darbinga, pamiegu kartais pietu..Vkr dariau eksperimenta, neguldziau pietu miegelio, maniau, knarks nakti - visgi nieko panasaus...TAI KA DARYTI? Kazkada kaltinau pilvuka, veliau dantukus, bet juk dbr nei tas nei anas...vadinasi, siaip kazkas...Tiesa, mamos, gal mazyliams esate isbande DERMOKIND tabletes?
Atsakyti
Mūsų mažylei 1 metai ir mėnuo, dar nei vienos nakties nėra išmiegojusi. Keliamės po 3-4 kartus. Dabar mėginame Sedalia sirupą. Kažin ar padės. , nes ji keliasi ir nori pienuko-kai sugeria 100 ml i6 karto užmiega ir taip kas 3 val, kartais ir dažniau.
Lauksime kol išaugs, nes kitos išeities kaip ir nėra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo broma: 08 gruodžio 2010 - 12:00
Maniškis irgi iki metų nemiegojo. Bet pirmiausia kas padėjo, tai atpratinimas nuo pieno. Naktį prašo - vandens gauna. Spjaudosi rėkia, bet po mėnesio pradėjo normaliai miegoti.

Pusantrų metų nemigos, tai čia jau užuojauta... O jūs su vaiku vienoje lovoje miegate Edit-a? Gal jis super jautrus, nesaugumą jaučia. Kai tiek laiko tęsesi, vargu ar tai būtų fizinė problema.
Atsakyti
maniske neramiai miega iki siol, nors jau nebevalgo MP (pusantru metuku) atsibudineja, atsiseda, verkia, meto tute. idedi tute, paguldai, uzmiega. po valandos vel tas pats... galvojau gal karsta, gal salta, gal nekakojus. niekas nesusiveda. Gyd nieko blogo nemato, "toks vaiko rezimas". O as jau baigiu nusibaigti "dirbdama antru etatu" ir naktim. Diena bemiega vienakart, dazniausiai 1,5 val. Vaistu nesinori kist, net ir zoleliniu. Vienzo....
Atsakyti
QUOTE(kasgiten @ 2010 12 11, 00:00)
maniske neramiai miega iki siol, nors jau nebevalgo MP (pusantru metuku) atsibudineja, atsiseda, verkia, meto tute. idedi tute, paguldai, uzmiega. po valandos vel tas pats... galvojau gal karsta, gal salta, gal nekakojus. niekas nesusiveda. Gyd nieko blogo nemato, "toks vaiko rezimas". O as jau baigiu nusibaigti "dirbdama antru etatu" ir naktim. Diena bemiega vienakart, dazniausiai 1,5 val. Vaistu nesinori kist, net ir zoleliniu. Vienzo....

Mums 1.9m. bet nebuvo nakties, kad ismiegotu, pabunda ir 4k. ir dazniau.
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif mums metai ir menuo, megaite labai neamiai miega, keliasi mazdaug 7 katus kasnakt, labai kuiciasi...siaip jau ismiegodavo visa nakti, kazkur nuo puses metuku pradejo vis dazniau kilnotis vel.nuvedziau pas neurologa (ji gime neisnesiota, jau tada pasake, kad dirgli, bet tik kelias dienas dave tu miltuku ir sake viskas praeis),9men israse notta, ir miltuku, bet nelabai galiu pasakyt ar kas nuo ju pasikeite, tada sviete galvyte ir pasake, kad pas ja paplesta fisura. gal zinot ka tai galetu reikst? nezinau ar pasitiketi mazo miesto svietejais, nes jie daznai matydavo pas zmones to, ko nera...taip jau gavosi, kad mes sekanciai dienai turejome bilietus, keitesi musu gyvenamoji vieta. dabar cia turesime skiepa po pusantro men. bijau ir to skiepo, daug neramiu vaiku po jo pasidaro dar neramesni...o gal cia tik tokia jau ta mano mergaite, ne visi vaikai juk gali buti labai geri ir ramus doh.gif nezinau...
