Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

QUOTE(RIO @ 2004 11 08, 14:03)
reikalingas patyrusiu mamu patarimas : ar linguojamos lovytes yra gerai ar ne?

kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo?

patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne  g.gif

Kiek esu girdėjusi, negerai, kai vaikas užmiega tik supamas schmoll.gif
Manau, kad geriau, kai yra būtinybė vaikutį ant rankų pasupti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš tai tokios lovelės nepirkau,pritariu kad geriau pasupti ant rankų ir užmigdyti,tai manau veiksmingiau.Nes mažylis 9mėn. buvo liūliuojamas mamos įsčiose ir pradžioje jam to norisi,kad jaustų šilumą ir mamos širdies plakimą,o palaipsniui tai užmirštama.
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 12, 15:24)
Kiek esu girdėjusi, negerai, kai vaikas užmiega tik supamas  schmoll.gif 
Manau, kad geriau, kai yra būtinybė vaikutį ant rankų pasupti  lotuliukas.gif

Jo o jeigu vaika reikia supti po 30 min., kad 30min jis pamegotu doh.gif ir taip 5 kartus per diena o plius dar ir nakti. Tai galima ir be ranku likti. gerai kol tas vaikiukas 5 kg. sveria, o kai daugiau, tai zinokit, tikrai nesaldu schmoll.gif buna.
Taip ir man buvo, del ko ir maitint nustojau, nes buvo baisus nervu uzdegimas nugaroj, ir reikejo vaistus gerti. Dabar, kai netrukus turesu antra jau turiu tas linges, ir tikrai supsiu vaika, jei prireiks. Tai kad jeigu vaikutis neramus, manau tikrai reikia supamos lovytes.
Atsakyti
jau seniai norejau pasisakyt sita tema, ale vis nerasdavau laiko. siaip moksliniskai irodyta, kad supamu vaiku geriau vystosi vestibiuliarinis aparatas, del ko vaikai, o veliau ir suauge zmones turi maziau problemu keliaujant automobiliu, plaukiant laivu ar skrendant lektuvu... na ta prasme, kad ju organizmas lengviau pernesa supima, del ko maziau sansu, kad vaziuojant ar skrendant pykins, plaukiant laivu - pasireiks juros liga... taip, kad tas supimas nera blogas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
mes pirkom nesupama, taciau teko linges pasigaminti ir prisukti, nes siaip vaikas paguldytas nemiega, o pasupus - viskas tvarkoje. be to kai matau, kad jau nori pabusti, pasupu ir dar toliau miega. tai va:)
Atsakyti
turim lovyte su lingem, ale supt neprireike dar tongue.gif
Atsakyti
Senelis ir mums padare linges,bet suneliui tuoj 7men.bus,o supome gal tik 3-4kartus
ax.gif
Iki 3men.pastoviai ant ranku,o paskui ...na,neprireike mums sio daikto...Be to vaikelis visada beveik uzmiega pats,jokiu lingu lingu thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi esu slabake biggrin.gif , tai visas issigelbejimas buvo ta supama lova su lingemis. Diena migdydavau vezime (lauke ar namuose) suprant ir veziojant, o nakti, kai nerimdavo, tai istiesi ranka siek tiek pasupi ir uzmiega. Nemanau, kad ant ranku migdyt geriau, nes kaip dazniausiai buna, kad ant ranku uzliuliavai, o kai nori perkelt i lova, pagrindas pasikeicia ir prasibunda doh.gif
Kartais ne tik pasupt lovytei reikedavo, bet ir lopsine paniuniuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 04 05, 12:53)
Kadangi esu slabake  biggrin.gif , tai visas issigelbejimas buvo ta supama lova su lingemis. Diena migdydavau vezime (lauke ar namuose) suprant ir veziojant, o nakti, kai nerimdavo, tai istiesi ranka siek tiek pasupi ir uzmiega. Nemanau, kad ant ranku migdyt geriau, nes kaip dazniausiai buna, kad ant ranku uzliuliavai, o kai nori perkelt i lova, pagrindas pasikeicia ir prasibunda  doh.gif
Kartais ne tik pasupt lovytei reikedavo, bet ir lopsine paniuniuot  mirksiukas.gif

Man ir ta lovyte linguojama labai pravercia, kai vaikutis prabunda klis kart palinguoju ir toliau miega thumbup.gif
Atsakyti
musu lovyte su lingem bet galejom ju ir neuzsakineti nes stovi vien del grozio. ant kilimo jos visiskai nelinguoja schmoll.gif
Atsakyti
jei dabar pirkciau, tai pirkciau su lingem 4u.gif jei kur uzmatrysiu linges tinkancias mano lovytei -papirksiu 4u.gif nes maniske visiskai ant ranku nemiega ir nesisupuoja -rekia is karto... doh.gif ant ranku nuo pirmos dienos ji tik stacia buna doh.gif
Atsakyti
pas mus taip pat lovyte su lingem,nors is pradziu kai pirkom,tai be,po to dapirkom.
geras daiktas,jei guledama pazyzia,palinguoji lengvai,ir labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti