Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

prieš. labai nestabili lovytė. vaiko prie supimo nereikia pratinti.
Atsakyti
Pradzioje ir as tokios norejau, bet taip gavosi kad pamaciau kita, be lingiu ir ji man labai patiko, taigi turime be lingiu ir visai mums ju nereikia, vaikelis uzmiega kuo puikiausiai be supimo smile.gif
Atsakyti
kai pirkau lovyte, buvo ir linges, tik mes ju netvirtinom, neprireike, uzmiega ir taip arba ant ranku pasupuoju. kai auginau pirma, lovyte buvo su lingem, tik niekad nesupdavau, o kai paaugo, pats pasisupdavo, tik jau labai saugot reikejo, kad nesusizeistu.
Atsakyti
kai pirkau lovyte, buvo ir linges, tik mes ju netvirtinom, neprireike, uzmiega ir taip arba ant ranku pasupuoju. kai auginau pirma, lovyte buvo su lingem, tik niekad nesupdavau, o kai paaugo, pats pasisupdavo, tik jau labai saugot reikejo, kad nesusizeistu.
Atsakyti
Mūsų lovytė buvo su lingėmis, bet po kelių mėnesių jas išėmėme, nes naktį vaikutis versdamasis ant kito šono išsibudindavo, nes lovytė pradėdavo siūbuoti, taigi tos lingės kaip ir nereikalingos buvo visiškai, nes mano vyrutis užmigdavo ir nesupamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš g.gif
Atsakyti
Pripratimas - antras prigimimas! Mes savo maziu nuo mazens migdom paprastai - tiesiog paguldom ir viskas. Jei dar nenori miego, truputi pazaidzia. Bet siaip - jokiu supavimu, ant rankyciu emimu nera. Miegas - sventas reikalas. Panesiojam, pamyluojam diena.
Atsakyti
Mes už linges thumbup.gif Kai buvo kelių mėnesiukų mano rankos lingių sąskaita tausojosi.. Po gimdymo labai silpna buvau blink.gif O dabar,kai mažasis lovelėje pats vartytis pradėjo, uždėjom ratukus ir lovytė stabili 4u.gif Ir nėra jokio pripratimo anei prigimimo... Užmiega dabar vaikinas ir nesūpuojamas.. biggrin.gif
Atsakyti
uz smile.gif
Atsakyti
As uz, musu supuojama mazyle daug lengviau uzmigdavo, nereikedavo klykint vaiko
Atsakyti
Už. mirksiukas.gif
Atsakyti
uz 4u.gif , nes zinau lovele kuri gerai fiksuojasi ir negadina grindu, super lova ir nebrangi palyginus, riki2 maciau siauliuose vadinasi RadekII, yra sviesios ir tamsios medzio spalvos thumbup.gif
va kaip ji atrodo
http://www.riki.lt/s...p?id=379&type=1
Atsakyti