oi, aš tai kasausi kaip šuva nėr net kuo pasidžiaugt, gal nebent tuo, kad kavos dozę mažinau mažinau ir numažinau iki 1 puodelio per dieną.. Šiandien be kavos sėdžiu tai viskas sukasi nuo žemo spaudimo
na o as buavu labai apsidziaugus kad taip mano oda nurimo ir visi berimai sumazejo - bet tai tik laikina - buavu susigriebus i soliariuma palaksciau - bet dabar vel ne kas o dar oras atsalo tai dar parsaciau - alkunes skauda - ir galvoj suaktyvejo - gal koki sampiuniuka parekomenduotut nes jau reikia kazka daryt - kiautas ant virsugalvio uzsidejo
oi, aš tai kasausi kaip šuva nėr net kuo pasidžiaugt, gal nebent tuo, kad kavos dozę mažinau mažinau ir numažinau iki 1 puodelio per dieną.. Šiandien be kavos sėdžiu tai viskas sukasi nuo žemo spaudimo
Aš pamenu man gal koki 8 metai buvo kaip mirė mamos mama ,ty mano močiūtė,ji mirė mūsų namuose ir aš mačiau tai paskui toks paūmėjimas buvo kad net toki šlapiuojantys kaip pūlinukai buvo Daugiau ačiu dievui tai nesikartojo
Čile o kavos aš irgi jau nuo gruodžio 1 nebegeriu,taip pat ir jokio alkoholio(net alaus ar mikso) taip pat ir maistą derinu nieko aštraus ar riebaus vengiu. Vaistų jokių nevartoju tik nueinu į soliariumą ir biūbhen aliejuką.Kol kas gerai,o kaip toliau nžn. Turbūt kaip visad...........