Aš nebandžiau, bet gal reiktų. Man padeda Xeforapid. Irgi ne iš tų pigiųjų. Kolegė rekomendavo, nes jos mama irgi kankinasi su migrena.
O jis geriamas profilaktiskai, ar kai prasideda priepolis nuo skausmo?
Aišku geriau nelaukt, išgert pradžioj. Pirmą kartą išgeriau jau prasidėjus galvos skausmui, nu man pagerėjo. Tai dabar visada nešiojuosi su savim.
Sveikutės
Klausykit, jei man užeina galvos skausmai stiprūs periodiškai (žiemą ir vasarą dažniausiai)... Stveria taip staigiai, kad ojojoj... Tik pradeda čiut skaudėt, tai kol iki vaistų daeinu, per minutę taip tie skausmai išsibušavoja...
ir nokie man vaistai nepadeda, svaaitę laiko praskauda galvą ir vėl iki kito karto ramu... Čia migrena?
Pas gydytojus ėjau, ale man kai visą gyvenimą bėdos su sinusitu, tai amžiais siunčia rentgenui
jei nieko neparodo - tada ko atseit aš ligų jieškau
o sinusito jau nebeturiu gal trys metai, išsivadavau iš šitos kančios...
Tikrai ne dėl sinusito galvą skauda dabar jau...

Klausykit, jei man užeina galvos skausmai stiprūs periodiškai (žiemą ir vasarą dažniausiai)... Stveria taip staigiai, kad ojojoj... Tik pradeda čiut skaudėt, tai kol iki vaistų daeinu, per minutę taip tie skausmai išsibušavoja...

Pas gydytojus ėjau, ale man kai visą gyvenimą bėdos su sinusitu, tai amžiais siunčia rentgenui

o sinusito jau nebeturiu gal trys metai, išsivadavau iš šitos kančios...
Tikrai ne dėl sinusito galvą skauda dabar jau...
Mergaites, yra Heel homepatinis preparatas Spigelon. Zinau tik, kur glima Kaune gauti- Studentu 25, Baltbiola vaistine.
Yra tabletemis ir leidziamu. Na, as megstu leistis... 10 ampuliu, galima kas antra, trecia diena leistis.
Jau trecia!!!! savaite nera galvos skausmo. Isprotet galima...
Nors, bijau, kad man nustojus leisti ar gerti sia homeopatija viskas gali sugrizt- vis gi nuo migrenos gydymo ner... tik priepuoliu profilaktika.
Bet atsiminkit, kad homeopatija reikia nuo 4 iki 6 menessiu gydytis... jei norim efekto nuo rimtesnes ligos.
O dar neblogai Neurorubin padedavo- B grupes vitaminai. Ampulyte gali skausma numalsinti siek tiek ir kitus priepuolius pamazina ir suretina.
Gal ir padesiu duok diev kam nors.
Sveikatos ir uzuojauta
Yra tabletemis ir leidziamu. Na, as megstu leistis... 10 ampuliu, galima kas antra, trecia diena leistis.
Jau trecia!!!! savaite nera galvos skausmo. Isprotet galima...

Nors, bijau, kad man nustojus leisti ar gerti sia homeopatija viskas gali sugrizt- vis gi nuo migrenos gydymo ner... tik priepuoliu profilaktika.
Bet atsiminkit, kad homeopatija reikia nuo 4 iki 6 menessiu gydytis... jei norim efekto nuo rimtesnes ligos.
O dar neblogai Neurorubin padedavo- B grupes vitaminai. Ampulyte gali skausma numalsinti siek tiek ir kitus priepuolius pamazina ir suretina.
Gal ir padesiu duok diev kam nors.
Sveikatos ir uzuojauta
Paskaiciau migrenos tinklalapy, kad beta blokatoriai padeda migrenos priepuoliu profilaktikai. Man kaip tik gydytojas skyre meteprololi del pasokusio pulso, tiesa, labai jau mazom dozytem. Gal ir tikrai padeda, kol kas tik karta mm prasidejimo diena uzejo. Beje, man jei ne itin stiprus priepuolis, padeda nimesilis tabletinis. Ar bent jau stipriai sumazina skausma.

Sveikos mamos, norečiau patarimo, gal taip pačiom yra buvę. Man dažnai skauda galvą? Kartais atsikėlus ryte, keista turėčiau kaip tik žvali atsikelti ryte ir jokio galvos skausmo nebūti.Turėjau traumą žiemą, buvau prasiskėlus galvą ir gana stipriai, ligoninėje net siuvo.Ligonineje švietė, bet sake viskas gerai.Po poros dienų (po to įvykio) žiauriai buvo ištinės veidas. Gal reikėtų dar kartelį prassišviesti?
iš anksto dėkoju už patarimus.

QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 03, 10:07)
Sveikos mamos, norečiau patarimo, gal taip pačiom yra buvę. Man dažnai skauda galvą? Kartais atsikėlus ryte, keista turėčiau kaip tik žvali atsikelti ryte ir jokio galvos skausmo nebūti.Turėjau traumą žiemą, buvau prasiskėlus galvą ir gana stipriai, ligoninėje net siuvo.Ligonineje švietė, bet sake viskas gerai.Po poros dienų (po to įvykio) žiauriai buvo ištinės veidas. Gal reikėtų dar kartelį prassišviesti?
iš anksto dėkoju už patarimus.

Galvoju, kad reiktų dar kartą persišviest, o gal tada ko nors nepastebėjo? juk yra kažkokia priežastis, dėl kurios skauda galva. ir nueikit pasikonsultuot pas kelis gydytojus. Vieno nuomone jokiu būdu nepasikliaukit. Sėkmės jums! nieko nelaukit išsitirkit!
QUOTE(staselė @ 2007 09 07, 19:21)
Galvoju, kad reiktų dar kartą persišviest, o gal tada ko nors nepastebėjo? juk yra kažkokia priežastis, dėl kurios skauda galva. ir nueikit pasikonsultuot pas kelis gydytojus. Vieno nuomone jokiu būdu nepasikliaukit. Sėkmės jums! nieko nelaukit išsitirkit!

Nesu turėjusi jokių traumų, bet kai skauda galvą, esu išbandžiusi gana sėkmingai tokį dalyką- geriu vandens, geriau negazuoto mineralinio, maždaug 1 l. Patikėkit, daug kartų yra padėję. Kažkur skaičiau, kad trūkstant skysčių, kraujas sutirštėja ir ima skaudėti galvą.
Geros jums sveikatos ir kad galvos neskaudėtų. Bjaurus tai reikalas

Nueik dar kartą pas gydytoją
juk po traumos gali būti liekamųjų reiškinių
būtinai pasitikrink, jei nieko neras - juk ant dūšios ramiau bus
Sėkmės
Aš irgi kankinuosi su galvos skausmais, bet man migreniniai, todėl nieko čia nepadarysi
jokie vaistai nepadeda

Aš irgi kankinuosi su galvos skausmais, bet man migreniniai, todėl nieko čia nepadarysi

QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 09, 20:27)
Nesu turėjusi jokių traumų, bet kai skauda galvą, esu išbandžiusi gana sėkmingai tokį dalyką- geriu vandens, geriau negazuoto mineralinio, maždaug 1 l. Patikėkit, daug kartų yra padėję. Kažkur skaičiau, kad trūkstant skysčių, kraujas sutirštėja ir ima skaudėti galvą.

Tikrai bjaurus reikalas