Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(ezra @ 2007 03 01, 15:25)
Mano draugė veda į Volungėlę. Nebuvo iš anksto užsirašę ir lengvai pateko, galėjo pradėt lankyt, kad ir kitą dieną. g.gif  Nesiskundžia auklėtojomis.
Taip, lopšelio grupės ar grupė yra. Draugės mažė kaip tik ten ir eina į lopšelį. Beje, kiek žinau, priima net mažesnius nei 1,5 m. unsure.gif

Gal taip anksčiau buvo, o gal jai pasisekė bigsmile.gif
O mano draugė buvo užsirašius, bet kai norėjo vesti nepriėmė, motyvavo tuo, kad nėra vietų, poto jos mama(močiutė) nuėjo pas vedėją (nes gerai pažinojo ) ir sutvarkė tą reikalą ir vieta atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
O tai kur tas peledziuku darzelis randasi? Mes tai nuo zvairumo nesiojame, biski viena akyte zvairuoja. Tai man ir tai pat sako, kad nera vietu, o kaimyne ten su vedeja pazystama, tai nuejo pakalbejo, sako atveskit kada norit priimsim. O sako, kad vetu nera, jos tik kysiu nori.
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 03 01, 16:27)
O tai kur tas peledziuku darzelis randasi? Mes tai nuo zvairumo nesiojame, biski viena akyte zvairuoja. Tai man ir tai pat sako, kad nera vietu, o kaimyne ten su vedeja pazystama, tai nuejo pakalbejo, sako atveskit kada norit priimsim. O sako, kad vetu nera, jos tik kysiu nori.

cia prie busvusios medijos, neringoj, tai jus pilnai galit eiti, tik reikia siuntimo gauti, o ten visi vaikuciai su akinukais, ir juos ten gydo, atlieka specialius pratimelius ir t.t. maniskis ir ten lanko, yra ir dar kas eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 03 01, 09:17)
pas mus ryt darzelyje kaziuko muge,aukletoja si ryt paparase-iduoti baltu centu rytojui,eis i kaziuko muge... lotuliukas.gif

O mes vakar visą pusdienį su vaikais iš modelino pakabukus, karolius ir kitokias grožybes lipdėme, šįvakar spalvosime, lakuosime, o ryt vaikai neš darželio mugėn parduoti. Simonas sakė net centų neims, tikisi pats savo reikmėms užsidirbti. O Jokūbo grupėj tai auklėtoja liepė ne centų, o saldainių atsinešti pirkimui...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 03 01, 16:32)
O mes vakar visą pusdienį su vaikais iš modelino pakabukus, karolius ir kitokias grožybes lipdėme, šįvakar spalvosime, lakuosime, o ryt vaikai neš darželio mugėn parduoti. Simonas sakė net centų neims, tikisi pats savo reikmėms užsidirbti. O Jokūbo grupėj tai auklėtoja liepė ne centų, o saldainių atsinešti pirkimui...

Kokia šaunuolė mamytė bigsmile.gif kad užsiimi su vaikučiais bigsmile.gif
Atsakyti
Tai fainei, kad ten gydo butu neblogai i ta darzeli, bet biski tolokai nu namu, bet del vaiko sveikatos galima ir pasivazineti.
Papildyta:
O tavo labai grazus berniukas, graziai su akinukais atrodo.
Atsakyti
Tikrai verta dėl vaiko sveikatos pasivažinėt 4u.gif Pelėdžiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 03 01, 16:59)
Tai fainei, kad ten gydo butu neblogai i ta darzeli, bet biski tolokai nu namu, bet del vaiko sveikatos galima ir pasivazineti.
Papildyta:
O tavo labai grazus berniukas, graziai su akinukais atrodo.

aciu aciu uz pagyras...mes kiekviena ryta is dituvos vazinejames, ir jeigu istikruju, tai tik del vaiko ax.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 01, 17:27)
Tikrai verta dėl vaiko sveikatos pasivažinėt 4u.gif Pelėdžiukas thumbup.gif

peledziukas thumbup.gif kas dar jungiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 01, 15:25)
Beje, kiek žinau, priima net mažesnius nei 1,5 m. unsure.gif

Mes užsirašę buvom vos kelių mėn. Bet nepriėmė 1m ir 3 mėn, motivuodami, kad tokių mažų nepriima o ir vietų nėr g.gif Ir dovanų siūliau blush2.gif
Atsakyti
Dilma, įdėk Gustės nuotraukytę, kad kasos visu ilgiu matytųsi- nors seilę pavarvinsiu
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 01, 16:34)
tongue.gif nea, bet Gustės vis tiek ilgesnės biggrin.gif - beveik užukepalį jau siekia bigsmile.gif

Na jei taip žiūrėsim...
O tu su liniuote pamatuok. lotuliukas.gif

O dėl Volungėlės, tai taip išeina, kad mano draugė - laimės kūdikis.
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 03 01, 16:30)
cia prie busvusios medijos, neringoj, tai jus pilnai galit eiti, tik reikia siuntimo gauti, o ten visi vaikuciai su akinukais, ir juos ten gydo, atlieka specialius pratimelius ir t.t. maniskis ir ten lanko, yra ir dar kas eina thumbup.gif

Na, jie pilnai eiti dar negali - Pelėdžiukas priima tik vaikus nuo trejų metų (arba beveik nuo trejų biggrin.gif )

QUOTE(sonatarin @ 2007 03 01, 18:26)
peledziukas thumbup.gif kas dar jungiasi biggrin.gif

Kas daugiau jungsis - aš biggrin.gif

QUOTE(buciux @ 2007 03 01, 19:01)
Dilma, įdėk Gustės nuotraukytę, kad kasos visu ilgiu matytųsi- nors seilę pavarvinsiu

Ale niekaip negaliu - šios savaitės tema "mama, pink man rateliu" biggrin.gif
Atsakyti