Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

Dilma kažkada žadėjai pamokint gal sakau kokius kursus surenk pynimo ax.gif aš ir taip norėčiau mokėt pint 4u.gif Plaukučiai mūsų irgi netrumpi ax.gif O mes šiandien nėjom darželin nusprendėm patinginiaut blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 03 02, 14:26)
Dilma kažkada žadėjai pamokint gal sakau kokius kursus surenk pynimo ax.gif aš ir taip norėčiau mokėt pint 4u.gif Plaukučiai mūsų irgi netrumpi ax.gif O mes šiandien nėjom darželin nusprendėm patinginiaut blush2.gif  4u.gif

bigsmile.gif prašom kokią dieną į svečius biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi noriu pasigirti blush2.gif nu pas mus nėra kaip pas DIlmą, bet .... jau galiu "lankelį" išpinti, ir nuo kaktos dvi kasytes įpinti - nemoku paaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 03 02, 14:20)
Tai reiks i tuos peledziukus uzsukt pasiklausinet, nuo kiek ten priima, ir uzsirasyti.

Jo gali uzsukti ir uzsirasyt i eile.Priims tik nuo 3m,o iki to laiko galit ir kita darzeli palankyt,mes taip darem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 02, 16:26)
bigsmile.gif prašom kokią dieną į svečius biggrin.gif

Oficialus kvietimas turėsim omenį 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal žinote, kas per daina... žodžiai būtų tokie biggrin.gif sol la si, dar- do re mi. Kažkas su gama susiję, maniškė labai ją nori padainuoti, bet neatsimena, o aš jos didžiam pykčiui nesusigaudau. Tikrai ne iš muzikos garsų
Atsakyti
maniškė irgi dainavo su natom, galvojau kad gamą jau darželyje mokinasi doh.gif bet tarp savo knygrlių radau:
do re mi fa sol la si
laukia katinas taksi
kam tau katine taksi
jei tu mažas dar esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 02, 12:13)
blush2.gif aciuks.gif

biggrin.gif Aš pagal profesiją panaši kirpėja, kaip ir tu mirksiukas.gif . Tik prie mažesnių labiau biggrin.gif

Malonu sutikti panšią kirpėją. tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 02, 14:28)
AHA IR MAN SIS KALUSIMUKAS ISKYLO,PATS LAIKAS ATIDARYTI NAUJA TEMA TAD DILMA KELK VISAS NUOTRAUKAS IR ATIDARYK NAUJA TEMELE.BE TO NOREJAU PAKLAUSTI:KAIP PREIZIUREJAI IR PRIZIURI SAVO MAZOSIOS PLAUKUCIUS.MANO DAR MAZA, BET IR AS NORIU TOKIAS GRAZIAS KASAS ISAUGINTI.

Nieko nepadarysi, viskas priklauso nuo genetikos. O aš savąjai plaukų taip pat dar nekirpau, tik kirpčiukus vis patrumpinam. Tik vat su šukuosenom prastai, kantrybės man trūksta blush2.gif Nors ir manoji neužtenka kantrybės mano eksperimentams, arba sugalvoja pasidaryti savo šukuoseną. doh.gif

Dilma, o tai kiek laiko tu ryte užtrunki, kol padarai tokią šukuoseną, juk į darželį reikia skubėti, o naksti keltis sunku. O gal tavoji vyturiukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 04 kovo 2007 - 18:02
krika, ačiū, bet ne šita , gal dar kokią žinai?
Atsakyti
buciux, o ką ji be natų dar dainuoja? gal kažką lengvo ir nebūtinai iš "muzikos garsų" g.gif na nebent darželyje gali pasiklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 04, 18:00)
Dilma, o tai kiek laiko tu ryte užtrunki, kol padarai tokią šukuoseną, juk į darželį reikia skubėti, o naksti keltis sunku. O gal tavoji vyturiukas?

Tik atrodo, kad labai ilgai viskas vyksta, bet kai "atkali" ranką, tai galima tas kasas ir per 20 min suraityt. O paprastesnes - per 10 ax.gif
O manoji tai pelėda... Ir dar didesnė, negu aš doh.gif

QUOTE(buciux @ 2007 03 04, 19:57)
krika, ačiū, bet ne šita , gal dar kokią žinai?

Bučiux, gal šitą mirksiukas.gif
Do re mi fa sol la si
Sėdo kiaulė į taksi...
Užmokėjo tris litus (čia šiems laikams, mes dainuodavom rublius)
Ir numovė į Šiaulius...
Ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
Buciux, bevaikščiodama su mažium prisiminiau, kad naujausiame TeleBimBam'ų repertuare yra daina su gama, bet ne iš "Muzikos garsų". Tačiau iš žodžių pamenu tik tiek, kiek mano Jokūbėlis traukia:
Tegu skamba vėl muzika... Do re mi fa do si la sol... Stebuklinga... (O toliau pas vaiką tik la la la...)
Atsakyti