jazbutiene nebepriimineja gimdymu deja
as ir norejau pas ja gimdyti 
QUOTE(miskininkele @ 2008 06 09, 10:15)
As cia apie Jazbutiene noriu parasyti. Ji priima ne tik privaciai, as pas ja dabar lankausi, jos kabinetas antakalnio gatvej 60. Superine gydytoja. Gal turi siek tiek grubumo, bet visada viska apziuri, paklausia, nusisypso, nesigailiu ja pasirinkusi. Pas ja ir gimdyti, nors gimdymas man dar negreit tik gruody, bet laikas taip greit bega kad net nepajusiu kaip reiks gimdyt 
na turbut tai ir norejo pasakyti... jazbutiene nebedirba ligonineje ir nebepriimineja gimdymu. ji turi savo kabineta media klinikoj. ten ir dirba
na is jos kalbos supratau kad jei noresiu galesiu prie jos gimdyt, bet gal netaip supratau. na kaip tik man vizitas treciadieny pas ja tai ir paklausiu
Jau nebedaug liko iki maziuko gimimo.Sekmingo gimdymo ir sveiko mazylio.Parasyk kaip sekesi ir kaip tie Ukmerges gimdymo namai tau po visko atrodo.Labai lauksim ziniu.
[/quote]
Nu va as jau po gimdymo. Jau matau mamytes pasidalijo patirtim apie palatas...
As galiu tik viena pasakyti, jei reiktu dar gimdyti, tai gimdyciau tik Ukmergej
Visos palatos kaip rase suremontuotos, sesutes super, akuseres irgi geros, daktares taip pat
Jokiu nusiskundimu neturiu, mamytes nepergyvenkit ten jumis tikrai gerai pasirupins
Sekmes visoms
QUOTE(miskininkele @ 2008 06 09, 10:15)
As cia apie Jazbutiene noriu parasyti. Ji priima ne tik privaciai, as pas ja dabar lankausi, jos kabinetas antakalnio gatvej 60. Superine gydytoja. Gal turi siek tiek grubumo, bet visada viska apziuri, paklausia, nusisypso, nesigailiu ja pasirinkusi. Pas ja ir gimdyti, nors gimdymas man dar negreit tik gruody, bet laikas taip greit bega kad net nepajusiu kaip reiks gimdyt 
As irgi pas ja lankausi
J.Jazbutiene jums atrodo grubi gal del to, kad turi tikrai tvirta savo nuomone, tvirtas zinias ir patirti bet kokiais klausimais
Man ji tikrai nereali
gaila, kad nebegalesim prie jos daugiau gimdyti, bet kiek girdejau nebloga yra ir Kalinauskiene
QUOTE(lineva @ 2008 06 10, 20:36)
J.Jazbutiene jums atrodo grubi gal del to, kad turi tikrai tvirta savo nuomone, tvirtas zinias ir patirti bet kokiais klausimais
Man ji tikrai nereali
gaila, kad nebegalesim prie jos daugiau gimdyti, bet kiek girdejau nebloga yra ir Kalinauskiene 
Man ji sakau visai ne grubi, o labai tiesi, bet cia mano manymu, labai gerai
Girdejus esu, kad daug kas sako, jog Kalinauskiene patinka, bet ir apie Saltini esu ta pati girdejus, turiu du pvz kas prie jo gimde, tai sake super
Pries dvi savaites gimdziau pas Kalinauskiene, buvau susitarusi, nos siaip ji ir taip ta diena budejo. Tikrai galiu pasakyti kad puiki gydytoja labai palaike ir aplamai as pas ja lankiausi visa nestuma ir neturiu jokiu nusiskundimu, labai silta ir maloni gydytoja. O aplamai visas kolektyvas nuostabus neturiu nusiskundimu nei vienu darbuotoju padedavo kai tik reikedavo o jei ilgiau nakti neissikvieti seseles ateina paziureti ar viskas gerai. Akusere irgi ppuole labai faina, viska siule kad butu tik patogiau. Jei reikes gimdyti antra karta tikrai neabejosiu ir rinksiuosi Kalinauskiene arba Saltini nes teko ir su juo pabendrauti kol Kalinauskiene atostogavo ir gimdyme buvo atejes padeti, po gimdymo irgi ateidavo pasiziureti kaip viskas einasi. Nu vienu zodziu man Ukmerges GN
Gyvenu Vilniuje, bet gimdyti vaziavau i Ukmerge, nes apie tuos GN girdejau tik gerus atsiliepimus, be to, budama nescia, buvau nuvykusi apsiziureti - patiko
Gimdziau birzelio 1 d., sekmadieni. Gimdyma prieme gyd. Minderis - tikrai linksmas vyrukas, kuris prajuokindavo net man jau gimdant ir rekiant
ir akusere Piskiniene - rami moteris, zinanti savo darba. Labai jai ACIU!
Po gimdymo buvo laisva ta mokama palata - pasiprasem i ja
Visas kitas personalas puikus. Daznai uzeidavo, paklausdavo kaip jauciuosi, ryta-vakara apziuredavo, sutvarkydavo leliuka, niekada neatsakydavo, jei reikedavo kokios pagalbos, neisgirdau jokiu bambejimu ir nepamaciau jokiu piktu zvilgsniu, jei iskviesdavom nakti. Be to, personalas taip ismoke mane zindyti, kad mazius net speneliu nenugrauze - neteko patirti didelio skausmo zindant.
Lenkiu galva pries visa personala. Ir dar karta ACIU!
QUOTE(Lelyte
@ 2008 07 14, 11:36)
Gyvenu Vilniuje, bet gimdyti vaziavau i Ukmerge, nes apie tuos GN girdejau tik gerus atsiliepimus, be to, budama nescia, buvau nuvykusi apsiziureti - patiko
Gimdziau birzelio 1 d., sekmadieni. Gimdyma prieme gyd. Minderis - tikrai linksmas vyrukas, kuris prajuokindavo net man jau gimdant ir rekiant
ir akusere Piskiniene - rami moteris, zinanti savo darba. Labai jai ACIU!
Visas kitas personalas puikus. Daznai uzeidavo, paklausdavo kaip jauciuosi, ryta-vakara apziuredavo, sutvarkydavo leliuka, niekada neatsakydavo, jei reikedavo kokios pagalbos, neisgirdau jokiu bambejimu ir nepamaciau jokiu piktu zvilgsniu, jei iskviesdavom nakti. Be to, personalas taip ismoke mane zindyti, kad mazius net speneliu nenugrauze - neteko patirti didelio skausmo zindant.
linksma girdeti, kad pas mus vyksta gimdyti net Vilniaus mamytes. aukit sveikuciai ir grazuciai