Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 17, 22:45)
o man šiuo metu dzin ta žvynelinė, nes mūsų genties vadas man pasakė - einam ženytis thumbup.gif  lotuliukas.gif

ploja.gif sveikinu mamukai
Atsakyti
ačiū už sveikinimus - jūs pirmos tai sužinojot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 17, 23:45)
o man šiuo metu dzin ta žvynelinė, nes mūsų genties vadas man pasakė - einam ženytis thumbup.gif  lotuliukas.gif

šaunuolis tas genties vadas. sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 17, 21:45)

Sveikinu, mamuk drinks_cheers.gif
Del niezejimo, nusipirkau Kerasal tirpala, jis daugiausia galvai ir tinka, tai kai uzgrauzia, bet koks noras kasytis prapuola lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 17, 22:45)

Prisidedu ir aš prie sveikinimų clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 17, 21:45)

Na ir sveikinimai nuo manęs user posted image

O aš dar vis po seną temą sau vis knaisiojus galvoju ko nieks nerašo doh.gif
Kaip sekas tai mamukei kur darė maisto netoleravimo testą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incė: 21 sausio 2007 - 11:34
Sveikos mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kur visos dingot lens.gif listen.gif kaip laikotės ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2007 01 24, 10:38)
Sveikos mamukai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kur visos dingot  lens.gif  listen.gif kaip laikotės ax.gif  mirksiukas.gif

naujienų neturim, tai ir dingstam ax.gif arba pasveikom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 24, 18:38)
naujienų neturim, tai ir dingstam ax.gif  arba pasveikom lotuliukas.gif

Tai geriausia naujiena ir būtų kad pasveiktumėm bigsmile.gif
Atsakyti
oi, aš tai kasausi kaip šuva doh.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif schmoll.gif nėr net kuo pasidžiaugt, gal nebent tuo, kad kavos dozę mažinau mažinau ir numažinau iki 1 puodelio per dieną.. Šiandien be kavos sėdžiu tai viskas sukasi nuo žemo spaudimo doh.gif
Atsakyti
na o as buavu labai apsidziaugus kad taip mano oda nurimo ir visi berimai sumazejo - bet tai tik laikina - buavu susigriebus i soliariuma palaksciau - bet dabar vel ne kas unsure.gif schmoll.gif o dar oras atsalo tai dar parsaciau - alkunes skauda - ir galvoj suaktyvejo - gal koki sampiuniuka parekomenduotut nes jau reikia kazka daryt - kiautas ant virsugalvio uzsidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 24, 19:38)
oi, aš tai kasausi kaip šuva  doh.gif  mastau.gif mastau.gif mastau.gif  schmoll.gif nėr net kuo pasidžiaugt, gal nebent tuo, kad kavos dozę mažinau mažinau ir numažinau iki 1 puodelio per dieną.. Šiandien be kavos sėdžiu tai viskas sukasi nuo žemo spaudimo doh.gif

Vargšiukė čia tau nuo streso turbūt suaktyvėjo doh.gif

Aš pamenu man gal koki 8 metai buvo kaip mirė mamos mama ,ty mano močiūtė,ji mirė mūsų namuose ir aš mačiau doh.gif tai paskui toks paūmėjimas buvo kad net toki šlapiuojantys kaip pūlinukai buvo verysad.gif Daugiau ačiu dievui tai nesikartojo smile.gif

Čile o kavos aš irgi jau nuo gruodžio 1 nebegeriu,taip pat ir jokio alkoholio(net alaus ar mikso) taip pat ir maistą derinu nieko aštraus ar riebaus vengiu. ax.gif Vaistų jokių nevartoju tik nueinu į soliariumą ir biūbhen aliejuką.Kol kas gerai,o kaip toliau nžn. Turbūt kaip visad........... verysad.gif
Atsakyti