QUOTE(Maša @ 2007 01 19, 15:23)
sveikos
as ir nenoriu pasakyt kad jusu maziai hyperaktyvus, tiesiog sakau savo atveji... tiksliau diagnoze savireguliacijos sutrikimas. Is tyrimu daryta encefalograma ir echo galvos, plius lankomes kiekviena savaite pas neurologe vaiko raidos centre. Pridavem siandien krauja, uzsirase laukiam kardiogramosir kardiologo (atseit reikia dar sirdele ziuret).
Situacija gereja, ankstesniame poste parasiau kuo gerinam.
miega dabar savo lovoj, kartais vystau kartais ne. Vaistu neduodu. Diena buna visko, pastaruoju metu ir judesiu maziau nenormaliu, linksmas, pradejo tart daug garsu, vartytis. O dantys ko gero lenda nes valgymo pobudis pasikeite ir seiles nerealiai tiska ir viskas burnoj tik ne soske.
Stebejau ji vakar miegant tai jis krupcioja ir prabunda arba rankyte sau juda...nu arba bezda dar
O is labiausiai tiketinu viso sito priezasciu laikau mano nestumo metu gertus antidepresantus (nutraukt neleido).
mano gyd t.p sako kad mano vaikutis hiperaktyvus, atseit pasireiskia nakti,miego sutrikimu.Mano pazistama irgi gere nestumo metu antidepresantus, bet jos vaukutis ramut ramutelis, na zinoma, kiekvienam savaip.Tai jusu atveju jus nors diagnoz ir itariama priezasti zinote, o as tai nieko, sveikutis grazutis linksmas, ale nemiega nors tu ka!!!
Tikiuosi jusu vaikuciui po keliu men situacij pageres, iki 4men tai tikrai g.b ir nevalingu judesiuku ir tonusas raumenuku didelis.Na sekmes!
Juk tai, ko ieškome, galima rasti vienoje rožėje arba truputėlyje vandens.
('Mažasis princas')