Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos skausmai

Aš nebandžiau, bet gal reiktų. Man padeda Xeforapid. Irgi ne iš tų pigiųjų. Kolegė rekomendavo, nes jos mama irgi kankinasi su migrena.
Atsakyti
O jis geriamas profilaktiskai, ar kai prasideda priepolis nuo skausmo?
Atsakyti

Aišku geriau nelaukt, išgert pradžioj. Pirmą kartą išgeriau jau prasidėjus galvos skausmui, nu man pagerėjo. Tai dabar visada nešiojuosi su savim.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Klausykit, jei man užeina galvos skausmai stiprūs periodiškai (žiemą ir vasarą dažniausiai)... Stveria taip staigiai, kad ojojoj... Tik pradeda čiut skaudėt, tai kol iki vaistų daeinu, per minutę taip tie skausmai išsibušavoja... doh.gif ir nokie man vaistai nepadeda, svaaitę laiko praskauda galvą ir vėl iki kito karto ramu... Čia migrena? g.gif
Pas gydytojus ėjau, ale man kai visą gyvenimą bėdos su sinusitu, tai amžiais siunčia rentgenui doh.gif jei nieko neparodo - tada ko atseit aš ligų jieškau doh.gif
o sinusito jau nebeturiu gal trys metai, išsivadavau iš šitos kančios...
Tikrai ne dėl sinusito galvą skauda dabar jau...
Atsakyti
Mergaites, yra Heel homepatinis preparatas Spigelon. Zinau tik, kur glima Kaune gauti- Studentu 25, Baltbiola vaistine.
Yra tabletemis ir leidziamu. Na, as megstu leistis... 10 ampuliu, galima kas antra, trecia diena leistis.
Jau trecia!!!! savaite nera galvos skausmo. Isprotet galima... bigsmile.gif

Nors, bijau, kad man nustojus leisti ar gerti sia homeopatija viskas gali sugrizt- vis gi nuo migrenos gydymo ner... tik priepuoliu profilaktika.

Bet atsiminkit, kad homeopatija reikia nuo 4 iki 6 menessiu gydytis... jei norim efekto nuo rimtesnes ligos.

O dar neblogai Neurorubin padedavo- B grupes vitaminai. Ampulyte gali skausma numalsinti siek tiek ir kitus priepuolius pamazina ir suretina.

Gal ir padesiu duok diev kam nors.
Sveikatos ir uzuojauta

Atsakyti
Paskaiciau migrenos tinklalapy, kad beta blokatoriai padeda migrenos priepuoliu profilaktikai. Man kaip tik gydytojas skyre meteprololi del pasokusio pulso, tiesa, labai jau mazom dozytem. Gal ir tikrai padeda, kol kas tik karta mm prasidejimo diena uzejo. Beje, man jei ne itin stiprus priepuolis, padeda nimesilis tabletinis. Ar bent jau stipriai sumazina skausma. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, norečiau patarimo, gal taip pačiom yra buvę. Man dažnai skauda galvą? Kartais atsikėlus ryte, keista turėčiau kaip tik žvali atsikelti ryte ir jokio galvos skausmo nebūti.Turėjau traumą žiemą, buvau prasiskėlus galvą ir gana stipriai, ligoninėje net siuvo.Ligonineje švietė, bet sake viskas gerai.Po poros dienų (po to įvykio) žiauriai buvo ištinės veidas. Gal reikėtų dar kartelį prassišviesti? verysad.gif iš anksto dėkoju už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 03, 10:07)
Sveikos mamos, norečiau patarimo, gal taip pačiom yra buvę. Man dažnai skauda galvą? Kartais atsikėlus ryte, keista turėčiau kaip tik žvali atsikelti ryte ir jokio galvos skausmo nebūti.Turėjau traumą žiemą, buvau prasiskėlus galvą ir gana stipriai, ligoninėje net siuvo.Ligonineje švietė, bet sake viskas gerai.Po poros dienų (po to įvykio) žiauriai buvo ištinės veidas. Gal reikėtų dar kartelį prassišviesti? verysad.gif iš anksto dėkoju už patarimus.

Galvoju, kad reiktų dar kartą persišviest, o gal tada ko nors nepastebėjo? juk yra kažkokia priežastis, dėl kurios skauda galva. ir nueikit pasikonsultuot pas kelis gydytojus. Vieno nuomone jokiu būdu nepasikliaukit. Sėkmės jums! nieko nelaukit išsitirkit!
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 09 07, 19:21)
Galvoju, kad reiktų dar kartą persišviest, o gal tada ko nors nepastebėjo? juk  yra kažkokia priežastis, dėl kurios skauda galva. ir nueikit pasikonsultuot pas kelis gydytojus. Vieno nuomone jokiu būdu nepasikliaukit. Sėkmės jums! nieko nelaukit išsitirkit!

drinks_cheers.gif visiskai pritariu,galva nejuokas. Man labai daznai skauda galva,bet traumu neturejau,manau pas mane tai paveldeta nes visai mano giminei skauda .
Atsakyti
Nesu turėjusi jokių traumų, bet kai skauda galvą, esu išbandžiusi gana sėkmingai tokį dalyką- geriu vandens, geriau negazuoto mineralinio, maždaug 1 l. Patikėkit, daug kartų yra padėję. Kažkur skaičiau, kad trūkstant skysčių, kraujas sutirštėja ir ima skaudėti galvą. verysad.gif

Geros jums sveikatos ir kad galvos neskaudėtų. Bjaurus tai reikalas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nueik dar kartą pas gydytoją mirksiukas.gif juk po traumos gali būti liekamųjų reiškinių unsure.gif būtinai pasitikrink, jei nieko neras - juk ant dūšios ramiau bus 4u.gif Sėkmės 4u.gif

Aš irgi kankinuosi su galvos skausmais, bet man migreniniai, todėl nieko čia nepadarysi verysad.gif jokie vaistai nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 09, 20:27)
Nesu turėjusi jokių traumų, bet kai skauda galvą, esu išbandžiusi gana sėkmingai tokį dalyką- geriu vandens, geriau negazuoto mineralinio, maždaug 1 l. Patikėkit, daug kartų yra padėję. Kažkur skaičiau, kad trūkstant skysčių, kraujas sutirštėja ir ima skaudėti galvą. verysad.gif
Geros jums sveikatos ir kad galvos neskaudėtų. Bjaurus tai reikalas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai bjaurus reikalas drinks_cheers.gif O man dare ir kompiuterine tomografija,nes galvojo ,kad gal kas ne taip smegenyse,ir vaistus i vena leido ir vaistu saujas geriau,bet niekas nepadeda. sad.gif Ir taip jau kokia 10 metu kankinuosi su galvos skausmais.Nors is karto po gimdymo buvo praeje ir neskaudejo kokius metus,bet kaip atsinaujino skausmai tai tesiasi iki siol. sad.gif
Atsakyti