Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

lllz kaip tau sekasi, dar su pilvu? nestuke.gif Man tai dienos sustojo...... verysad.gif Tas laukimas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 01 13, 22:39)
lllz kaip tau sekasi, dar su pilvu? nestuke.gif  Man tai dienos sustojo...... verysad.gif Tas laukimas... doh.gif

numatai, man dar iki 25 dienos laukti ax.gif bet siaip jau sunku darosi, ir paskauda pastoviai, tai nugara, tai sonus, naktimis nebemiegu, jau viskas erzina. o kai pradeda vaikas judeti- tai net asaros byra is skausmo ax.gif
Atsakyti
Oi kaip as tave suprantu...........as tai jau sapnuoju visokias nesamones. Na nieko viskas bus gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
o tau tai tik 5 dienos liko kaip matau blink.gif as kosmarus irgi sapnuoju, pabundu nakti- dar gerai pagalvoti reikia, ar cia sapnas buvo ar kas... nes tokie jau tikroviski labai
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo patirtim apie gimdyma ukmergeje.pirma gimdziau prie jazbutienes,saltinio ir galiausiai prie kirilienes.buvo pernesiojimas 8d.gimdziau su skatinamaisiais,bet skustis negaliu tikrai ziurejo ir rupinosi.todel ir antra gimdyt ten pat nusprendziau,galvoju dar remontas padarytas,tai jau gera bus jaukesnej aplinkoj.taigi vel pernesiojimas 9d,vel skatinanciai,bet gimdymo veikla nejuda i prieki nei truputi,didina doze,pradejo judet.bet pilnai neatsidare ir kaklelis buvo nepasiruoses gimdymui,staugiaiu kad nebegaliu,kad vistiek pati nepagimdysiu.o gyd.rinkeviciene pasake,cezario nedarysim,pati stenesi.taigi po ilgu tampymu pirstais mano apacia kad situacija nors kiek pasikeistu,prasidejo saremiai,stengiausi kiek galejau,prasiau kad prakirptu,sakiau,kad vistiek plysiu-nekirpo,kai pradejau plyst -kirpo.tada siaip ne taip islindo galvyte,jegu visai nebebuvo,o rinkeviciene pasake,stenek,nes trauksim su replem.per kancias pagimdziau.vos tik gime,rinkeviciene pasake,oi koks milzinas,reikejo cezari daryt,bet matai pati pagimdei.salvijukas svere 4220kg ugis 53cm,aisku buna ir didesniu vaikiuku,bet mano situacijoje,kai net leidziant vaistus,veikla vesivyste,turejo cezari daryt,o ne paciom man ten pirstais tampyt.taigi pries kitus gydytojus neturiu nieko blogo,bet gyd rinkevicienei as gatava akis isdraskyt.o pasekmes tokio gimdymo labai jautrus vaikiukas,pirmus tris menesius net pamperi budavo sunku pakeist nes zviegdavo vos tik pajusdavo,kad nurengtas,o apie maudyma net snekos nebuvo,tik idedavom i vonele,keletas min ir traukiam.zodziu baisu.dar dabar duodam vaistukus nuo dirglumo.tikiuosi neprigasdinau nei vienos,as tik parasiau kaip man buvo,zinau,kad ir dar kaikuriom panasiai su rinkeviciene buvo,bet tai jau nebe mano istorija,todel nepasakosiu
Atsakyti
Uztat siais laikais gerai kai gali pasirinkti gydytoja jei imanoma. Su tavo istorija sutinku, ne is vienos teko girdeti tokiu istoriju su sia gydytoja. Tfu tfu tfu kad jos nebutu prie manes... g.gif
Atsakyti
man nebuvo kitos iseities,nes kaip tik ta diena kiriliene negalejo,teko kentet ta "daktare" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisamama: 14 sausio 2009 - 12:56
QUOTE(deisamama @ 2009 01 14, 13:29)
pasidalinsiu ir as savo patirtim apie gimdyma ukmergeje.pirma gimdziau prie jazbutienes,saltinio ir galiausiai prie kirilienes.buvo pernesiojimas 8d.gimdziau su skatinamaisiais,bet skustis negaliu tikrai ziurejo ir rupinosi.todel ir antra gimdyt ten pat nusprendziau,galvoju dar remontas padarytas,tai jau gera bus jaukesnej aplinkoj.taigi vel pernesiojimas 9d,vel skatinanciai,bet gimdymo veikla nejuda i prieki nei truputi,didina doze,pradejo judet.bet pilnai neatsidare ir kaklelis buvo nepasiruoses gimdymui,staugiaiu kad nebegaliu,kad vistiek pati nepagimdysiu.o gyd.rinkeviciene pasake,cezario nedarysim,pati stenesi.taigi po ilgu tampymu pirstais mano apacia kad situacija nors kiek pasikeistu,prasidejo saremiai,stengiausi kiek galejau,prasiau kad prakirptu,sakiau,kad vistiek plysiu-nekirpo,kai pradejau plyst -kirpo.tada siaip ne taip islindo galvyte,jegu visai nebebuvo,o rinkeviciene pasake,stenek,nes trauksim su replem.per kancias pagimdziau.vos tik gime,rinkeviciene pasake,oi koks milzinas,reikejo cezari daryt,bet matai pati pagimdei.salvijukas svere 4220kg ugis 53cm,aisku buna ir didesniu vaikiuku,bet mano situacijoje,kai net leidziant vaistus,veikla vesivyste,turejo cezari daryt,o ne paciom man ten pirstais tampyt.taigi pries kitus gydytojus neturiu nieko blogo,bet gyd rinkevicienei as gatava akis isdraskyt.o pasekmes tokio gimdymo labai jautrus vaikiukas,pirmus tris menesius net pamperi budavo sunku pakeist nes zviegdavo vos tik pajusdavo,kad nurengtas,o apie maudyma net snekos nebuvo,tik idedavom        i vonele,keletas min ir traukiam.zodziu baisu.dar dabar duodam vaistukus nuo dirglumo.tikiuosi neprigasdinau nei vienos,as tik parasiau kaip man buvo,zinau,kad ir dar kaikuriom panasiai su rinkeviciene buvo,bet tai jau nebe mano istorija,todel nepasakosiu

o mama mia blink.gif viskas rytoj vaziuoju i ligonine ir tariuosi su daktaru.
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 14, 14:13)
o mama mia  blink.gif  viskas rytoj vaziuoju i ligonine ir tariuosi su daktaru.

aisku jei tik gydytojas gali tai geriausia susitart is anksto.tikiuosi daugiau nieko neisgasdinau doh.gif
Atsakyti
nu as esu girdejusi apie ta daktare visokiu bajeriu, o penktam menesi dar gulejau ligoninej, tai kai ji atejo, is akrto palatoj atmosfera ne kokia pasidare- tokia grubi, nemaloni visai
Atsakyti
nu jo,labai chamiska.isivaizduoja,kad yra auksciau visu mad.gif kaip matau greit turesi stebukleli ant ranku,gal ir zinai ko laukiat?
Atsakyti
berniuko wub.gif
Papildyta:
tik nezinau kaip reikia tartis ir nuo ko pradeti sneketi unsure.gif
Atsakyti