Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

Na as tai irgi noreciau pradurti ausytes, dar va ir dovanu gavom auskariukus auksinius, toookius mazucius grazucius... wub.gif ale man neduoda ramybes tai, kad kai ji miegos ant sonelio, taigi jai durs i galvyte, ar man vaidenas?... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 10 08, 14:49)
Na as tai irgi noreciau pradurti ausytes, dar va ir dovanu gavom auskariukus auksinius, toookius mazucius grazucius... wub.gif ale man neduoda ramybes tai, kad kai ji miegos ant sonelio, taigi jai durs i galvyte, ar man vaidenas?... g.gif  blink.gif

man irgi taip atrode, bet tikrai neduria. viskas tvarkoj. tik vienintelis nepatogumas yra rubeliai kurie rengiasi per galvyte. na tada pasaugoti reik, kad neuzsikabintu.
Atsakyti
Man gražu mergytės su auskariukais wub.gif Bet savąjai nedursiu, mat pati ausis prasidūriau tik dabar, t.y 29 metų, tai manau ir jai paliksiu teisę pačiai spręsti kada tai padaryti, nors vyras bandė įkalbėti mane, kad įvertumėme jai auskariukus smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš šitos mados g.gif . O kodėl į ausis? Kodėl ne į bambą, ar į antakį? ar dar kur... Maža kur... gražu.

Tatuiruotės ateis į "grožį". doh.gif

Mano giminaitė dukružei auskariukus įvėrė. Man širdį skaudėjo. Nei tas vaikas supranta, nei ką.
Užaugs, pati nuspręs. Aš turiu auskarus. Ir tikrai, jeigu dabar norėčiau jų atsisakyti, tai tos skylutės taip jau be pėdsako neužaktų.

Nea, man gražiausias sveikas, rausvas kūdikėlio kūnas. Ir tas gražus gražus pūkelis ant ausyčių wub.gif

taigi nakleikių yra, jei ką topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 10 08, 14:49)
Na as tai irgi noreciau pradurti ausytes, dar va ir dovanu gavom auskariukus auksinius, toookius mazucius grazucius... wub.gif ale man neduoda ramybes tai, kad kai ji miegos ant sonelio, taigi jai durs i galvyte, ar man vaidenas?... g.gif  blink.gif

Mes irgi dovanų buvom gavusios auksinius auskariukus - mažutes širdeles. Jas ir nešiojome užgijus skylutėms (pradūrėme 1,2 m). Bet vat po kurio laiko pastebėjau, kad iš tiesų tų auskariukų galai miego metu dukrytei šiek tiek duria verysad.gif ir be to labai tie auskariukai mums kliūdavo persirengiant. Tai nupirkau aš jai tokius mažučius spec vaikiškus auksinius auskariukus, kurie labai puikiai įsisega ir kitoj pusėje užsisega (angliškas užsegimas berods taip vadinamas g.gif ). Tai dabar jokių problemų nei rengiant, nei miegant, nes nėra jokių aštrių galų smile.gif
Atsakyti
Mes savo merginai įvėrėm prieš gerą mėn- grupeje paruošiamoi vienai merginai įvėrė ir mums reikia. Tai va, noro buvo iki begalybės, kol išgirdo to šautuvėlio garsą, o kai vieną ausytę sutvarkė, tai antros nei pro kur ir nei už ką nedavė. Teko ilgai ikalbinėti ir rankytes laikyti. Supyko mano mergina ant viso pasaulio, bet.....tik penkiom minutėm, ale dabar kokia laiminga vaikšto rolleyes.gif Taip, kad manau šį reikalą jei mamytė nori, reikėtu atlikti kol vaikas mažas....
Afrikoje, ar kur ten vaikams ir ne tokius dalykus daro ir nieko, visi gyvi vaikšto, o čia dėl kažkokių mizer skylučių tiek ginčų lotuliukas.gif Mažam vaikui ir drabužiai nesvarbūs- gražu- negražū, švaru- ne.....tai gal pradėkim skarmalais rengti....kas kaip išmano tas taip ir puošia savo vaikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Istikruju lb grazu kai auskariukai blizga mazo stebukliuko ausitese. wub.gif Mano visas seiminas pres, baisiausia buvo mano tevo reakcija. Vien is pagarbos jam palukesim, kol pati nuspres... Sitam reikale nieko blogo nematau. O kas cia siule dar kazkur ivert auskarus, tai pasiulimas idiotishkas ir begalo vulgarus, kaip taip galima apie vaikus kalbeti: GEDA!
Atsakyti
Labutis, manau,kad ausytes gali pradurti jei nori.Aš savo dukrytei pradūriau vienų metukų proga. Užgijo gerai, o ir atrodolabai puikiai. biggrin.gif
Atsakyti
as ir savo dukrytei sakiau dursiu ausytes,tik nezinau ,kada siap noreciau vieneriu metuku proga,bet bus ziema,tai manau nelabai gerai,o ir kaip konsultavausi su gydytoja,geriausia verti kaip mazyliui 1-2m.nes tada dar jie nelabai supranta kas yra ten pas juos,o paskui jau kitaip jau jiems idomu ir pradeda krastyt,tai man sake geraiausia tokio amziaus,arba jau palukt kol patys supras kas ten per dalykai ju ausyse....

na aisku kiekviena mama daro tai kaip jam patinka......o del to kad "gal dukra nenores"tai cia labai retai toks atvejis buna...dabar is mano pvz draugiu burio tik dvi panos zinau be ju vaiksto,o visos yra prasidurusios...as pati kazkada turejau net 7skyles ausyse...ir man visai buvo grazu,aisku dabar jau nenesioju auskaru,nes aukso nemegstu,bet tenka nesiot (vestuvini zieda)o sidabras man su auksu nelabai dera.....

aisku jau kaip durt nusprendi ausytes mazei tai jau tik rinktis patikima salona reikia,o ne koki turginio tipo su kuklerusi kosmetologe!

noreciau dar suzinoti kokiu metu laiku jus verete auskariukus? rolleyes.gif
Atsakyti
mano puskė vėrė, kai dukrai buvo 6 mėn.
aš pati esu prieš tokius dalykus - su mažiais ir taip visokių dalykų pasitaiko, kam dar specialiai rizikuoti gera sveikata. žinoma, gal nieko nepasidarys (puskės dukrai viskas ok), bet pati savajai tikrai neverčiau, palaukčiau kol kils sąmoningas noras.
Atsakyti
O gal atsirastu mamayciu kuriu mergytem pasireiske kaskoks salutinis poveikis pradurus ausytes,ar tikrai vasara yra geriausia durti ausytes?
Atsakyti
4u.gif
As saviskei praduriusi ,kai ji buvo sesiu blush2.gif norejau senai ,bet vis neprisiruosdavau nueiti doh.gif blush2.gif
Pas pietiecius mada yra kuo anksciau mergaitems iverti auskareli . Juk vaikams yra labai mazu ir graziu auskariuku rolleyes.gif Kas liescia berniukus nedurciau , va mano nuomone kai uzaugs lai pats nusprendzia . Vienakart paklausiau jo ar nori, kad pradurtume tau kaip sesutei jis tuik blink.gif schmoll.gif nu ne as juk nemergaite ... tongue.gif lotuliukas.gif
Man atrodo ,kad geriausei durti ausytes kai salciau ,man taip atrodo ,kad greiciau gyja tos skyliutes ax.gif
Atsakyti