Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

o aš svarstau - ar nenusipirkti man lingių. Vaikui jau 5 mėn, bet planuoju atpratint nuo naktinio valginėjimo, tai galvoju, kad gal pasupimas padėtų g.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai už lovytes su lingėmis. Mes paveldėjom senovinį kūdikio lopšiuką su lingėmis, jį dar naudojame (dukrai 6.5 mėn.). Labai ramina, kai vakare pasupi, tačiau to prireikia tikrai ne kiekvieną vakarą. Dabar įsigijome didesnę lovelę su fiksuojamomis lingėmis, kadangi lopšiukas tuoj bus per mažas. Užfiksavus linges, lovytė stovi stabiliai.
Beja, nuo naktinio maitinimo tai nežinau, ar lingės atpratins, gal nuo vaiko priklauso, maniškė du kartus stabiliai išsireikalauja valgyti biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi turim lovyte su lingem,ligi metuku labai pagelbejo o dabar ju nereike uzmiegam taip biggrin.gif
Atsakyti
Mums linges nereikalingos. Karta jas bandem, bet vaikui, nemanau, kad patiko.
Atsakyti
mum beveik jos buvo nereikalingos...jai net nelabai patiko...o kai vaikas vartaliojasi ar bando sestis,tos linges net maiso...nuemem...
o kad nebildetu..buvom kilimines atraizas priklijave...
Atsakyti
Pirkom lovytę be lingių, bijojom, kad labai pripras prie supimo ir kitaip nemiegos. blush2.gif bigsmile.gif Pasiskaičius jūsų nuomones, manau gal ir gerai, jei sunkoka vaiką užmigdyti. wub.gif
Atsakyti
4 men. bandem apseiti be lingiu, taciau deja pastebejau kad geriausia mazutis uzmiega supamas, tai kam varginti rankas ir nugara. Isigijom linges, uzdejom ant lovytes, puikiai tiko, budavo labai lengva uzmigdyti thumbup.gif Kazkur nuo 8 men t.y. pries kokias dvi savaites pabandem issiversti be lingiu, kitaip tariant sumasciau atpratinti nuo supimo, plius pakeitem medine lovele i lovele-manieza - ir pavyko. Dabar miegam loveleje-manieze, uzmiega nesupamas, nakty nevalgo, jeigu pabunda uztenka paduoti soskiuka, atsigerti arbatytes, paersti ant soniuko, apklostyti ir paglostyti galvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi pirkom lovyte be lingiu bet su ratukais, bet vistiek kad vaikuti uzmigdyt reikia trupuciuka ji paciuciuoti smile.gif tai as vistiek ji uzmigdau vezime, o po to perdedu i lovyte.
Atsakyti
gal galite pasakyti kur galima isisgyti Lugnes loveliu?
kaip jos devisi? ir siap kokie atsiliepimai apie jas..
kokios ju kainos
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 16 balandžio 2008 - 19:12
QUOTE(ishiri @ 2008 04 16, 20:11)
gal galite pasakyti kur galima isisgyti Lugnes loveliu?
kaip jos devisi? ir siap kokie atsiliepimai apie jas..
kokios ju kainos
aciu

Pigiausios gariunuose. Pirk tik ten, nes parduotuvej labai brangios. mes mokejom 320lt, o parduotuvej 450lt. mes pirkom Lugnes gamybos LUKRECIJA. labai patenkinti. dar prie jos papildomai galima pirk stalciu apacioj ir linges ar ratukus. stalcius ir linges po 100lt. stalcius manau nereikalingas, nes tik dulkes kaupsis, o linges tai manau visai nieko, tik man buvo gaila 100lt, tai nepirkom. bet lovyte super. O patalyne i lovyte pigiausiai gali nusipirk Korlejos firminej parduotuvej. internete ju psl paziurek.
Atsakyti
Tai kad Lugnė nebegamina lovyčių, manau jau ir Gariunuose atsargos baigėsi. Aš pirkau "Vaikutyje" su lingėm lovytę thumbup.gif labai panaši, o lingės net geriasnės thumbup.gif
Atsakyti
geras net nezinojau, kad jau nebegamina, na mes rugseji pirkom. Tai tada manau reik paieskot per skelbiu.lt. Ten visko galima rasti smile.gif
Atsakyti