Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

Vilniuj tai tikrai ne kas... Gulejau gresiant prieslaikiniam gimdymui Vilniaus gimdymo namuose. Tai patikekit daktarai nesirupina, palatos baisios, plius dar tarakonu yra. Turejo man padaryti ekoskopija, ai isgulejau tris dienas nesugebejo paziureti... verysad.gif
O apie Ukmerge girdziu tik gerus atsiliepimus. Kadangi man jau gimdyti terminas birzelio 1 d. tai nusprendziau vaziuoti pas tevus i Ukmerge ir ten gimdyti. biggrin.gif
[/quote]

Jau nebedaug liko iki maziuko gimimo.Sekmingo gimdymo ir sveiko mazylio.Parasyk kaip sekesi ir kaip tie Ukmerges gimdymo namai tau po visko atrodo.Labai lauksim ziniu.
smile.gif
Atsakyti
tai namai tikrai gerai atrodo, ten viskas suremontuota, palatoj guli po 2, yra ir vienvieciu, yra bendras tulikas ir dusas 2 palatoms, dar kiekvienoj palatoj viduj yra kriaukle. zodziu del aplinkos ir seseliu tai ten super! o gydytojai aisku visi geri, bet tiesiog yra pora kuriuos tikrai labai giria, o apie kitus maziau kalbama ir tiek smile.gif
Atsakyti
Negi nebera gimdanciu mamyciu Ukmergeje,kurios galetu pasidalinti savo patirtimi?Man idomu butu suzinoti daugiau apie tas privacias palatas mokamas,kaip ten su jom,keik kainuoja,kokios salygos,kiek ju yra ir t.t
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 05, 19:48)
Negi nebera gimdanciu mamyciu Ukmergeje,kurios galetu pasidalinti savo patirtimi?Man idomu butu suzinoti daugiau apie tas privacias palatas mokamas,kaip ten su jom,keik kainuoja,kokios salygos,kiek ju yra ir t.t

mokama palata yra viena. ji kainuoja 30 lt parai. i ja gali patekti bet kada, jei ji neuzimta mirksiukas.gif joje gali gulet su vyru... jei dar turi klausimu, drasiai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2008 06 05, 22:31)
mokama palata yra viena. ji kainuoja 30 lt parai. i ja gali patekti bet kada, jei ji neuzimta mirksiukas.gif joje gali gulet su vyru... jei dar turi klausimu, drasiai klausk mirksiukas.gif

o tai ten yra atskira lova vyrui ar kaip?Kaip del duso ir tualeto?
Labai aciu tau uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 06, 18:45)

Lova kiek zinau ten yra dvigule , yra telikas ir zinoma tulikas ir dusas.
Tu taip nepergyvenk, as irgi labai norejau privacios, bet kai atvaziavau, buvo uzimta, net vienutes buvo uzimtos. Teko gulet dvivietej. Bet visai nesigailiu. thumbup.gif Daug su mamyte bendravom, dalinomes patirtimi. Ten irgi palatoje yra atskiras tualetas ir dusas.
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 06, 18:45)

tikrai neverta pergyventi, kaip sako simba mirksiukas.gif skyrius labai graziai suremontuotas. visos palatos geros. turi dusus ir tualetus. privacioj yra dvigule lova, kurioje gali TB miegoti, taip pat televizorius, saldytuvas ir zinoma dusas ir tualetas. visose kitose lovos vienvietes, bet jei butu laisvuu vietu, o privati uzimta, tai manau, kad leistu TB pasilikti ir dvivietej palatoj pernakvoti. reiketu tik graziai paprasyti blush2.gif
Atsakyti
as tikrai nepergyvenu,tik MB kai suzinojo,kad yra tokia palata tai jau labai panoro su manimi buti,net keista tai girdet is jo puses buvo,tai ir domiuosi dabar.O man paciai gal ir smagiau butu dvivietei su kita mamyte,manau lengviau butu,padetume viena kitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 07, 18:51)
as tikrai nepergyvenu,tik MB kai suzinojo,kad yra tokia palata tai jau labai panoro su manimi buti,net keista tai girdet is jo puses buvo,tai ir domiuosi dabar.O man paciai gal ir smagiau butu dvivietei su kita mamyte,manau lengviau butu,padetume viena kitai  smile.gif

yra galimybe uzsisakyti palata. Bet jei dar negimdysi ta diena, teks moketi iki kol pagimdysi. Bet jie tau uztat palata laikys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 07 birželio 2008 - 20:34
na nemanau,kad man to reikia,tegul kitos mamytes megaujasi siais patogumais,o jei man paklius tai gerai,jei ne, irgi gerai,as neisranki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 08, 19:42)
na nemanau,kad man to reikia,tegul kitos mamytes megaujasi siais patogumais,o jei man paklius tai gerai,jei ne, irgi gerai,as neisranki  biggrin.gif

na ir saunuole mirksiukas.gif sekmes tau pasitinkant savo stebukleli mirksiukas.gif
Atsakyti
As cia apie Jazbutiene noriu parasyti. Ji priima ne tik privaciai, as pas ja dabar lankausi, jos kabinetas antakalnio gatvej 60. Superine gydytoja. Gal turi siek tiek grubumo, bet visada viska apziuri, paklausia, nusisypso, nesigailiu ja pasirinkusi. Pas ja ir gimdyti, nors gimdymas man dar negreit tik gruody, bet laikas taip greit bega kad net nepajusiu kaip reiks gimdyt smile.gif
Atsakyti