Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

Ir man butu idomu i AZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 01 06, 16:46)
Aciu 4u.gif  As ir taip pat su ja tariausi cool.gif  Jei gali ir ne paslaptis parasyk i AZ kiek atsidekodama palikai?

o tu pas ja ir lankaisi per nestuma? as tai lankausi teragydoj, biski bijau eiti tartis. nelabai zinau kaip taiu daryti ax.gif
Atsakyti
Mergaitė tai pasakykite, ar galima susitarti su Kalinauskiene arba Šaltiniu, kad iki gimdymo apžiūrėtų ir pakonsultuotų, esu ne Ukmergiškė, labai norėčiau Ukmergėje gimdyti, nes girdėjau tik gerus atsiliepimus. Tačiau nežinau nei nuo ko pradėti tartis, nei kaip, jei dar būčiau tame pačiame mieste... o dabar... gal ką girdėjote dėl išankstinės konsultacijos? 4u.gif
Atsakyti
Manau galima, net nezinau as pas ja ir pries ir per nestuma einu. Ji labai gera, manau tiesiog nueik ir paklausk.
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 01 06, 21:37)
Manau galima, net nezinau as pas ja ir pries ir per nestuma einu. Ji labai gera, manau tiesiog nueik ir paklausk.

o ji dirba poliklinikoje, ar turi privatų kabinetą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 01 06, 21:37)

klausyk, o kaip ten palatos gimdyviu? jau apziurejai?
Papildyta:
ir dar klausimas- kaip planuoji gimdyti? su nuskausminimais?
Atsakyti
Planuoju su nuskausminimu, nevaizduosiu didvyres g.gif Gydytoja privataus kabineto neturi.
Palatu neapziurejau, bet atsiliepimai tikrai geri.Na gal kaip kam, aisku, ne kaip namuose, bet privati palata sauni, tik gaila kad viena (kiek zinau) mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi noriu su nuskausminamais, bet nezinau kaip cia bus, pas mane nugaroj yra kazkokios isvarzos, tai girdejau, kad nelabai galima tada, reiks dar daktares pasiteirauti g.gif as ir girdejau, kad privati palata labai faina yra, bet girdejau, kad daznai ji laisva buna, gal zmones nenori tu 30 Lt moketi, nezinau unsure.gif rytoj man vizitas pas gine, tai gal paskui ir pas Saltini nuleksiu pasikalbeti, tada paziuresiu kaip ten reikalai su tom palatom
Atsakyti
Sveikos,

nors gyvenu Vilniuj, bet tecio sesuo Ukmergej akusere.. Tai susimastem su seima, ar nevertetu geriau i Ukmerge lekt.. g.gif Sedziu ir mastau.. bet jei komplikacijos, sius i Vilniu. et.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 08, 12:55)
as irgi noriu su nuskausminamais, bet nezinau kaip cia bus, pas mane nugaroj yra kazkokios isvarzos, tai girdejau, kad nelabai galima tada, reiks dar daktares pasiteirauti  g.gif  as ir girdejau, kad privati palata labai faina yra, bet girdejau, kad daznai ji laisva buna, gal zmones nenori tu 30 Lt moketi, nezinau  unsure.gif rytoj man vizitas pas gine, tai gal paskui ir pas Saltini nuleksiu pasikalbeti, tada paziuresiu kaip ten reikalai su tom palatom

schmoll.gif siaip kai as gimdziau tai sesutes sake kad labai retai ta palata laisva buna, ir mes norejom bet ji buvo uzimta ir kiek girdejau zada dar kokia palata padaryti irgi mokama, nes vienos maza, paklausta didele smile.gif
Atsakyti
nu nezinau... mano drauge neseniai gimde, tai neuzsisakinejo palatos, ji laisva buvo, o kitose gulejo gimdyves. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 01 08, 19:00)
Sveikos,

nors gyvenu Vilniuj, bet tecio sesuo Ukmergej akusere.. Tai susimastem su seima, ar nevertetu geriau i Ukmerge lekt..  g.gif Sedziu ir mastau.. bet jei komplikacijos, sius i Vilniu. et..  unsure.gif

o apie kokias komplikacijas kalbi??? nusiteik, kad viskas gerai tai taip ir bus. ar yra kazkokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 08, 20:22)
nu nezinau... mano drauge neseniai gimde, tai neuzsisakinejo palatos, ji laisva buvo, o kitose gulejo gimdyves. g.gif
Papildyta:
o apie kokias komplikacijas kalbi??? nusiteik, kad viskas gerai tai taip ir bus. ar yra kazkokios problemos?

Lyg nera.. Bet maza kas.. Koks kraujavimas.. Sesei buvo komplikuotas, tai ir svarstau...

Bet tai vyras neprivazinetu, jei as Ukmergej.. bet butu zmoniskiau cia.. Pasimetus as doh.gif
Atsakyti