pasidalinsiu ir as savo patirtim apie gimdyma ukmergeje.pirma gimdziau prie jazbutienes,saltinio ir galiausiai prie kirilienes.buvo pernesiojimas 8d.gimdziau su skatinamaisiais,bet skustis negaliu tikrai ziurejo ir rupinosi.todel ir antra gimdyt ten pat nusprendziau,galvoju dar remontas padarytas,tai jau gera bus jaukesnej aplinkoj.taigi vel pernesiojimas 9d,vel skatinanciai,bet gimdymo veikla nejuda i prieki nei truputi,didina doze,pradejo judet.bet pilnai neatsidare ir kaklelis buvo nepasiruoses gimdymui,staugiaiu kad nebegaliu,kad vistiek pati nepagimdysiu.o gyd.rinkeviciene pasake,cezario nedarysim,pati stenesi.taigi po ilgu tampymu pirstais mano apacia kad situacija nors kiek pasikeistu,prasidejo saremiai,stengiausi kiek galejau,prasiau kad prakirptu,sakiau,kad vistiek plysiu-nekirpo,kai pradejau plyst -kirpo.tada siaip ne taip islindo galvyte,jegu visai nebebuvo,o rinkeviciene pasake,stenek,nes trauksim su replem.per kancias pagimdziau.vos tik gime,rinkeviciene pasake,oi koks milzinas,reikejo cezari daryt,bet matai pati pagimdei.salvijukas svere 4220kg ugis 53cm,aisku buna ir didesniu vaikiuku,bet mano situacijoje,kai net leidziant vaistus,veikla vesivyste,turejo cezari daryt,o ne paciom man ten pirstais tampyt.taigi pries kitus gydytojus neturiu nieko blogo,bet gyd rinkevicienei as gatava akis isdraskyt.o pasekmes tokio gimdymo labai jautrus vaikiukas,pirmus tris menesius net pamperi budavo sunku pakeist nes zviegdavo vos tik pajusdavo,kad nurengtas,o apie maudyma net snekos nebuvo,tik idedavom i vonele,keletas min ir traukiam.zodziu baisu.dar dabar duodam vaistukus nuo dirglumo.tikiuosi neprigasdinau nei vienos,as tik parasiau kaip man buvo,zinau,kad ir dar kaikuriom panasiai su rinkeviciene buvo,bet tai jau nebe mano istorija,todel nepasakosiu