Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

QUOTE(Migdole @ 2008 04 17, 19:38)
geras net nezinojau, kad jau nebegamina, na mes rugseji pirkom. Tai tada manau reik paieskot per skelbiu.lt. Ten visko galima rasti smile.gif

Labas mamytes, man irgi vakar pasake tiek vaikuty, tiek vaiku mieste, kad 2 metai kai nebegamina lietuvisku lovyciu verysad.gif
O jos kokiu ismatavimu, su ciuzinuku ar reikia isigyti atskirai? Jei atskirai, tai ar yra tokiu ismatavimu?
Papildyta:
QUOTE(Migdole @ 2008 04 17, 19:38)
geras net nezinojau, kad jau nebegamina, na mes rugseji pirkom. Tai tada manau reik paieskot per skelbiu.lt. Ten visko galima rasti smile.gif

Labas mamytes, man irgi vakar pasake tiek vaikuty, tiek vaiku mieste, kad 2 metai kai nebegamina lietuvisku lovyciu verysad.gif
O jos kokiu ismatavimu, su ciuzinuku ar reikia isigyti atskirai? Jei atskirai, tai ar yra tokiu ismatavimu?
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 04 16, 20:11)
gal galite pasakyti kur galima isisgyti Lugnes loveliu?
kaip jos devisi? ir siap kokie atsiliepimai apie jas..
kokios ju kainos
aciu

mes užsisakinėjome tiesiai iš Lugnės, su atvežimu į namus mokėjome 350 (lova+ratukai+lingės). Lovyte labai patenkinti, o lingės taip ir dulka net neišpakuotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<kristukas> @ 2008 04 23, 13:31)
mes užsisakinėjome tiesiai iš Lugnės, su atvežimu į namus mokėjome 350 (lova+ratukai+lingės). Lovyte labai patenkinti, o lingės taip ir dulka net neišpakuotos  ax.gif

Sveiki, kada saketes? ir kaip uzsisakyti? As rasiau jiems meila ir parase didziosiomis raidemis, kad nebegamina. nagi pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasta @ 2008 04 25, 08:30)
Sveiki, kada saketes? ir kaip uzsisakyti? As rasiau jiems meila ir parase didziosiomis raidemis, kad nebegamina. nagi pasidalinkit patirtim  4u.gif

as irgi noreciau suzinoti kaip ussisakyti sia lovyte .parasiau jiems bet jie nieko neatraso verysad.gif
Atsakyti
Pirkau be ir esu labai patenkinta , kad nepripratinau maziuko sitaip miegoti "supti" nei vezime nei lovyteje jo nesupuoju ... mirksiukas.gif daug draugiu vargsta , pripratinusios maziukus supti pries miega ... viena , antra karta pasupsi ir jam to reikes kaskart pries uzmiegant ...
Atsakyti
Turiu lovytę su lingėmis, tačiau beveik jų nenaudojau. Pasupau gal kokius 2 kartus ir viskas. Man jos nebūtinos.
Atsakyti
QUOTE(gintare20 @ 2008 04 25, 12:20)
as irgi noreciau suzinoti kaip ussisakyti  sia lovyte .parasiau jiems bet jie nieko neatraso verysad.gif

Na, mes pirkome prieš dvejus metus, dabar gal jau ir nebegamina (nors ne taip jau ir seniai buvau į jų puslapį įlindus, tai mačiau užrašą, kad gamina baldus pagal užsakymus). Mes tiesiog paskambinom, pasakėm ko norim, liepė parašyti elektroninį laišką su pageidavimais ir laukėm. Kiek pamenu, laukėm ilgokai- apie du mėnesius... 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu be lingiu, nes kazkaip labai nenoriu, kad lelius priprastu prie supavimu...
Atsakyti
kaip pirkom lovyte, tai jau priklause tos linges. man mama irgi sake geriau nedek , nes pripras supti doh.gif . as jo nesupdavau visai, bet kartais kelis kartus pasupus esu ir del to tikrai nepriprato. as sunu supdavau ant ranku, kad uzmigtu.
Atsakyti
As norejau pirkti ant lingiu lovyte, bet pries perkant apsigalvojau. Ir iki siol nesigailiu, kad tokios nepirkom. Pamislijau sau, kas bus, kaip prades vaikscioti lovytej ir jei netycia koki stabdi pamirsi... tai issivers su vis lova blink.gif nors cia gal ir prisigalvojau...
Atsakyti
Man patarinėjo ir su lingėlis pirkt, ir be jų. Pasižiūrėjau kaip draugė vargsta supuodama, nelabai ir tesinorėjo. mažiukas užmiega ir nesupuojamas, nebent retkačiais ant rankų reik palaikyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2008 06 04, 18:43)
Pirksiu be lingiu, nes kazkaip labai nenoriu, kad lelius priprastu prie supavimu...

nebutinai. manasis nuo giimo linguojamas ir labai daug o dabar jau pats paparsciausiai nebenori nebepatinka, nor dar nera 5 menesiu
Atsakyti