Aš turėjau su lingėmis, tiesą sakant jas vyras pats padarė, kadangi lovytė senoviška. Tik mano vaikui jų nereikėjo, supau gal kelis kartus, o paskui išvis nuėmiau.
mes turime papildomai nusipirke linges ir tikrai labai gerai-kai buvo maziukas pasupdavome, o dabar bandau pratinti nakti miegoti ne su mumis, o lovyteje, tai vel teko linges pritvirtinti
tik dabar kai stojasi, tai lovyte i visas puses supasi
O puikia temele radau, nes mes su teveliu siuo metu kaip tik sprendziame si klausima: lovyte geriau su lingemis ar be ju. O gal geriau su ratukais? nes matau, kad daugeliui mamyciu nereikejo lingiu paskirties.
QUOTE(Sange @ 2008 11 19, 09:03)
O puikia temele radau, nes mes su teveliu siuo metu kaip tik sprendziame si klausima: lovyte geriau su lingemis ar be ju. O gal geriau su ratukais? nes matau, kad daugeliui mamyciu nereikejo lingiu paskirties.

o musu lovyte su lingemis, o ant lingiu uzsideda ratukai
O jus ka dazniau nauojote: linges ar ratukus?
QUOTE(Sange @ 2008 11 19, 16:52)
pirmus menesius neapsakomai padejo linges, o nuo 6 men uzdejau ratukus
Cia kazkuri mamyte teige, kad kai lovyte yra ant lingiu, tai vaikiukui nakti pasimuiscius jinai pradeda linguoti ir vaikiukas jau nebeuzmiega
Kaip sita problema issprendet?
As pati labiau linkusi pirkti lovyte ant ratuku, bet mano vyras siulo pirkti ant lingiu...
As pati labiau linkusi pirkti lovyte ant ratuku, bet mano vyras siulo pirkti ant lingiu...
QUOTE(Sange @ 2008 11 21, 09:58)
Cia kazkuri mamyte teige, kad kai lovyte yra ant lingiu, tai vaikiukui nakti pasimuiscius jinai pradeda linguoti ir vaikiukas jau nebeuzmiega
Kaip sita problema issprendet?
na miegamajam kilimine danga, tai lovyte tikrai nesisupo nuo vaiko judesiu
Aciu uz patarimus
Mes turim tokią lovytę:

Dabar jinai su lingėmis (sūneliui 3,5 mėn.), labai patogu. Žinoma, kai jis muistosi, lovytė juda, siūbuoja, bet vaikas nepabunda, toliau sau snaudžia
Lingės, manau, tikrai netrukdo, bent jau mums pasiteisino. Vėliau jas nuimsim ir dėsim ratukus.

Dabar jinai su lingėmis (sūneliui 3,5 mėn.), labai patogu. Žinoma, kai jis muistosi, lovytė juda, siūbuoja, bet vaikas nepabunda, toliau sau snaudžia
Lingės, manau, tikrai netrukdo, bent jau mums pasiteisino. Vėliau jas nuimsim ir dėsim ratukus.
mums irgi lingės pasiteisino, kitaip vaikas neužmigdavo ir ant rankų supt nereikia, patogu