O kokios dar būna pynimo temos. Nes manoji taip pat augina kasas, o mano fantazija ribota.
QUOTE(ezra @ 2007 03 02, 00:13)
O kokios dar būna pynimo temos. Nes manoji taip pat augina kasas, o mano fantazija ribota.
Pas mus būna - rateliu (ir nėra ką vadalot

QUOTE(Dilma @ 2007 03 02, 01:53)
), kryžiuku, dvi kasytės, padaryk pliką kaktą (šita paskutiniu metu populiariausia). Na ir įvairios variacijos kiekviena tema
O čia galima pasisemti idėjų ir akis paganyt 

jau ir as dairausi, nes mazoji auga, o kasu nei pinti nei risti ka nors mandraus nemoku, tad tikrai labai grazu.
QUOTE(Dilma @ 2007 03 01, 23:31)
Na, jie pilnai eiti dar negali - Pelėdžiukas priima tik vaikus nuo trejų metų (arba beveik nuo trejų
)
Kas daugiau jungsis - aš
Ale niekaip negaliu - šios savaitės tema "mama, pink man rateliu"

Kas daugiau jungsis - aš

Ale niekaip negaliu - šios savaitės tema "mama, pink man rateliu"

ai tai subalamutijau, o as galvojau kad galima anksciau

QUOTE(Dilma @ 2007 03 02, 01:53)
), kryžiuku, dvi kasytės, padaryk pliką kaktą (šita paskutiniu metu populiariausia). Na ir įvairios variacijos kiekviena tema
O čia galima pasisemti idėjų ir akis paganyt 

Jooo, tavo sugebėjimai

QUOTE(ezra @ 2007 03 02, 09:25)
Jooo, tavo sugebėjimai
Pavydžiu baltu pavydu. O gal tu kirpėja pagal profesiją arba iš prigimties?

o tokias grazias sukuosenas mokinotes ant savo mazuju ar jau mokejot,
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 02, 12:14)
o tokias grazias sukuosenas mokinotes ant savo mazuju ar jau mokejot,
Kai per rankas perleidi kokių 6 - 8 mergyčių plaukus kasdien, dar ne tokių dalykų gali išmokt

Tai reiks i tuos peledziukus uzsukt pasiklausinet, nuo kiek ten priima, ir uzsirasyti.
AHA IR MAN SIS KALUSIMUKAS ISKYLO,PATS LAIKAS ATIDARYTI NAUJA TEMA TAD DILMA KELK VISAS NUOTRAUKAS IR ATIDARYK NAUJA TEMELE.BE TO NOREJAU PAKLAUSTI:KAIP PREIZIUREJAI IR PRIZIURI SAVO MAZOSIOS PLAUKUCIUS.MANO DAR MAZA, BET IR AS NORIU TOKIAS GRAZIAS KASAS ISAUGINTI.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 02, 13:28)
AHA IR MAN SIS KALUSIMUKAS ISKYLO,PATS LAIKAS ATIDARYTI NAUJA TEMA TAD DILMA KELK VISAS NUOTRAUKAS IR ATIDARYK NAUJA TEMELE.BE TO NOREJAU PAKLAUSTI:KAIP PREIZIUREJAI IR PRIZIURI SAVO MAZOSIOS PLAUKUCIUS.MANO DAR MAZA, BET IR AS NORIU TOKIAS GRAZIAS KASAS ISAUGINTI.
Ačiū ačiū, kam tos gėlės

Kaip prižiūriu? Nieko ypatingo nedarau, tik dar niekada nekirpom (tik kirpčiukus, o ir tuos dabar auginamės). Ir nėra tos kasos tokios ypatingos - norėtųsi storesnių

bet labai grazu,negaliu atsigrozeti ir atsidziaukti.tikrai labai grazu,pagirtina