Atsakyti
Sveikos,esu naujai iskepta mama,tad su daug naujoviu bandau susitvarkyti siam gyvenimo etape:) Nuo pat gimimo dukryte turi problemu su pilvu - dabar jai jau 3,5men.Laukiau kol sueis tie 3 men.kaip kokios svajones,bet suejo ir niekas nepasikeite.Mergaite labai aktyvi- miega tragiskai mazai,diena miega tik supama vezime arba keduteje,gali valanda supti ,o jei tik sustoji- po 1 min.atsikelia ir rekia.Naktys tapo visisku kosmaru -keliasi kas valanda laiko(nors diena valgo kas 3 val.) ir taip iki kokiu 3val.nakties,po 3 val.keliasi kas 15-20 min.Vos usnusta-pradeda steneti,galva i visus sonus sukiojasi,rankos maskatuojasi i visas puses,nepadeda nei soskes idejimas nei prisiglaudimas.Miega su manim lovoj,nes nebeturiu tiek jegu sedet prie jos lovytes....Gal kam nors panasiai buvo?
Atsakyti
Nelabai žinau, kuriam skyrelyje reikėjo rašyti, bet tema panaši smile.gif Vaikui 7m., naktimis prabunda ir nebeužmiega. Kartais po valandą, kartais ilgiau. Nebūtinai kas naktį, bet į savaitę po kartą ar kelis. Gal kas turite minčių, ką reikėtų daryti dėl tokio miego sutrikimo..?
Atsakyti
mano panelytei 1,4 metuku. iki siol naktimis atsibunda ir verkia, buna ,kad ir 5-8 atsikelimai, nuo jos gimimo nebuvo ne vienos nakties,kad ismiegotu neatsibudusi. kai atsibunda,paduodu tute,arba atsigerti,arba misinuko, kartais suveikia,kartais ne. ir su uzmigimu taip pat problemos, reikia supti,kad uzmigtu,pati nemoka. gydytoja pasake, kad buna tokiu vaiku, kad isaugs. ar man reikia susirupinti ir eiti pas neurologa, nes ir homeopatinius vaistukus duodu, nieks nepadeda
Atsakyti
Sveikos jaunosios mamytes.. Ek.. turim ir mes panasia problema.. Suneliui 4menesiukai. Gal jei mano vaikas butu nuo pat pradziu blogai miegojes, tai dabar taip nesusirupinciau, bet va buvo trys naktys per kurias labai jau keistai jis "miegojo". Tik uzmiega ir po valandos pradeda nezmoniskai spiegti! ne verkti, o spiegti.. As kaip nuplikyta atsiduriu prie lovytes, imu i rankas, o jis spiegia.. Toks vaizdas jog kazka susapnavo arba issigando.. Nurimsta tik visiskai issibudines.. pradedu migdyt tampa neramus,bet uzmiega o po valandos vel tas pats.. verysad.gif Kad jautrus mazylis sita mum jau pasake pirma menesi (nors gimdziau pati ir labai lengvai ir be jokiu nuskausminimu, pienuko apsciai turim..). Pameginom hemeopatinius raminancius, dvi dienas buvo puiku, o siandien vel ziuriu kad net dienos miegelis neramus, vel spiegia, net ir su raminanciais.. Isbudinu, buna neramus nes nepamiegojes tiek kiek reik.. Prasysim daktares siuntimo pas nervu daktara... sad.gif o gal kuriai panasiai yra buve?...
Atsakyti
Ojoj kiek čia prisiskaičiau visko iš panašaus likimo mamyčių... Mano sūneliui 6 savaitės. Tik gimęs buvo auksinis vaikas, naktim miegojo, dienom alge ir miegojo, bet paskutines dvi savaites viskas apsivertė aukštyn kojom... Naktim blogai miega: nuolat muistosi, stena ir kitokius garsus leidžia, valgo kartais kas valandą net. Žodžiu jei per naktį iš viso išeina pamiegoti kokias 3 val, tai jau išsimiegojusi beveik jaučiuosi. Dieną irgi... Būna dienų, kada jis gali būti visiškai nemiegojęs... Jeigu dieną su miegu viskas gerai, tai vėl tie tarpai kada būna pabudęs primena košmarą, nes vaikas praverkia didžiąją dalį... Žodžiu baigiu pavirst į zombį, nežinau kaip savo mažiukui padėt... Gydytojai kai pasakiau, kad labai neramus, tai pasake:iki 3mėn praeis. Bet jei taip ir toliau tai iki tų trijų mėn mamytei stogas tikrai pavažiuos..
Atsakyti
Mano sunus ilgai nemiegojo... o dukra miegodavo iki metu, o nuo metu kelias po keturis kartus per nakti doh.gif
Atsakyti