Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

Mūsų irgi buvo su lingėm, kažkaip labai įsivaizdavom, kad reiks...... bet nesupom nei karto. Mane tai jos net nervuodavo tongue.gif . Tai , žodžiu, greit nuėmėm. tease.gif
Atsakyti
mes taip pat ruosiames pirkt lovyte,bet be lingiu niekaip neissiversim, nes musu mazylis nuo gimimo buvo priprato prie supimo, nes jei nesubdavai nemiegodavo! tik retsykiais pats uzmigdavo, tik ligoninei ir pirmaja savaite nereikejo nieko, o po to eme charakteri rodyt! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelllis: 14 balandžio 2006 - 18:06
Aš- už. Mano dukra greičiau užmiega supama ir nematau tame nieko blogo...Dar pusmetis, ir lovelė bus maža...
Atsakyti
Mano vaikas iki metų migdydavosi tik ant rankų, jokių lovyčių jokių vežimėlių schmoll.gif .O nuo metų iki keturių reikėjo lovytėj supti, nes kitaip neužmigdavo doh.gif
Atsakyti
Iš pradžių nusipirkom lovytę be lingių,bet vaikiukui pastoviai pilvuką skaudėdavo,supuodavau ant rankų,po to nepadėdavo ir tas,jam laisvai jaustis prireikė doh.gif .Tai teko linges pirkti ir supuoti lovytę.Dar ir dabar supuoju.Tik vakarais pats nulūžta,o dienom tenka supti.Mozoliai ant rankų kaip pas didžiausia darbininkę doh.gif
Atsakyti
mergytes gal galit pasakyt kiek kainuoja lovytes su lingem ax.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą apie linges. Pasirodo Lūgnė turi paprastas linges (20 Lt) ir linges su spyruoklėm (70 Lt). Kuo gi jos skiriasi, ar tikrai brangesnės yra geresnės?
Atsakyti
mes tai nedejom jokiu lingiu nes net nenorejom pratinti prie supavimo ir labai puikiai beto apsiejom ir manau kad kai vaikas pradeda atsistoti lovoj tai gali apsiversti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2006 05 22, 20:03)
mes tai nedejom jokiu lingiu nes net nenorejom pratinti prie supavimo ir labai puikiai beto apsiejom ir manau kad kai vaikas pradeda atsistoti lovoj tai gali apsiversti g.gif  g.gif

labai priklauso nuo lingiu - musiske jau stovi lovoj, bet apsiverst neimanoma schmoll.gif o supimas musu mazajai patinka, ir man patogu nakti ranka is lovos iskisus pasupuot jei zirzia smile.gif
Atsakyti
Mūsų lovytė buvo be lingių, bet dieną pamigdyt tekdavo vežimėlyje. Iš to turbūt peršasi išvada, kad kažkiek pasisupti mėgom biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, gal kas matet kur Vilniuj prekiaujant tokio tipo lovytemis:
http://www.netkidswe...vjenlincra.html
Atsakyti
QUOTE(RIO @ 2004 11 08, 16:03)
reikalingas patyrusiu mamu patarimas : ar linguojamos lovytes yra gerai ar ne?

kas geriau, ar vaika ant ranku linguoti, ar su visa lovyte ? mamos kurios turejot tokias lovytes : ar nesigailit ? ar nepripratinot vaikucius prie lingavimo?

patarkit ar pirkti tokia lovyte ar ne  g.gif

Asmeniškai man lovytė su lingėmis buvo labai gerai. Nes mažiukas iki 3 mėn buvo labai neramus. Supant lovelėje nusiramindavo. Nors dalį naktų miegojo ir vežimuke (kuris daug labiau suposi nei lovytė) nes kartais lovytės lingavimo nebeužtekdavo.
O šiaip tai yra lovyčių ant kurių linges galima uždėti arba nuimti ir tada lovytė stovės nesisupdama.

aš už linges
Atsakyti