Sveikos, aš savo dukrytei išdūriau ausytes 5mėn. ir esu labai patenkinta
. Na musu kosmetologė patarė iki 7mėn arba virš metu ir tt. išsidurti nes nuo 7 mėn. vaikas jaučia tiksliai kur skauda ir gali išplėšti auskariuka. Taipat geriausia durti šaltesniu metu laiku nes mažesnė tikimybė kad puliuos.

QUOTE(Chikipiki @ 2006 10 09, 12:27)
Istikruju lb grazu kai auskariukai blizga mazo stebukliuko ausitese.
Mano visas seiminas pres, baisiausia buvo mano tevo reakcija. Vien is pagarbos jam palukesim, kol pati nuspres... Sitam reikale nieko blogo nematau. O kas cia siule dar kazkur ivert auskarus, tai pasiulimas idiotishkas ir begalo vulgarus, kaip taip galima apie vaikus kalbeti: GEDA!

Na tau grazu ausyse, kitai mamai, gal bamboje. Tai tu pradurk kudikiui ausis ir nesiardyk, kai kita motina pradurs bamba, nes taip jai grazu. Ar didelis skirtumas? Del skonio juk nesigincijama, vienam grazu viena, kitam kita. Be to duriant kudikiui visur skauda. Ar tu galvoji, kad duriant ausis skauda maziau nei bamba? Mano viena drauge pvz. yra prasidurusi ir ausis ir bamba ir sake, kad duriant bamba jai maziau skaudejo.
Ar tu jautiesi esanti geresne nes pradurei kudikiui ausytes, o ne kita vieta? Paaiskink man kuo butent tavo gerumas skiriasi nuo gerumo tos motinos, kuri uzsimane savo kudikiui pradurti pvz. antaki?
Vieno nesuprantu, kaip jums negaila savo noru, del savo uzgaidu, savo kudikius badyt? Gedos turekit...

Papildyta:
QUOTE(Vampirella @ 2006 10 12, 19:04)
Kas liescia berniukus nedurciau , va mano nuomone kai uzaugs lai pats nusprendzia
Aha, aisku. Vadinasi berniukams leidziama pasirinkti, o mergaitems ne. Logiskai masto mamyte

QUOTE(muminukas @ 2006 10 10, 13:35)
mano puskė vėrė, kai dukrai buvo 6 mėn.
aš pati esu prieš tokius dalykus - su mažiais ir taip visokių dalykų pasitaiko, kam dar specialiai rizikuoti gera sveikata. žinoma, gal nieko nepasidarys (puskės dukrai viskas ok), bet pati savajai tikrai neverčiau, palaukčiau kol kils sąmoningas noras.
aš pati esu prieš tokius dalykus - su mažiais ir taip visokių dalykų pasitaiko, kam dar specialiai rizikuoti gera sveikata. žinoma, gal nieko nepasidarys (puskės dukrai viskas ok), bet pati savajai tikrai neverčiau, palaukčiau kol kils sąmoningas noras.
Sutinku su tavimi visu 100% .Kodėl mamytės imasi už vaikučius spręsti kas gražu kas ne?! Ir beje,kai suaugs ir jei nebenorės auskariukų tos skylutės gal ir užaugs,tačiau tikrai matysis randukai.Kažkuri mamytė Afrikos vaikus paminėjo...Na ten mes nelįskim,ten yra tradicijos.
Taigi esu griežtai prieš tokius sumanymus,pačios puoškimės kaip norim,o mergytės yra gražios ir be metalu,nors ir tauriųjų

na va, ir mes jau su auskariukais....
dabar negaliu i ja atsiziureti....
o ir pati mazoji maivosi, gi labai grazi...

QUOTE(Lieputė @ 2006 11 13, 16:27)
na va, ir mes jau su auskariukais....
dabar negaliu i ja atsiziureti....
o ir pati mazoji maivosi, gi labai grazi... 

Sveikinu

Isivaizduoju kaip grazu nes ir maniskes abi turi

Aš savo pupai pravėriau, kai jai buvo 9 mėn. užgijo per tris dienas, tik reikia saugoti nuo per galvą velkamų rūbelių, o taip viskas

Norėjau paklausti, kur Kaune yra tam tinkamas salonas? Kiek kainuoja? Kur yra auskarų su tuo anglišku užsegimu? Dėkui

Turiu sūnu, tai negalvoju apie auskariukus

o man atrodo, kad kai vaikutis uzaugs, jis pats pasirinks ar nori tu auskariuku
nemanau, kad mamos turi teise nuspresti uz vaikus ir pradurti ausytes dar maziukams leliukams

QUOTE(Zydre2 @ 2006 10 02, 11:03)
O as pabusiu senamadiska
Man tai juoka kelia kai is vaiku paneles bando daryti, man grazu kai vaikai vaikiski be suaugusiu atributikos, o jau auskarai tokiai mazai tai tikrai ne i tema
. Turiu pati mazaja net i galva tokia mintis nebutu atejus 

Man tai juoka kelia kai is vaiku paneles bando daryti, man grazu kai vaikai vaikiski be suaugusiu atributikos, o jau auskarai tokiai mazai tai tikrai ne i tema

Aš savo didesniai mergaitei dūriau kai pati paprašė, jai tada buvo 4 m. Per gimtadienį senelis padovanojo auskariukus tai ir užsimanė, nors ir ankščiau mano auskarus čiupinėdavo ir prašydavo jai įverti, bet palaukiau kol labai užsimanys. Kadangi auskariukus gavo žiemą tai susitarėm kad iki vasaros palauksim, tai tos dienos laukė kaip gimtadienio
. Dabar gydomuosius auskariukus įveria tai ausytės ir nepūliuoja, tik profilaktiškai reikia pavalyti su peroksidu ir pasukioti auskariuka. Vėliau galima verti kokius tik nori. Dabar mažąjai greitai metukai bus ir draugės kalbinai jai durti ausytes, bet aš tokios nuomonės, kad palauksiu kol pati paprašys. Nors nesu nusistačiusi prieš, kad verti auskariukus tokiems mažiems, bet man tai nėra labai svarbu.

QUOTE(Nicke @ 2006 12 14, 12:42)
Aš savo didesniai mergaitei dūriau kai pati paprašė, jai tada buvo 4 m. Per gimtadienį senelis padovanojo auskariukus tai ir užsimanė, nors ir ankščiau mano auskarus čiupinėdavo ir prašydavo jai įverti, bet palaukiau kol labai užsimanys. Kadangi auskariukus gavo žiemą tai susitarėm kad iki vasaros palauksim, tai tos dienos laukė kaip gimtadienio
. Dabar gydomuosius auskariukus įveria tai ausytės ir nepūliuoja, tik profilaktiškai reikia pavalyti su peroksidu ir pasukioti auskariuka. Vėliau galima verti kokius tik nori. Dabar mažąjai greitai metukai bus ir draugės kalbinai jai durti ausytes, bet aš tokios nuomonės, kad palauksiu kol pati paprašys. Nors nesu nusistačiusi prieš, kad verti auskariukus tokiems mažiems, bet man tai nėra labai svarbu. 

Man labai gražu, kai mažos mergaičiukės būna pasipuošusios auskariukais - ypač baltais perliukais

Aš mielai savo pupai įverčiau, tik .... vyras kategoriškai priešinasi "vaiko kankinimui". Palauksiu ir aš kol paaugs ir pati paprašys, o tada vyras negalės atsispirti savo princesės norui

Ačiū Nicke už gerą mintį.