Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

Mes taip pat nusipirkom lovytę su lingėmis,bet jų nenaudojam ir tikriausiai jau ir nebenaudosim g.gif
Atsakyti
Mums pravertė - prisitraukdavau lovytę greta savosios, ranką iškišdavau ir pasūpuodavau. Suveikdavo smile.gif.
Atsakyti
Tokia lovytė ypač praverčia tada, kai mamai reikia atpratinti vaikutį nuo naktinio MP.

Iš man patirties: ilgai su vaikeliu tiesiog kartu miegojome, nes patogu būdavo naktį pamaitinti jį, bet paskui, kai pradėjau lauktis antrojo vaikelio, maitinimą reikėjo nutraukti, taigi, ir naktimis nebemaitinti - o kaipgi užmigdyti vaikutį, jei jis buvo įpratęs užmigti pavalgęs MP? Štai ir padėjo lovytė su lingėmis: pasupdavau - ir vaikutis užmigdavo. Vėliau išmoko pats pasisupti. Šiuo metu lingės nuimtos, nes vaikeliui jau tuoj treji bus. Tačiau tėtis linges vėl atgal pritaisys, nes šioje lovytėje dabar miegos antras vaikutis. Vėl lingių reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Už.Linges nuėmėm tik kai mažius išmoko atsistoti.Iki tol gerai buvo kai jis vakare užmigdavo akščiau už sesutę ir ji dar patriukšmaudavo,tai jei jis pradėdavo niurzgėt paimdavom,pasupdavom ir vėl viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų lovytė irgi su lingėmis, bet nelabai mes jomis naudojamės, nepatinka mano mažiui joje teliuskuotis , o ir reikalo nėra supti, užmiega vos tik paguldai, svarbiausia, kad būtų marliukas ir čiulptukas. Jei nebūtų to derinuko, lingės tikrai neišgelbėtų. biggrin.gif
Atsakyti
Mes nė neplanavom pirkt lovytę su lingėmis, nes mūsų įsitikinimu tai visai nereikalingas daiktas..Kažkaip bijojau pripratinti vaiką prie supimo.. blush2.gif Ir štai dukrai jau tuoj 9 mėnesiukai, neprireikė tų lingių.. 4u.gif
Atsakyti
mum nereikejo lingiu beveik iki metuku, jei prabusdavo nakti tai tik pavalgyti ir vel miegot, bet dabar neisivaizduoju kaip mes be ju apseitume, nes naktinis miegelis labai prastas, keliasi po keliasesimt kartu per nakti, tai nuraminti padeda tik linges...Zinau dabar kad niekada nesakyk niekada,,, smile.gif
Atsakyti
kas cia per baimes - pripratinti vaika prie supimo doh.gif kiek gi ilgai tu ta vaikeli galesi supt, metelius, du? ir tai tik vakarais po 5-20min - ot sunku. o dazniausiai tai geriausias uzmigdymo budas (jei mazis nesinaudoja jokia kita 'priemone'- marliuku, soske ar pan.). aisku, idealiausia - paguldai ir iskart uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 16, 12:45)
kas cia per baimes - pripratinti vaika prie supimo doh.gif kiek gi ilgai tu ta vaikeli galesi supt, metelius, du?

Ir man keistos tokios baimės - pripras prie supimo, prie rankų doh.gif Toks jausmas, kad iki 18 metų paskui reikės supti ir ant rankų nešioti cool.gif Jeigu reikia mažyliui, tai ir pasupkite, o jei nereikia, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 16, 13:45)
kas cia per baimes - pripratinti vaika prie supimo doh.gif kiek gi ilgai tu ta vaikeli galesi supt, metelius, du? ir tai tik vakarais po 5-20min - ot sunku. o dazniausiai tai geriausias uzmigdymo budas (jei mazis nesinaudoja jokia kita 'priemone'- marliuku, soske ar pan.). aisku, idealiausia - paguldai ir iskart uzmiega biggrin.gif

zinoma, kad baime, jei vaikas taip pripranta, kad po to visa nakti turi lovyte supt, ir jei tik nustoji buna garsus eeeeeee, tai kas tada? blink.gif Labai gerai butu jei tik vakarais po 5-20min....va siandie musu grazuoliukas atsibudo 5h ryto ir iki 8 kociojom lovytej, tai cia labai dziaugtis reikia? Zinau kad iki 18m nereikes supti, bet per du metus be miego galima ir nuplikt... doh.gif
Atsakyti
o gal galite paaiskinti ar pavaizduoti kuo skiriasi lovyte su lingemis ir be ju? ax.gif zadu eiti pirkti lovyte, bet parduotuvese tik apziurinejau lovytes, ir man jos visos vienodos pasirode blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi apsiejom be lingiu, man jos nereikalingas daiktas, vaika galima ir taip pasupti jei nori, o lovyte turi tureti stabilu tvirta pagrinda, juk vaikas auga gali ir pats isisupti o kas jei apsivrs ar dar kas nors blink.gif
Atsakyti