Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

dėkoju Dovkytei už informaciją : smile.gif
url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(ingule80 @ 2008 05 06, 18:02)
gal žinote gyd. Kalinauskienės tel. nr.?

Jei dar reikia, Kalinauskienes nr 8611 56634.
Atsakyti
[quote=tute28,2008 05 06, 22:10]
[/qu
dėkoju už informaciją. esu ne iš Ukmergės. gal žinote ar ši gydytoja priima į konsultacijas nėštumo metu.
Atsakyti
[quote=ingule80,2008 05 08, 11:05]
[quote=tute28,2008 05 06, 22:10]
[/qu
dėkoju už informaciją. esu ne iš Ukmergės. gal žinote ar ši gydytoja priima į konsultacijas nėštumo metu.
[/quote]
Man atrodo priima g.gif
Atsakyti
Kalinauskienė kiek pas ją buvau, tai labai patiko, dabar einu pas kitą ginekologę privačiai, bet visai norėčiau vėl pas Kalinauskienę, bet negi dabar prašysiu, kad ji atiduotų kortelę, (o eita nemažai, vien tik dėl informacijos kurią turi, nenoriu jos keisti), atrodyčiau ko gero nekaip. blush2.gif
Atsakyti
[dėkoju už informaciją. esu ne iš Ukmergės. gal žinote ar ši gydytoja priima į konsultacijas nėštumo metu.
[/quote]
Na as nuo 6men nestumo pas ja ejau.Matydavau visada kelias nesciasias prie jos kabineto.Tai ji priimineja.Nors man atrodo,jai nepriklauso priiminet,nes ji dirba skyriuj.Ji tik echoskopijas daro su siuntimais.
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 05 08, 15:24)
Kalinauskienė kiek pas ją buvau, tai labai patiko, dabar einu pas kitą ginekologę privačiai, bet visai norėčiau vėl pas Kalinauskienę, bet negi dabar prašysiu, kad ji atiduotų kortelę, (o eita nemažai, vien tik dėl informacijos kurią turi, nenoriu jos keisti), atrodyčiau ko gero nekaip.  blush2.gif

O visai gerai atrodysi. mirksiukas.gif Kartais reikia ziuret saves.Jei nori pereit,tai nieko ir negalvok.O informacija privalo atiduot.Jei ne kortele,tai bent jau kopija. smile.gif
Atsakyti
[quote=tute28,2008 05 08, 22:44]
[dėkoju už informaciją. esu ne iš Ukmergės. gal žinote ar ši gydytoja priima į konsultacijas nėštumo metu.
[/quote]
Na as nuo 6men nestumo pas ja ejau.Matydavau visada kelias nesciasias prie jos kabineto.Tai ji priimineja.Nors man atrodo,jai nepriklauso priiminet,nes ji dirba skyriuj.Ji tik echoskopijas daro su siuntimais.
Papildyta:

O visai gerai atrodysi. mirksiukas.gif Kartais reikia ziuret saves.Jei nori pereit,tai nieko ir negalvok.O informacija privalo atiduot.Jei ne kortele,tai bent jau kopija. smile.gif
[/quote]

Tai aš irgi galvojau, kad kokį nuorašą galėtų padaryti, juk nesunku, bet gali suprasti, kad pabėgti noriu, ech gal ir reikės susikaupt ir paprašyt, juk kažkada gimdyt reikės, o dažniausiai Kalinauskienė budi, tai būtų rami galva, jei daktarė jau mane pažinotų... g.gif
Atsakyti
o kuris gydytojas dazniausiai budi ligonineje?Kiek ten ju yra?Kuris jusu nuomone geriausias?
Dabar visos Kalinauskiene labai giria,tai gal tik pas ja visos busimos mamytes ir eina tartis,paskui supuls viena diena keliom gimdyt ir nespes gydytoja lakstyt g.gif
Atsakyti
LABUTIS, BŪSIMOSIOS MAMYTĖS smile.gif
Ir mane jau pradeda kamuoti mintis kur reikės gimdyti...Aš šiaip esu ne Ukmergiškė, o iš Utenos. Bet mūsų skyrių planuoja uždaryti remontui, kaip tik tada, kada man reikės gimdyti t.y. birželio mėn.
Skaitau visokiausius jūsų atsiliepimus ir net nebežinau, mano gydytoja rekomendavo Ukmergę arba Anykščius pasirinkt, bet net nežinau ką ir bedaryt. Kiek skaičiau apie Ukmergę, tai visoms visai patinka čia ir gerai. Dar be to ir giminaičių turime, tai rekomenduoja arba Šaltinį arba Kalinauskienę...
O gal Vilniuje saugiau būtų....nors ten kaip mano gydytoja sako: gimdyvių pilna "konvejeris" nieks tiek dėmesio neskirs.... doh.gif
Ką jūs patartumėt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksytė @ 2008 05 11, 11:37)
LABUTIS, BŪSIMOSIOS MAMYTĖS  smile.gif
Ir mane jau pradeda kamuoti mintis kur reikės gimdyti...Aš šiaip esu ne Ukmergiškė, o iš Utenos. Bet mūsų skyrių planuoja uždaryti remontui, kaip tik tada, kada man reikės gimdyti t.y. birželio mėn.
Skaitau visokiausius jūsų atsiliepimus ir net nebežinau, mano gydytoja rekomendavo Ukmergę arba Anykščius pasirinkt, bet net nežinau ką ir bedaryt. Kiek skaičiau apie Ukmergę, tai visoms visai patinka čia ir gerai. Dar be to ir giminaičių turime, tai rekomenduoja arba Šaltinį arba Kalinauskienę...
O gal Vilniuje saugiau būtų....nors ten kaip mano gydytoja sako: gimdyvių pilna "konvejeris" nieks tiek dėmesio neskirs.... doh.gif

