QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 05, 17:44)
O tu gimdei susitarus su kokia nors gydytoja isanksto ar ne?Ar kiek nors mokejai atsidekodama?Pas kokia gydytoja gimdei?
Man viskas labai idomu,nes vis arteja tas momentas,kai susitiksiu su savo maziuku

ir noriu,kad ta akimirka viskas vyktu sklandziai.
Gal kas zino,kaip ten reaguoja i tai,kad vyras dalyvautu gimdyme,nes as ir mano MB labai to norime.
Sveikute.Iki 6 men nestumo vazinedavau i Vilniu i Baltijos Amerikos klinika.Norejau ten ir gimdyti.Bet,kai isgirdau is patikimu zmoniu apie Ukmerges GN,tai apsisprendziau gimdyti cia.Susitarus jo,buvau.Su Kalinauskiene.(Nenorejau gimdyt pas Saltini,ar tuo labiau pas ta jauna.Pavardes neatsimenu.)Ji man puiki gydytoja.Nors pasitaiko ir kitokiu nuomoniu.Ai,kiek zmoniu ,tiek nuomoniu.Mokejau 500lt jai ir 200lt akuserei.Ji ir buvo labai sauni.Nepamenu pavardes gal,Zaikauskiene.Tokia jauna.Ilgais tamsiais plaukais.As mokejau tiek,bet zinau kitos duoda gydytojai 400,akuserei visai neduoda.Cia kiekvieno reikalas.Manau,jei duosi,nepasigailesi.Bent jau mano vyras tai buvo gimdyme.Manau visi daktarai nieko pries.Nors ne ka jis ten gali padeti.Skauda tau ir gimdyti tau.Bet virkstele nukirpo.Tai buvo kietas

.Jam daktare ir kavos padare.Siaip nieko nebijok prasyt,klaust ir,jei reikia reikalaut.As ir vaiksciojau per gimdyma ir tualete buvau.Vienu zodziu dariau,kas man padejo jaustis geriau.Tik sedeti negalima buvo.
Jei dar kas domina,klausk
PS.Nepamirsk fotoaparato.Mes pamirsom i gimdyma,tai vyras su telefonu fotkino,kai uzdejo ant pilvo lelyte.Labai smagu iamzint tokia akimirka.
Linkiu greito ir lengvo gimdymo.Sekmes.