Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

Na kadangi mano vaikis soskes neima nuo pat gimimo, tai man tas pasupimas lovuteje kartais visai gerai. Buna kad net supti nereikia, kai labai pats miegelio nori tai tik paguldai ir jau miegelis pasigauna.

O cia viena mamyte klause kuo skiriasi linges su spyruoklem ir be ju. Tai kiek as suprantu tos kai su spyruoklem (mes tokia lovyte turim) fiksuojasi metaliniu kaisciu, o kai nebesinores naudoti is viso supimo, galima uzfiksuoti kaip ir stacionariai. Na o paprastos turbut yra paprastos, gal nera to fiksavimo. Gal kiek ir pavyko paaiskinti. ax.gif
Atsakyti
O mes pasidarem tai nusipirkom lovyte su lungesm ir stalciu lenkiska bet linges su spyruokleant lygaus pagrindo ir ant to pagrindo padare vyras ratukus tai ir ratukai ir linges ir stalcius viename bet asmeniskai kolkas mes nepratinam supti
Atsakyti
Mano dukrytes lovyte su lingem, bet mes nenaudojam ju. Manau nereikalingas daiktas. ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi lovytė su lingėmis. Mūsų vaikui nepatinka kai jį supi lovytėje, užtat patinka būti nešiojamam blink.gif lotuliukas.gif O jei rimtai manau, kad vienas geriausių varinatų yra Lugnės lovytės, prie kurių visada gali dapirkti tas linges arba lovytės kur galima su tokiais geležiukais užfiksuoti lovytę , kad ji nesisuptų. Nes niekada nežinai koks bus tavo vaikas ir ko tau gali prireikti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat tas linges atskirai? g.gif Domina Vilniuje.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man ir tos linges parupo g.gif Turiu LUGNES lovele,kadangi pirko man ja tevai, tai apie tas linges net nezinojau
g.gif
O dabar tai ji visai nemiega loveleje,kadangi iprato buti supama,tai miega tik vezimeli,bet kiek tai gali testis,juk ji jau didele,tuoj vezimeli netilps bigsmile.gif

Tai vat,nezinau net ka daryti,gal jei suptusi lovele tai ji lovoi pradetu miegoti g.gif Kaip manot?
O kaip atrodo lovele su lingem? blush2.gif Gal kas gali koke foto imesti?Ir siaip kiek tos linges kainuoja?
Atsakyti
Na mes irgi Lugnes lovyte turime thumbup.gif o kai reikejo lingiu pirkti atskirai neradome verysad.gif bet papraseme vieno staliaus ir padare thumbup.gif
Atsakyti
o mums labai pravertė lingės lovytėj,supama dukrytė iš kart užmigdavo smile.gif
Atsakyti
Mes prie lovytes pritvirtinom ratukus (senelis sumeistravo rolleyes.gif )
Labai padedavo sunkiom naktim, kai dantukai dygo. Budavo snaudziu ant sono ir 1 ranka lovyte stumdau doh.gif
Atsakyti
mes pirkome lovyte lenkiska supama va tokia net ir pavadinimas tas pats lovytes http://www.2o2.pl/in...=produkt&id=267

biggrin.gif ,labai thumbup.gif ,kai nori supi kai nenori supt gali idet tokias metaliukus ir nesisups,labai gerai stalcius sauskelnem ir kt ,as visus vaikus supau ax.gif , lovyteje su lingem bet man su lingem kazkaip "vaiksciodavo" biggrin.gif gal kad namuose darytos ir nenusiimdavo tai jau vaiko lovyteje nepaliksi schmoll.gif ir sese tokia pacia nusipirko su su stalcium thumbup.gif
tik lenkijoje ziuriu jinai daug pigiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 28 lapkričio 2006 - 18:08
Specialiai pirkau lovyte be lingiu, nes kai jos yra, tai ir naudoji (vistiek neiskesi nepasupus kai reks). O pripratini supti, tai to ir tereikia. Paskui daugiau bedos, nei naudos. Dabar paguldai i lovyte, pasimuisto ir uzmiega. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 02 01, 22:49)
Specialiai pirkau lovyte be lingiu, nes kai jos yra, tai ir naudoji (vistiek neiskesi nepasupus kai reks). O pripratini supti, tai to ir tereikia. Paskui daugiau bedos, nei naudos. Dabar paguldai i lovyte, pasimuisto ir uzmiega. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes irgi be lingiu ir apsejom.
Atsakyti