Ramia širdele gali gimdyti Ukmergėje mirksiukas.gif aš ten irgi gimdžiau, nors pati, kaip ir tu esu ne iš Ukmergės, Ukmergę pasirinkau todėl, kad mano vyro gimtasis miestas, gydytojai, slaugytojos, akušerės tikrai nuostabūs, gimdžiau ir lankiausi pas gydytoja J. Jazbutienę, bet ji jau nebedirba ligoninėje, turi savo privatų kabinetėlį, nuostabi ji man wub.gif , o ir antras , kai bus vaikutis, net nedvejodama pasirinksiu Ukmergę wub.gif sėkmės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 11, 10:01)
o kuris gydytojas dazniausiai budi ligonineje?Kiek ten ju yra?Kuris jusu nuomone geriausias?
Dabar visos Kalinauskiene labai giria,tai gal tik pas ja visos busimos mamytes ir eina tartis,paskui supuls viena diena keliom gimdyt ir nespes gydytoja lakstyt  g.gif

Labutis.Ziurint kuriuo metu gimdysi.Jei diena,tai visada buna Kalinauskiene,Saltinis,Rinkeviciene.O nakti jie dirba pamainomis.Dar yra vienas jaunas toks budi.Nepamenu pavardes.Man atrodo,jei neklystu,jei gimdo dvi ir nespeja gydytoja,ar ten kokios komplikacijos,tai iskviecia kita daktara.Nepergyvenk. mirksiukas.gif Jei tau tinka vyras ginekologas-akuseris,tai gali rinktis gimdyt pas Saltini. mirksiukas.gif Jis labai geras daktaras ir labai malonus.
Siaip speja ir pas dvi lakstyt.Vistiek akusere prie taves daugiausia buna,o daktare tik ateidineja pazet ar viskas gerai.
Labai negalvok,kas bus ,jeigu bus.Viskas bus gerai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksytė @ 2008 05 11, 11:37)

Rinkis ka tik nori,tik ne Vilniu.Nes ten nespeja nuo gimdymo stalo nukelti,o jau kita kelia.O Ukmergej palatos suremontuotos,su dusais,su tualetais.As gulejau komercinej.Tai is vis ciki.Telikas,arbatinukas,saldytuvas,dusas,dvigule lova.Leidzia vyra nakvot.Ir kaina tik 30lt dienai. thumbup.gif
Tai ner cia ka ir galvot... smile.gif
Atsakyti
Rinkis ka tik nori,tik ne Vilniu.Nes ten nespeja nuo gimdymo stalo nukelti,o jau kita kelia.O Ukmergej palatos suremontuotos,su dusais,su tualetais.As gulejau komercinej.Tai is vis ciki.Telikas,arbatinukas,saldytuvas,dusas,dvigule lova.Leidzia vyra nakvot.Ir kaina tik 30lt dienai. thumbup.gif
Tai ner cia ka ir galvot... smile.gif
[/quote]

Vilniuj tai tikrai ne kas... Gulejau gresiant prieslaikiniam gimdymui Vilniaus gimdymo namuose. Tai patikekit daktarai nesirupina, palatos baisios, plius dar tarakonu yra. Turejo man padaryti ekoskopija, ai isgulejau tris dienas nesugebejo paziureti... verysad.gif
O apie Ukmerge girdziu tik gerus atsiliepimus. Kadangi man jau gimdyti terminas birzelio 1 d. tai nusprendziau vaziuoti pas tevus i Ukmerge ir ten gimdyti. biggrin.gif
Atsakyti