Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

nu matai, jei viskas gerai, tai palaiko tris dienas ir paleidzia. o vyras pas tavo teta gali pagyventi.
Papildyta:
klausyk, matau tau irgi nebetoli ta diena biggrin.gif ar kai vaikas juda, tau neskauda? man kartais taip duoda, kad neturiu kur detis
Atsakyti
NA KADANGI IR MAN NETOLI ATSAKYSIU, DABAR JAU VISOKIE SKAUSMAI UZEINA.... unsure.gif
Atsakyti
tai reiskiasi ne man vienai
Papildyta:
o tu palata uzsisakei?
Atsakyti
ne, jei bus laisva tai gerai jei ne tai ne. Koks skirtumas....Tu pas kokia gydytoja?
Atsakyti
as siaip pas jazbutiene vaisktau. o gimdyti noreciau pas Saltini, nes kai gulejau 5 menesi, jis mane gyde, tai labai patiko jo ramumas ir viska graziai paaiskina. mielas zmogus pasirode.
Papildyta:
o tu tase susikrovei jau? as tai vaiko daiktus sudejau, bet savo tai dar nieko, nes sakiau, jei susidesiu tai ir isvaziuosiu is karto biggrin.gif
Papildyta:
dar turiu klausima- girdejau tokias snekas, kad Rinkeviciene negali priimineti gimdymu... tu apie tai ka nors esi girdejusi?
Atsakyti
pirma karta girdziu kad negali. O ka nori pas ja? As tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 08, 20:33)
dar turiu klausima- girdejau tokias snekas, kad Rinkeviciene negali priimineti gimdymu... tu apie tai ka nors esi girdejusi?

kiek zinau gali ir priimineja mirksiukas.gif
Atsakyti
as pas ja visai nenoriu, ti ksakau, kad girdejau tokias kalbas
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 10, 11:03)
as pas ja visai nenoriu, ti ksakau, kad girdejau tokias kalbas

Kalbos iš piršto laužtos. Prieš du mėnesius gyd. V. Rinkevičienė kartu su vedėju Šaltiniu ir gyd. Kalinauskiene atliko man Cezario operaciją. Viskas praėjo puikiai. Aš taip pat lankiausi pas gyd. Rinkevičienę viso nėštumo metu. Jokių priekaištų neturiu, esu labai dėkinga gydytojai Rinkevičienei, taip pat Šaltiniui ir visam Ukmergės akušerinio skyriaus personalui už profesionalų ir nuoširdų rūpestį manimi ir mūsų naujagimiu. Kai lyginu visą priežiūrą po gimdymo su ta, kurią turėjau pagimdžius pirmą dukrą Vilniaus gimdymo namuose- tai nėra net ką čia lyginti, trečią Ukmergėje gimdyčiau, gaila tik, kad trečio nebeplanuojame verysad.gif Daug kas čia minėjo puikią naujagimių gydytoją, tik neprisimindavo pavardės, tai aš parašysiu mirksiukas.gif : Gyta Gružauskaitė thumbup.gif Labai savo darbui atsidavusi gydytoja thumbup.gif
Be mokamos palatos yra dar viena labai gera palata, vienvietė, nemokama. Joje gulint tualetas yra bendras su šalia esančia dviviete palata. Aš labai džiaugiausi gulėdama joje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievariste @ 2009 01 12, 23:08)
Kalbos iš piršto laužtos. Prieš du mėnesius gyd. V. Rinkevičienė kartu su vedėju Šaltiniu ir gyd. Kalinauskiene atliko man Cezario operaciją. Viskas praėjo puikiai. Aš taip pat lankiausi pas gyd. Rinkevičienę viso nėštumo metu. Jokių priekaištų neturiu, esu labai dėkinga gydytojai Rinkevičienei, taip pat Šaltiniui ir visam Ukmergės  akušerinio skyriaus personalui už profesionalų ir nuoširdų rūpestį manimi ir mūsų naujagimiu. Kai lyginu visą priežiūrą po gimdymo su ta, kurią turėjau pagimdžius pirmą dukrą Vilniaus gimdymo namuose- tai nėra net ką čia lyginti, trečią Ukmergėje gimdyčiau, gaila tik, kad trečio nebeplanuojame  verysad.gif Daug kas čia minėjo puikią naujagimių gydytoją, tik neprisimindavo pavardės, tai aš parašysiu  mirksiukas.gif : Gyta Gružauskaitė  thumbup.gif Labai savo darbui atsidavusi gydytoja  thumbup.gif
Be mokamos palatos yra dar viena labai gera palata, vienvietė, nemokama. Joje gulint tualetas yra bendras su šalia esančia dviviete palata. Aš labai džiaugiausi gulėdama joje  thumbup.gif

