Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

Aš turėjau su lingėmis, tiesą sakant jas vyras pats padarė, kadangi lovytė senoviška. Tik mano vaikui jų nereikėjo, supau gal kelis kartus, o paskui išvis nuėmiau.
Atsakyti
mes turime papildomai nusipirke linges ir tikrai labai gerai-kai buvo maziukas pasupdavome, o dabar bandau pratinti nakti miegoti ne su mumis, o lovyteje, tai vel teko linges pritvirtinti smile.gif tik dabar kai stojasi, tai lovyte i visas puses supasi tongue.gif smile.gif
Atsakyti
O puikia temele radau, nes mes su teveliu siuo metu kaip tik sprendziame si klausima: lovyte geriau su lingemis ar be ju. O gal geriau su ratukais? nes matau, kad daugeliui mamyciu nereikejo lingiu paskirties.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2008 11 19, 09:03)
O puikia temele radau, nes mes su teveliu siuo metu kaip tik sprendziame si klausima: lovyte geriau su lingemis ar be ju. O gal geriau su ratukais? nes matau, kad daugeliui mamyciu nereikejo lingiu paskirties.
user posted image

o musu lovyte su lingemis, o ant lingiu uzsideda ratukai smile.gif
Atsakyti
O jus ka dazniau nauojote: linges ar ratukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2008 11 19, 16:52)
O jus ka dazniau nauojote: linges ar ratukus?  smile.gif

pirmus menesius neapsakomai padejo linges, o nuo 6 men uzdejau ratukus smile.gif
Atsakyti
Cia kazkuri mamyte teige, kad kai lovyte yra ant lingiu, tai vaikiukui nakti pasimuiscius jinai pradeda linguoti ir vaikiukas jau nebeuzmiega g.gif Kaip sita problema issprendet?
As pati labiau linkusi pirkti lovyte ant ratuku, bet mano vyras siulo pirkti ant lingiu...
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2008 11 21, 09:58)
Cia kazkuri mamyte teige, kad kai lovyte yra ant lingiu, tai vaikiukui nakti pasimuiscius jinai pradeda linguoti ir vaikiukas jau nebeuzmiega  g.gif  Kaip sita problema issprendet?
As pati labiau linkusi pirkti lovyte ant ratuku, bet mano vyras siulo pirkti ant lingiu...

na miegamajam kilimine danga, tai lovyte tikrai nesisupo nuo vaiko judesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mes turim tokią lovytę:

user posted image

Dabar jinai su lingėmis (sūneliui 3,5 mėn.), labai patogu. Žinoma, kai jis muistosi, lovytė juda, siūbuoja, bet vaikas nepabunda, toliau sau snaudžia wub.gif

Lingės, manau, tikrai netrukdo, bent jau mums pasiteisino. Vėliau jas nuimsim ir dėsim ratukus.
Atsakyti
mums irgi lingės pasiteisino, kitaip vaikas neužmigdavo ir ant rankų supt nereikia, patogu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, super lovtes su lingem, as irgi labai noriu ax.gif bet va kaip vyreli ikalbet reiks g.gif na teks pasitelkti savo moteriska zavesi thumbup.gif
Atsakyti