O cia viena mamyte klause kuo skiriasi linges su spyruoklem ir be ju. Tai kiek as suprantu tos kai su spyruoklem (mes tokia lovyte turim) fiksuojasi metaliniu kaisciu, o kai nebesinores naudoti is viso supimo, galima uzfiksuoti kaip ir stacionariai. Na o paprastos turbut yra paprastos, gal nera to fiksavimo. Gal kiek ir pavyko paaiskinti.
Na kadangi mano vaikis soskes neima nuo pat gimimo, tai man tas pasupimas lovuteje kartais visai gerai. Buna kad net supti nereikia, kai labai pats miegelio nori tai tik paguldai ir jau miegelis pasigauna.
O cia viena mamyte klause kuo skiriasi linges su spyruoklem ir be ju. Tai kiek as suprantu tos kai su spyruoklem (mes tokia lovyte turim) fiksuojasi metaliniu kaisciu, o kai nebesinores naudoti is viso supimo, galima uzfiksuoti kaip ir stacionariai. Na o paprastos turbut yra paprastos, gal nera to fiksavimo. Gal kiek ir pavyko paaiskinti.
Mano dukrytes lovyte su lingem, bet mes nenaudojam ju. Manau nereikalingas daiktas.
Pas mus irgi lovytė su lingėmis. Mūsų vaikui nepatinka kai jį supi lovytėje, užtat patinka būti nešiojamam
O jei rimtai manau, kad vienas geriausių varinatų yra Lugnės lovytės, prie kurių visada gali dapirkti tas linges arba lovytės kur galima su tokiais geležiukais užfiksuoti lovytę , kad ji nesisuptų. Nes niekada nežinai koks bus tavo vaikas ir ko tau gali prireikti
O kur jūs perkat tas linges atskirai?
Domina Vilniuje.
Sveikutes
Man ir tos linges parupo
Turiu LUGNES lovele,kadangi pirko man ja tevai, tai apie tas linges net nezinojau
O dabar tai ji visai nemiega loveleje,kadangi iprato buti supama,tai miega tik vezimeli,bet kiek tai gali testis,juk ji jau didele,tuoj vezimeli netilps
Tai vat,nezinau net ka daryti,gal jei suptusi lovele tai ji lovoi pradetu miegoti
Kaip manot?
O kaip atrodo lovele su lingem?
Gal kas gali koke foto imesti?Ir siaip kiek tos linges kainuoja?
Man ir tos linges parupo
O dabar tai ji visai nemiega loveleje,kadangi iprato buti supama,tai miega tik vezimeli,bet kiek tai gali testis,juk ji jau didele,tuoj vezimeli netilps
Tai vat,nezinau net ka daryti,gal jei suptusi lovele tai ji lovoi pradetu miegoti
O kaip atrodo lovele su lingem?
Na mes irgi Lugnes lovyte turime
o kai reikejo lingiu pirkti atskirai neradome
bet papraseme vieno staliaus ir padare
o mums labai pravertė lingės lovytėj,supama dukrytė iš kart užmigdavo
Mes prie lovytes pritvirtinom ratukus (senelis sumeistravo
)
Labai padedavo sunkiom naktim, kai dantukai dygo. Budavo snaudziu ant sono ir 1 ranka lovyte stumdau
Labai padedavo sunkiom naktim, kai dantukai dygo. Budavo snaudziu ant sono ir 1 ranka lovyte stumdau
mes pirkome lovyte lenkiska supama va tokia net ir pavadinimas tas pats lovytes http://www.2o2.pl/in...=produkt&id=267
,labai
,kai nori supi kai nenori supt gali idet tokias metaliukus ir nesisups,labai gerai stalcius sauskelnem ir kt ,as visus vaikus supau
, lovyteje su lingem bet man su lingem kazkaip "vaiksciodavo"
gal kad namuose darytos ir nenusiimdavo tai jau vaiko lovyteje nepaliksi
ir sese tokia pacia nusipirko su su stalcium 
tik lenkijoje ziuriu jinai daug pigiau
tik lenkijoje ziuriu jinai daug pigiau
Specialiai pirkau lovyte be lingiu, nes kai jos yra, tai ir naudoji (vistiek neiskesi nepasupus kai reks). O pripratini supti, tai to ir tereikia. Paskui daugiau bedos, nei naudos. Dabar paguldai i lovyte, pasimuisto ir uzmiega.
QUOTE(laimakp @ 2007 02 01, 22:49)
Specialiai pirkau lovyte be lingiu, nes kai jos yra, tai ir naudoji (vistiek neiskesi nepasupus kai reks). O pripratini supti, tai to ir tereikia. Paskui daugiau bedos, nei naudos. Dabar paguldai i lovyte, pasimuisto ir uzmiega.