o jūs iš Vilniaus pas gydytoją važinėdavote?ar lengvai pavyko susitarti, kad jus priimtų? smile.gif Ir kaip su prantu iš kitų miestų tikrai nėra problemos atvažiuoti ir gimdyti Ukmergėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2009 01 13, 09:11)
o jūs iš Vilniaus pas gydytoją važinėdavote?ar lengvai pavyko susitarti, kad jus priimtų? smile.gif  Ir kaip su prantu iš kitų miestų tikrai nėra problemos atvažiuoti ir gimdyti Ukmergėje  g.gif

Mano supratimu tikrai nėra problemos gimdyti Ukmergėje, nors ten ir negyvenate. Man gulint lapkričio pradžioje, tai moterų buvo iš Molėtų, Utenos, Anykščių, girdėjau iš seselių, kad net iš Zarasų buvo, kas gimdė. Tuomet remontavo Utenos akušerinį, todėl gimdyvių buvo labai daug iš aplinkinių ir tolimesnių rajonų, keliolika gulėdavo vienu metu, kai akušerinis turi keturias puikiai suremontuotas palatas ir mano manymu yra pritaikytas maždaug 6 gimdyvėm gulėti vienu metu. Tuo metu kai kam teko gulėti paprastesnėmis sąlygomis šalia esančiose palatose. Sesutės sukosi kaip bitės, ypač sesutės ir gydytojos iš naujagimių skyriaus. Dabar, kiek suprantu, viskas stojosi į senas vėžes. Gydytoja man yra sakiusi, kad vidutiniškai Ukmergėje būna vienas gimdymas į parą. Jei kelias dienas niekas negimdo, vėliau supuola keletas gimdyvių per dieną.
Man gulint akušeriniame atvažiuodavo nėščiųjų vienų ir su vyrais, kurios norėdavo apžiūrėti sąlygas akušeriniame ir joms vedėjas labai maloniai pravesdavo ekskursijas. Nežinau ar jos su juo iš anksto susitarę buvo. Galbūt.
Praeitais metais aš dirbau ir gyvenau tiek Vilniuje, tiek Ukmergėje. Buvau prisirašiusi Vilkmergės klinikoje, todėl mane prižiūrėjo gyd. V. Rinkevičienė nėštumo metu. Gimdyti visą laiką galvojau Vilniuje, kol paskutiniame trimestre pradėjau galvoti, kokios man buvo svarbios pirmos dienos po vaiko gimimo ir kad aš noriu ramybės, noriu būti viena palatoje ir normaliai bendraujančio personalo. Supratau, kad šiuos dalykus greičiau gausiu Ukmergėje, nei Vilniuje, tai ir nulėmė mano pasirinkimą. Na, o puikiai suremontuotos patalpos suteikė pojūtį, kad gulėjau privačioje, o ne valstybinėje įstaigoje thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš labai norėjau gimdyti Ukmergėje, visą nėštumo laiką stebėjau atsiliepimus apie Ukmergės GN, todėl buvau 100 proc tikra, jog ten ir gimdysiu, bet susirgau preeklamspija ir teko važiuot į vilnių, antakalnio klinikas, kur atliko cezario pjūvį, dar ir gimėme per anksti. Visą skyrių remontavo, todėl kitur jis buvo perkeltas, palatos mažos, gulėjome po keturias kartu su leliukais, tualetai tik du ir vienas dušas visoms palatoms blink.gif Sesutės šiaip sau, bet daktarės buvo neblogos.

Na gal kada nors antrą leliuką gimdysiu Ukmergėje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 13 sausio 2009 - 18:59