aš visada buvau už linges ir kai savo auksą nešiojau po širdelę ieškojau tik su lingem, bet man akis atverė mama pasake kad nepratinčiau vaiko prie lingiu ir apskritai prie supavimų
buvau nustebusi taigi vaikas verkia ir pan GAILA
bet kadangi pirmus puse metukų gyvenom su mama tai ji neleido man linguot čiučiuot ir prie saves guldyt
pykau ant jos žiauriai
dabar kai suneliui jau beveik pusantru esu labai labai dėkinga mamai nes mano vaikas užmiega visada pats man te reikia perrengti nupraust ir paguldyt,
kai pasižiuriu su kokiom isterijom gulasi draugių vaikai jaučiuosi tikrai laiminga tai dabar visom patariu tikrai nereik jokių lingiu ir supavimų ant ranku

dabar kai suneliui jau beveik pusantru esu labai labai dėkinga mamai nes mano vaikas užmiega visada pats man te reikia perrengti nupraust ir paguldyt,

Manau, kad lengvas supavimas tikrai neišlepins vaikučio.
Tas amžius, kai norisi vaikutį pasupt yra toks trumpas
...

QUOTE(Kuzia @ 2006 07 03, 00:16)
sutinku todela man ir buvo įpač sunku, tačiau kai tas amžius labai užsitesia

nors gal aš ir neteisi, neimkit taip giliai

bet yra kaip yra šiaip manau kiekvenas vaikas individualus ir kiekvienam savaip man gera kad miegučio einam be problemų bet tiesa sakant nemanau kad tos mamos kurios keliasi po kelis kart per naktį jaučiasi nelaimingos

QUOTE(wwwtania @ 2006 07 03, 10:10)
sutinku todela man ir buvo įpač sunku, tačiau kai tas amžius labai užsitesia
juk mano vaikas pasidare labai jau savarankiškas ir su manim ne miega ne iš tolo...
o kartais taip norisi įpač kai vyras išplaukia į jūrą tai
norisi priglaust šalia paguldyt
bet yra kaip yra šiaip manau kiekvenas vaikas individualus ir kiekvienam savaip man gera kad miegučio einam be problemų bet tiesa sakant nemanau kad tos mamos kurios keliasi po kelis kart per naktį jaučiasi nelaimingos

Kiek gali užsitęst ? Maksimum, kol išaugs lovytę

Pas mus lovytė su lingėm, tereikia ratukus nuimt, kad galima būtų supt. Bet mes su vyru renkamės supimą ant rankų, kol dar pakeliam

QUOTE(wwwtania @ 2006 07 02, 13:31)
aš visada buvau už linges ir kai savo auksą nešiojau po širdelę ieškojau tik su lingem, bet man akis atverė mama pasake kad nepratinčiau vaiko prie lingiu ir apskritai prie supavimų
bet kadangi pirmus puse metukų gyvenom su mama tai ji neleido man linguot čiučiuot ir prie saves guldyt
pykau ant jos žiauriai
kai pasižiuriu su kokiom isterijom gulasi draugių vaikai jaučiuosi tikrai laiminga tai dabar visom patariu tikrai nereik jokių lingiu ir supavimų ant ranku

Lingių nepirkau (bijojau pripratinti), bet supdavau ant rankų vistiek, nes kitaip neužmigdavo

QUOTE(nobody @ 2006 07 08, 16:27)
Lingių nepirkau (bijojau pripratinti), bet supdavau ant rankų vistiek, nes kitaip neužmigdavo
Ir nieko, vaikui suėjo vieneri, išmoko užmigti pats
Nemanau kad kas būtų pasikeitę jei būčiau supus lovytėj
Kitam vaikui būtinai pirksiu linges, jei jis bus neramutis kaip pirmagimis 

Pas mus panašiai buvo...

Supuodavau ant rankų, bet dabar tai tikrai rinkčiausi lovytę su lingėmis.
Maziems vaikams iprocius ganetinai lengva performuoti. O supimas kol jie dar kudikiai, jiems labai patinka, primena laika praleista pas mamyte pilvelyje. Tad as - uz lovyte su lingemis/supavima.
as net neisivaizduoju, ka reiketu daryti, jei lovytes be lingiu butu.Kadangi auginu dvynius, tai kol vienas valgo, kita su koja lovyteje pasupu, kad labai nerektu.o uzmiga ir be supimo.Manau nereikia bijoti lingiu

Kai laukiausi buvau prieš linges, bet ne dėl supimo, o dėl saugumo, nes galvojau apie tai, kaip vaikutis atsistojęs lovytėj persisvėręs gali iškristi ...
bet po poros mėnesiukų ir ant mūsų lovytės atsirado lingės
iki šiol labai džiaugiuosi, nes naktį nereikia supt ant rankų
o dėl pripratinimo tai kaži kaip nereaguoti kai vaikui skauda pilvuką, tai ką tada nenešiojate ant rankų ir nesupate, kad tik viskas greičiau baigtųsi?
ir išvis, labai patiko žurnale perskaityti žodžiai: "mums Dievas vaikus ir duoda tokius mažus, kad mes juos nešiotume"
dėl isterijų, tai kaži ar 10 metų vaikai neisterikuoja kai jiems reikia eiti miegoti, o per TV rodo įdomią laidą?...
kiekviena mama atras kas kaip geriau jos vaikui
ir dar, jei nereikia lingių, supimo, tai kam tada suaugusieji perka hamaką?

QUOTE(wwwtania @ 2006 07 02, 13:31)
pykau ant jos žiauriai